Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
28. November , 2024, 06:56:50
Strán: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 44 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Je počet poslucháčov merítkom kvality  (Prečítané 88898 krát)
0 užívateľov a 31 Hostí prehliada túto tému.
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #315 kedy: 28. Február , 2009, 11:21:40 »

Iggy teraz si mi nalozil :).
Chivas mi nejako moc nechuti.
Ja sice nepijem a viem ze to nie je whisky :), ale momentalne mi smakuje Russkyj standard Imperia :).
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #316 kedy: 28. Február , 2009, 14:04:28 »

je to kvalitny dobry alkohol, lepsi nez cokolvek co kedykolvek vyrobili slovaci.to neznamena, ze chivas neni kvalitny alkohol  Som frajer ?no a co, ze nie je single malt, chces povedat, ze neexistuju kvalitne blendy?aj ja a tvrdim, ze Chivas je dobra whisky. Minule som vypil za flasku zeleneho Johnnyho, to je vyborna whisky. Asi o trosku lepsia. Dimple mi chuti viac. To napriklad cerveny aj cierny Johnny, ci Ballantines su horsie nez Chivas imho.

U nas hlavne nie je takmer vobec dostat ta naozaj zla whisky. Jedine v tescu mozno ten vyber za tri kila, co maju. Ostatne maju uz taku celkom znesitelnu uroven a v porovnani so vsetkym ostatnym, co sa u nas pije, je to popici kvalitny alkohol...

Aha a este toto som chcel - kvantita priaznivcov cohokolvek nie je meritkom kvality  Beeee

ci je dobra ci nie, ci niekomu chuti ci nie, je X omnoho fajnovejsich znaciek o ktorych tu nik nebude vediet, nieto ich este pit.
Ballantines je v portfoliu spolocnosti Pernod Ricard posadena ako premiovo nizsia znacka, na tom pomyselnom vrchole medzi whisky tam maju Chivas Regal. Kym Ballantines robia v sucasnosti dynamickejsi image aby zaujali hlavne mladsich, Chivas sa snazia pozicionovat ako luxusny alkohol pre tych najnarocnejsich. ono JW je zase znacka konkurecnej spolocnosti Diageo a je u nich ako TOP premiova znacka whisky.
Zaznamenané

o-yep sro
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #317 kedy: 02. Marec , 2009, 23:57:34 »

ci je dobra ci nie, ci niekomu chuti ci nie, je X omnoho fajnovejsich znaciek o ktorych tu nik nebude vediet, nieto ich este pit.
Ballantines je v portfoliu spolocnosti Pernod Ricard posadena ako premiovo nizsia znacka, na tom pomyselnom vrchole medzi whisky tam maju Chivas Regal. Kym Ballantines robia v sucasnosti dynamickejsi image aby zaujali hlavne mladsich, Chivas sa snazia pozicionovat ako luxusny alkohol pre tych najnarocnejsich. ono JW je zase znacka konkurecnej spolocnosti Diageo a je u nich ako TOP premiova znacka whisky.
a pritom vsetky spominane su kvalitativne plusminus na tom istom. V bratislave na vysokej je fajnuskavy podnicek Whisky Bar 44, volame to po nasom "u skota" a maju tam desiatky druhov whisky. Zatial som si vysmakol 15-rocneho singlemalt Dimpla ako moju naj, ale som odhodlany patrat dalej... bude niekto chodit patrat so mnou? Do vod 20+ som zatial zabludil len raz  ha ha ha Na zdravie!
« Posledná zmena: 02. Marec , 2009, 23:58:27 od Iggy » Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #318 kedy: 02. Marec , 2009, 23:59:02 »

a pritom vsetky spominane su kvalitativne plusminus na tom istom. V bratislave na vysokej je fajnuskavy podnicek Whisky Bar 44, volame to po nasom "u skota" a maju tam desiatky druhov whisky. Zatial som si vysmakol 15-rocneho singlemalt Dimpla ako moju naj, ale som odhodlany patrat dalej... bude niekto chodit patrat so mnou?  ha ha ha Na zdravie!

ten podnik poznam. ked zozeniem sponzora, tak idem do toho  Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #319 kedy: 03. Marec , 2009, 09:44:41 »

no vidis ja som ochutnal aj kvalitnu tequilu, aj kvlitnu skotsku aj kvalitnu irsku whisky, neviem co este, a aj tak mi najviac chuti alkohol typu slivka hruska borovicka a najviac vodka  Som frajer
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #320 kedy: 03. Marec , 2009, 10:16:32 »

slivka, hruska a najviac vodka  Som frajer

aj tie mozu byt kvalitne, nie ? Som frajer
« Posledná zmena: 03. Marec , 2009, 10:17:19 od mario bross » Zaznamenané

iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #321 kedy: 03. Marec , 2009, 10:50:15 »

Ja len tolko, ze netreba sa na sucasnu popovu/mainstreamovu hudbu pozerat prilis zatienenym zrakom. Skladba z radia moze byt zdanlivo sracka, ale ides na koncert a poseres sa.
Toto sa stalo v mojom pripade nedavno pri sledovani koncertu Rihanny na HBO.
Kapela jak svina, robila show, slapala a hrali ako mali bohovia. Do toho vyborne tanecne choreografie, bombasticka scena a kostymy, babenka jebacka. Pri tomto vsetkom mi vobec neprekazalo to, ze spieva priemerne s fadnym hlasom a otrepane skladby z radia.
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #322 kedy: 03. Marec , 2009, 10:52:33 »

Ja len tolko, ze netreba sa na sucasnu popovu/mainstreamovu hudbu pozerat prilis zatienenym zrakom. Skladba z radia moze byt zdanlivo sracka, ale ides na koncert a poseres sa.
Kapela jak svina, robila show, slapala a hrali ako mali bohovia. Do toho vyborne tanecne choreografie, bombasticka scena a kostymy, babenka jebacka. Pri tomto vsetkom mi vobec neprekazalo to, ze spieva priemerne s fadnym hlasom a otrepane skladby z radia.
čím viac peňazí najebeš do show a celkovej produkcie ,tým väčší efekt sa dosiahne ....nič nového pod slnkom  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
predator
Hosť
« Odpoveď #323 kedy: 03. Marec , 2009, 10:55:26 »

Bavíme sa o hudbe, módnej prehliadke alebo divadelnom predstavení? Nič proti iným formám umenia, ale tu konkrétne sa mi zdá, že hudba zohráva iba úlohu podkladu pod show ... a to si nezaslúži  :) To už môžem rovno ísť na muzikál či na operetu, tam je hudba úplne rovnocenná vizuálnej zložke.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #324 kedy: 03. Marec , 2009, 11:02:15 »

Bavíme sa o hudbe, módnej prehliadke alebo divadelnom predstavení? Nič proti iným formám umenia, ale tu konkrétne sa mi zdá, že hudba zohráva iba úlohu podkladu pod show ... a to si nezaslúži  :) To už môžem rovno ísť na muzikál či na operetu, tam je hudba úplne rovnocenná vizuálnej zložke.

"Pozorne čítajte, čo píšem, každé slovo má svoj význam"

...
Kapela jak svina, robila show, slapala a hrali ako mali bohovia....
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #325 kedy: 03. Marec , 2009, 11:04:29 »

minule som pozeral koncert nelly furtado na HBO a tiez to bolo vynikajuce nebola tam ziadna extra show podla mna, a uprimne sa mi to pacilo
« Posledná zmena: 03. Marec , 2009, 11:04:45 od Zakky » Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #326 kedy: 03. Marec , 2009, 11:06:19 »

Rasťo - no ale to nie je show kapely doprevádzanej Rihannou, ale show Rihanny doprevádzanej kapelou ...  Bavím sa skvele Je ľahké, keď máš dobrý budget, postaviť megakapelu hoci aj z absolventov Berkeley a pred nich postaviť "kosť" s tuctovým hlasom ako hviezdu večera Bavím sa skvele Pred kapelou klobúk dole, ale ... poznáš ich mená? Nie. A to je nefér, na to poukazujem, že smotanu zlízne ten, čo si to vôbec nezaslúži.
« Posledná zmena: 03. Marec , 2009, 11:06:50 od Predator » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #327 kedy: 03. Marec , 2009, 11:09:03 »

... A to je nefér, na to poukazujem, že smotanu zlízne ten, čo si to vôbec nezaslúži.

preco nezasluzi ? na tu babu by prisli ludia, aj keby bola bez kapely. na kapelu bez baby by prislo niekolkonasobne menej ludi... nepomozes si, je to tak a ked to tak je, tak to tak aj ma byt. to je cele, o com je tato debata.
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #328 kedy: 03. Marec , 2009, 11:14:38 »

.. poznáš ich mená? Nie. A to je nefér, na to poukazujem, že smotanu zlízne ten, čo si to vôbec nezaslúži.
stavim sa, ze tak ako na kazdom koncerte, tak aj na tomto bola predvadzacka alebo sa tie mena mihli aspon v zaverecnych titulkoch :)
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #329 kedy: 03. Marec , 2009, 11:14:47 »

Rasťo - no ale to nie je show kapely doprevádzanej Rihannou, ale show Rihanny doprevádzanej kapelou ...  Bavím sa skvele Je ľahké, keď máš dobrý budget, postaviť megakapelu hoci aj z absolventov Berkeley a pred nich postaviť "kosť" s tuctovým hlasom ako hviezdu večera Bavím sa skvele Pred kapelou klobúk dole, ale ... poznáš ich mená? Nie. A to je nefér, na to poukazujem, že smotanu zlízne ten, čo si to vôbec nezaslúži.
nič nieje lahke,keby to bolo lahke tak Floyd je moja predkapela,to si treba uvedomit Na zdravie!
Zaznamenané

Strán: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 44 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.05 sekund, 23 otázok.