predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #90 kedy: 25. Február , 2009, 13:06:53 » |
|
stale ste nevyvratili moje tvrdenie, ze ludia su meritkom kvality trosku to zjednodusim: predajnost je meritkom komercneho uspechu komercny uspech je meritkom kvalitneho marketingu kvalitny marketing je meritkom penazi. z toho vyplyva, ze kazdy kto ma peniaze sa bude predavat ?? je tu este urcite know how a to ak nemas, tak mozes byt aj Ondrej Hilton.. (a kupit si niekoho kto know how ma) Asi tak ... dnes sa, oproti časom Beatles a ABBA, dá úspech umelo vyrobiť a kúpiť. A veci, ktoré boli u "starej školy" samozrejmosťou (že čo sa predáva, to musí byť dobré), dávno neplatia. Dnes ak si dobrý obchodník, predáš hocaký hnoj a ešte všetkých presvedčíš, že je to špička.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #91 kedy: 25. Február , 2009, 13:08:19 » |
|
ja ti sem zacnem pastovat fotky superinteligentnych ludi pre zmenu no ale tych ovela menej, takisto tych, ktori maju aspon podpriemerny hudobny sluch. tak nerozpravaj ze ludia nie su j*ebnuti. praveze vacsina ludi su stado oviec, ktore sa namota na HOCIJAKU koktinu, ktora sa im bude dostatocne intenzivne a dlho tlacit do hlav z tv, casopicov, billboardov atd....
|
|
« Posledná zmena: 25. Február , 2009, 13:13:11 od Zeck »
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #92 kedy: 25. Február , 2009, 13:12:52 » |
|
tak vyrob hnoj a najdi troho kokota čo ti do toho vrazi prachy to som zvedvy a myslim take ,že ten hnoj bude hviezda,to sa tu zatial nepodarilo nikomu, lebo ludi nojebeš,hnoj je skoro komplet superstar a tak sa im povačšine aj dari a tym čo dobre je otazka do kedy????hnoj je Mojsej a aj tak sa mu dari v muzike ... a to ma aj prachy..
|
|
« Posledná zmena: 25. Február , 2009, 13:14:22 od joe »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #93 kedy: 25. Február , 2009, 13:13:10 » |
|
no ale tych ovela menej, takisto tych, ktori maju aspon podpriemerny hudobny sluch. tak nerozpravaj ze ludia nie su j*ebnuti. praveze vacsina ludi su stado oviec, ktore sa namota na HOCIJAKU koktinu, ktora sa im bude dostatocne intenzivne a dlho tlacit do hlav z tv, casopicov, bilboardov atd.... suhlas
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #94 kedy: 25. Február , 2009, 13:14:53 » |
|
suhlas ze prave na teba a zecka vyslo ze nejste j*ebnuti, to je nahoda nuz co ja mam asi smolu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #95 kedy: 25. Február , 2009, 13:15:10 » |
|
A co keby ste tuto plodnu debatu celu vymazali?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #96 kedy: 25. Február , 2009, 13:16:13 » |
|
ze prave na teba a zecka vyslo ze nejste j*ebnuti, to je nahoda ale take v prispevku nie je napisane, vsetko moze byt...
|
|
« Posledná zmena: 25. Február , 2009, 13:16:38 od Zeck »
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #97 kedy: 25. Február , 2009, 13:17:18 » |
|
ze prave na teba a zecka vyslo ze nejste j*ebnuti, to je nahoda nuz co ja mam asi smolu hej vyslo? ja o sebe netvrdim ze niesom j*ebnuty, lebo ja mam praveze papiere na to ze som j*ebnuty
|
|
« Posledná zmena: 25. Február , 2009, 13:23:32 od musicman »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #98 kedy: 25. Február , 2009, 13:20:25 » |
|
tak vyrob hnoj a najdi troho kokota čo ti do toho vrazi prachy to som zvedvy a myslim take ,že ten hnoj bude hviezda,to sa tu zatial nepodarilo nikomu, lebo ludi nojebeš,hnoj je skoro komplet superstar a tak sa im povačšine aj dari a tym čo dobre je otazka do kedy????hnoj je Mojsej a aj tak sa mu dari v muzike ... a to ma aj prachy.. Ak by superstaristi nevynášali, nepchali by ich všade - napriek tomu, že je to väčšinou o ničom. Ak do nich ale niekto tie prachy pchá, dokazuje to, že aj na hnoji sa dá trhnúť dobrý bakšiš.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #99 kedy: 25. Február , 2009, 13:20:33 » |
|
tak vyrob hnoj a najdi troho kokota čo ti do toho vrazi prachy to som zvedvy a myslim take ,že ten hnoj bude hviezda,to sa tu zatial nepodarilo nikomu, lebo ludi nojebeš,hnoj je skoro komplet superstar a tak sa im povačšine aj dari a tym čo dobre je otazka do kedy????hnoj je Mojsej a aj tak sa mu dari v muzike ... a to ma aj prachy.. ved ten co do toho vraza prachy si vyrata ci sa mu vratia alebo nie. nehodi ich do kanala. a ked sa mu vratia a zarobi na sracke tak podpori sracku a nie umenie na ktorom prerobi.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MaTeS
|
|
« Odpoveď #100 kedy: 25. Február , 2009, 13:21:15 » |
|
Asi tak ... dnes sa, oproti časom Beatles a ABBA, dá úspech umelo vyrobiť a kúpiť. A veci, ktoré boli u "starej školy" samozrejmosťou (že čo sa predáva, to musí byť dobré), dávno neplatia. Dnes ak si dobrý obchodník, predáš hocaký hnoj a ešte všetkých presvedčíš, že je to špička.
uz aj Beatles a abba boli o marketingu !! velmi zname vystupenie beatles v televizii kde boli vsetci rovnako ostrihani a obleceni a babenky odpadavali, ved to je marketingovy tah asi najvacsi v hystorii !! dovtedy nic podobne v takom meritku nebolo a zrazu v TV odpadavaju baby z neakych Liverpoolcanov..
|
|
|
Zaznamenané
|
FALLGRAPP
|
|
|
MaTeS
|
|
« Odpoveď #101 kedy: 25. Február , 2009, 13:21:53 » |
|
A co keby ste tuto plodnu debatu celu vymazali? celu nie, rozdelit a pramazat tie blbosti co sem podaktorí pisu
|
|
|
Zaznamenané
|
FALLGRAPP
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #102 kedy: 25. Február , 2009, 13:22:51 » |
|
ved ten co do toho vraza prachy si vyrata ci sa mu vratia alebo nie. nehodi ich do kanala. a ked sa mu vratia a zarobi na sracke tak podpori sracku a nie umenie na ktorom prerobi.
musicman, ty si rodeny producent
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #103 kedy: 25. Február , 2009, 13:23:09 » |
|
Ale tam bol aspoň ten pomer marketing/muzika v poriadku ... dnes sa hodne stlačila latka dole v neprospech umenia a v prospech biznisu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #104 kedy: 25. Február , 2009, 13:23:58 » |
|
A co keby ste tuto plodnu debatu celu vymazali? jasne ze sa moze cela tema zmazat, len vydrz do piatej, kym vacsine skonci pracovna doba
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|