Zeck
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 20. Február , 2009, 12:38:20 » |
|
neverim ze hras 1 rok lebo sak hras lepsie ako ja treba cvicit cvicit cvicit
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 20. Február , 2009, 16:33:04 » |
|
sikovny si lednicky1.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 20. Február , 2009, 16:54:42 » |
|
To sa dalo čakat.Tak rozkokošených som ich este nevidel.A písal som tam že sa to opat zvrháva.Máte počúvat starších.TAK
|
|
|
Zaznamenané
|
Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI
|
|
|
lednicky1
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 27. Marec , 2009, 20:10:03 » |
|
chalani sory, viem ze to sem nepatri, ale musim sa pochvalit, vcera som vecer prisiel domov z celoslovenskej sutaze z klavira. bolo 27 sutaziacich v mojej kategorii, malo to uroven, ine ako na koncertoch zo ZUS boli 4 pasma, v ktorych sa bolo mozne umoznit. zlate, striebro, bronz a ucast. myslel som ze striebro tak na 70% a ze hadam aj to zlato by mohlo byt. Nakoniec ma vyhlasili v zlatom, tak cely nateseny, bolo nas 7 dokopy v zlatom. ale na moje ocakavania som dostal ocenenie za najlepsiu interpretaciu skladby, to ma skoro trafilo, a uplny zaver ze absolutny vytaz skladby, to sa mi uz nechcelo ani verit. dnes to este rozdychavam, skusim to zostrihat, a hodit ukazku na youtub.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
gm_viktor
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 27. Marec , 2009, 20:15:02 » |
|
gratulujem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 27. Marec , 2009, 22:45:50 » |
|
chalani sory, viem ze to sem nepatri, ale musim sa pochvalit, vcera som vecer prisiel domov z celoslovenskej sutaze z klavira. bolo 27 sutaziacich v mojej kategorii, malo to uroven, ine ako na koncertoch zo ZUS boli 4 pasma, v ktorych sa bolo mozne umoznit. zlate, striebro, bronz a ucast. myslel som ze striebro tak na 70% a ze hadam aj to zlato by mohlo byt. Nakoniec ma vyhlasili v zlatom, tak cely nateseny, bolo nas 7 dokopy v zlatom. ale na moje ocakavania som dostal ocenenie za najlepsiu interpretaciu skladby, to ma skoro trafilo, a uplny zaver ze absolutny vytaz skladby, to sa mi uz nechcelo ani verit. dnes to este rozdychavam, skusim to zostrihat, a hodit ukazku na youtub. congrats...jasne, hod ukazku
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 28. Január , 2010, 20:44:36 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 29. Január , 2010, 07:58:34 » |
|
pekne na gitare a este krajsie na klaviri. ozaj, preco nespravis nejaky cover od dreamu prave co sa tyka klavira ? rudess ma vela chutnych pasazi... to by som rad pozrel
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 29. Január , 2010, 09:32:54 » |
|
spickove.. len tak pomimo, to klepkanie nohou nie je vyslovene 'zakazane'? lebo niekto mi spominal ze mal tazku drezuru a ze klaviristom zakazuju udavat si tempo nohou ci nieco take..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 29. Január , 2010, 11:18:32 » |
|
hral som na klaviri celkom dlho takze viem kolko driny za tym stoji. samozrejme do takychto stavov sa som nikdy nedostal. bravo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 29. Január , 2010, 11:58:49 » |
|
spickove.. len tak pomimo, to klepkanie nohou nie je vyslovene 'zakazane'? lebo niekto mi spominal ze mal tazku drezuru a ze klaviristom zakazuju udavat si tempo nohou ci nieco take..
stlaca pedale
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 29. Január , 2010, 12:08:56 » |
|
nejak moc pravidelne a v rychlych intervaloch.. ale tak mozno mas pravdu neviem..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tarquin
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 27. December , 2010, 22:42:18 » |
|
ako som si tak pozrel solo z octavaria, fantasie impropmtu a scar tissue tak mam silne podozrenie, ze mas absolutny sluch kludne by si sa mohol aj hudbou zivit :D (samozrejme,ze nie na slovensku xD) kopa ludi ti moze len ticho zavidiet
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mattwej007
nováčik
Príspevkov: 60
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 28. December , 2010, 17:35:55 » |
|
chlape, padol som z teba na riť! držím palce:)
|
|
|
Zaznamenané
|
PRS Tremonti Custom SE
Engl Gigmaster 15 Head Engl E112VB PRO Cab
|
|
|
|