Mazzi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 727
His spirit and music live on!
|
|
« kedy: 23. Február , 2009, 04:16:40 » |
|
Takze po dlhom uvazovani a mnohych neuspesnych pokusoch sem pridat temu s mp3 sa tu dostava cely moj song. Mnou napisany a komplet nahrany u mna doma. Cakam ohlasy, postrehy a kritiky od tu pritomnych skusenych muzikantov link: http://bandzone.cz/mazzi
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16 -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5 '78.
|
|
|
much
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 23. Február , 2009, 11:06:35 » |
|
dost dobry song, super spievas a hras proste parada
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 23. Február , 2009, 11:07:44 » |
|
Aj mne sa to velmi pacilo, velmi prijemna pesnicka.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 23. Február , 2009, 12:04:35 » |
|
Takze po dlhom uvazovani a mnohych neuspesnych pokusoch sem pridat temu s mp3 sa tu dostava cely moj song. Mnou napisany a komplet nahrany u mna doma. Cakam ohlasy, postrehy a kritiky od tu pritomnych skusenych muzikantov link: http://bandzone.cz/mazziHned jak na mna vybehlo, ze Liptovsky Mikulas, tak som si pomyslel, ze ci to nie si ten, co hral v lete na namesti s CIT-om. No lebo kolko je takych gitaristov/spevakov v LM...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 23. Február , 2009, 12:12:21 » |
|
chcel by som vediet robit take pesnicky. ucite sa da na to zbalit kopu bab pekne to je, obcas mi trosku vadil spev ale inak super
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Jurinko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 379
dilinožravec
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 23. Február , 2009, 13:29:53 » |
|
JE to dobre, aj spev je fajn....len ta anglictina mi tam velmi vadi...vykasli sa na to a rob slovenske pesnicky, si slovak a nie anglican.....potom to bude super.
|
|
|
Zaznamenané
|
Respectable people do not write music or make love as a career.
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 23. Február , 2009, 13:34:23 » |
|
mas aj dobry vizual k tej pesnicke - zaloz kapelu a koncertujte, nahravajte songy, sirte ich medzi ludmi... a potom uvidis, co dalej...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 23. Február , 2009, 13:36:46 » |
|
Hned jak na mna vybehlo, ze Liptovsky Mikulas, tak som si pomyslel, ze ci to nie si ten, co hral v lete na namesti s CIT-om. No lebo kolko je takych gitaristov/spevakov v LM...
ma to tam aj napisane na bandzone ze hra v C.I.T. inak super song, velmi prijemne sa to pocuva, aj hlas je fajnovy
|
|
« Posledná zmena: 23. Február , 2009, 13:37:24 od homar »
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 23. Február , 2009, 13:39:19 » |
|
mas aj dobry vizual k tej pesnicke - zaloz kapelu a koncertujte, nahravajte songy, sirte ich medzi ludmi... a potom uvidis, co dalej...
potom zaklopu na dvere v soze a spravia autorom hudby niekoho ineho a podpisu nevyhodnu zmluvu a budu slavni a to este budu radi ak ich neposlu domov s tym ze pani tesilo nas pracujte na sebe jedneho dna mozno.......
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 23. Február , 2009, 13:47:26 » |
|
potom zaklopu na dvere v soze a spravia autorom hudby niekoho ineho a podpisu nevyhodnu zmluvu a budu slavni a to este budu radi ak ich neposlu domov s tym ze pani tesilo nas pracujte na sebe jedneho dna mozno....... nuz - je to docela mozne... a co je alternativa pre bezneho nasinca ? naklikat si bubny, navrzgat do toho gitarle a pustat to kamosom ? to tiez nikam nevedie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mazzi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 727
His spirit and music live on!
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 23. Február , 2009, 14:07:59 » |
|
Zakky: Co ti vadilo na speve? Zaujima ma nazor...daj Jurinko: V slovencine by ta piesen nevyznela tak ako by som chcel a aj tie myslienky by sa nedali celkom dobre vyjadrit
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16 -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5 '78.
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 23. Február , 2009, 14:12:07 » |
|
nuz - je to docela mozne... a co je alternativa pre bezneho nasinca ? naklikat si bubny, navrzgat do toho gitarle a pustat to kamosom ? to tiez nikam nevedie ked dneska je viac kapiel a nahravok ako pocet vsetkych fanusikov.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 23. Február , 2009, 14:15:03 » |
|
malo by to byt obratene - bezni nimandi nech hravaju v kapelach a nahravaju ukazky a fanusikovia nech su len ti vyvoleni, co z toho budu mat tazke miliony...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 23. Február , 2009, 14:15:26 » |
|
ked dneska je viac kapiel a nahravok ako pocet vsetkych fanusikov. ale nie vsetky su dobre
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 23. Február , 2009, 14:16:19 » |
|
malo by to byt obratene - bezni nimandi nech hravaju v kapelach a nahravaju ukazky a fanusikovia nech su len ti vyvoleni, co z toho budu mat tazke miliony...
good idea
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
|