Branko
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 25. Február , 2009, 10:50:17 » |
|
A z coho vznikol Adam?
Z hliny.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MaTeS
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 25. Február , 2009, 10:51:07 » |
|
Z hliny.
tak isto ako kohut... a s Bozou pomocou
|
|
|
Zaznamenané
|
FALLGRAPP
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 25. Február , 2009, 10:51:41 » |
|
takze bezny posluchac pretoze nepocul "onu kvalitnu" hudbu pocuva kokotiny? dobre som to pochopil
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 25. Február , 2009, 10:53:56 » |
|
No myslím si, že práve tu sa to ukázalo - Chivas Regal síce nie je najlepšou pijatikou na svete, ale zasa parametre má nepochybne lepšie ako tuzemák. Aj tak ale patrí k priemeru a skutoční fajnšmekri siahajú vyššie, tupá masa žijúca na lavóroviciach zasa kvalitu toho chlastu nemá šancu oceniť.
Čím sa práve potvrdilo, že pri tak rôznorodých skupinách s rôznorodými preferenciami nemá cenu baviť sa o nejakom univerzálnom a dostatočne spravodlivom kritériu. Že to nie je štatistická väčšina, je však snáď zrejmé.
neporovnavaj chlast s umenim to je kokotina,to možeš porovnavat cytron s jablkom a cytron je zlle jablko lebo je kysleeeee umenie skutočne ohodnoti až hystoria nie my!!!!!! ale su už teraz zname bandy ako Beatles,ABBA a Nirvana tam už teraz patriii!!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MaTeS
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 25. Február , 2009, 10:55:47 » |
|
takze bezny posluchac pretoze nepocul "onu kvalitnu" hudbu pocuva kokotiny? dobre som to pochopil na co, alebona koho konkretne reagujes ?
|
|
|
Zaznamenané
|
FALLGRAPP
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 25. Február , 2009, 10:56:07 » |
|
takze bezny posluchac pretoze nepocul "onu kvalitnu" hudbu pocuva kokotiny? dobre som to pochopil Vôbec nie. Prečo kokotiny? Ak niečo nie je prvotriedne, je to automaticky kokotina? Nie. Poslucháč počúva šedý priemer. Nič viac a nič menej. Fajnšmeker, čo si ide za skutočnými chuťovkami, rádiá nepočúva, a totálna kokotina, teda podpriemer, sa v normálnom rádiu tiež neobjaví.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 25. Február , 2009, 10:56:30 » |
|
takze bezny posluchac pretoze nepocul "onu kvalitnu" hudbu pocuva kokotiny? dobre som to pochopil Mudro Cyrilko ...to je debata školkarska "moj tato je silnejši ako tvoj" a pište max dva riadky kto tu bude čitat romany nezmyslov!!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 25. Február , 2009, 10:56:38 » |
|
No myslím si, že práve tu sa to ukázalo - Chivas Regal síce nie je najlepšou pijatikou na svete, ale zasa parametre má nepochybne lepšie ako tuzemák. Aj tak ale patrí k priemeru a skutoční fajnšmekri siahajú vyššie, tupá masa žijúca na lavóroviciach zasa kvalitu toho chlastu nemá šancu oceniť.
Čím sa práve potvrdilo, že pri tak rôznorodých skupinách s rôznorodými preferenciami nemá cenu baviť sa o nejakom univerzálnom a dostatočne spravodlivom kritériu. Že to nie je štatistická väčšina, je však snáď zrejmé.
co to prosim ta rozpravas potvrdilo sa akurat to, ze si sa absolutne netrafil s prikladom. predy, menej pozlatok a viacej pointy. ale to ti uz napisalo vela ludi a potom si sa vzdy urazil.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 25. Február , 2009, 10:57:08 » |
|
neporovnavaj chlast s umenim to je kokotina,to možeš porovnavat cytron s jablkom a cytron je zlle jablko lebo je kysleeeee umenie skutočne ohodnoti až hystoria nie my!!!!!! ale su už teraz zname bandy ako Beatles,ABBA a Nirvana tam už teraz patriii!! Vôbec nie, urobiť dobrý chlast je totiž tiež umenie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 25. Február , 2009, 10:58:44 » |
|
co to prosim ta rozpravas potvrdilo sa akurat to, ze si sa absolutne netrafil s prikladom. predy, menej pozlatok a viacej pointy. ale to ti uz napisalo vela ludi a potom si sa vzdy urazil. Argumenty nebudú? Ak nie, tak ver si čomu chceš, dovi, dopo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MaTeS
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 25. Február , 2009, 10:59:01 » |
|
co to prosim ta rozpravas potvrdilo sa akurat to, ze si sa absolutne netrafil s prikladom. predy, menej pozlatok a viacej pointy. ale to ti uz napisalo vela ludi a potom si sa vzdy urazil. je uplne jedno aku znacku pouzil, myslel tym len porovnanie uznavanejsej a kvalitnejsej znacky s (preukazatelne?) menej kvalitnou
|
|
|
Zaznamenané
|
FALLGRAPP
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 25. Február , 2009, 11:00:49 » |
|
je uplne jedno aku znacku pouzil, myslel tym len porovnanie uznavanejsej a kvalitnejsej znacky s (preukazatelne?) menej kvalitnou
Bingo! Konečne sa niekto miesto snahy strhať ma za každú cenu zamyslel nad tým, čo som v skutočnosti napísal.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 25. Február , 2009, 11:00:58 » |
|
Ja s Predatorovymi argumentami povacsine suhlasim .
|
|
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
MaTeS
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 25. Február , 2009, 11:02:05 » |
|
Ja s Predatorovymi argumentami povacsine suhlasim . ked je to povacsine, tak napis s cim nie a ako to vnimas ty
|
|
|
Zaznamenané
|
FALLGRAPP
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 25. Február , 2009, 11:06:23 » |
|
ked je to povacsine, tak napis s cim nie a ako to vnimas ty Neber to v zlom , ale nechce sa mi .
|
|
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
|