Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
28. November , 2024, 08:57:41
Strán: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 44 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Je počet poslucháčov merítkom kvality  (Prečítané 89312 krát)
0 užívateľov a 129 Hostí prehliada túto tému.
predator
Hosť
« Odpoveď #360 kedy: 03. Marec , 2009, 13:35:27 »

v com je vykrucanie ? inac hodnotim to, co sa ma bytostne tyka a inac hodnotim to, co je vymyslene na zabavu ludi...
Asi v tom, že sa bavíme na abstraktnú tému kvalita niečoho vs popularita niečoho. Platia tam analogické súvislosti, analogické metódy marketingu atď atď ... A to, čo sa ťa bytostne dotýka a čo nie, je vecou tvojho subjektívneho prístupu k veci a tieto súvislosti to nijak neovplyvňuje, ak je trebárs niekto budhista, tak sa ho bytostne nedotýka nič, a pritom je vystavený tým istým veciam ako trebárs niekto, komu to isté prostredie bytostne vadí  :) . Tie veci ani súvislosti medzi nimi sa však týmto nijak nemenia  Zdravíčko
« Posledná zmena: 03. Marec , 2009, 13:37:11 od Predator » Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #361 kedy: 03. Marec , 2009, 13:49:38 »

podla teba je fico zly politik? kto je podla teba dobry politik? moze byt vobec hocikto kto ma popularitu u teba dobry? ty mas ale riadne napicu auto ked sa tak pozriem ako je swift popularne a predavane auto.
Zaznamenané

o-yep sro
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #362 kedy: 03. Marec , 2009, 14:04:03 »

podla teba je fico zly politik? kto je podla teba dobry politik? moze byt vobec hocikto kto ma popularitu u teba dobry? ty mas ale riadne napicu auto ked sa tak pozriem ako je swift popularne a predavane auto.

jasne, aj Hitler bol super politik Bavím sa skvele Ak mame Fica, ci kohokolvek posudzovat, treba sa pozriet aj na druhu stranu vztahu "dopyt a ponuka". Podla mna obaja spomenuti pani len sikovne vyuzili dopyt po jednoduchych rieseniach, agresivnych postupoch. Cize "velkost" oboch spociva(la) vo vhodnej konstelacii a schopnosti hovorit o tom, co chceli masy pocut. Je to len jedno z moznych kriterii posudzovania. Podla mna ma dobry politik hovorit aj o nepopularnych veciach, ma pripravit ludi na horsie casy, hovorit pravdu za kazdu cenu, aj ked je neprijemna, atd. Ked to vezmeme z tohto konca, tak zistime, ze kvalita je celkom inde Zdravíčko Na zdravie!
Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #363 kedy: 03. Marec , 2009, 14:06:19 »

To netvrdím ani som netvrdil  :) ja tvrdím, že kvalita a popularita nemá jednoznačný a univerzálny súvis, môže ísť ruka v ruke a rovnako sa môže diametrálne rozchádzať jedna s druhou Bavím sa skvele matematicky povedané jedná sa o dve množiny, ktoré niekde môžu mať prienik, čo však nie je zákonitosťou univerzálne platnou pre akýkoľvek ich náhodne vybraný prvok  :)  Zdravíčko Na zdravie!
« Posledná zmena: 03. Marec , 2009, 14:07:29 od Predator » Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #364 kedy: 03. Marec , 2009, 14:07:37 »

na tomto sa s tebou zhodnem. nesadneme si akurat pri vybere prvkov mnoziny  :)
Zaznamenané

o-yep sro
predator
Hosť
« Odpoveď #365 kedy: 03. Marec , 2009, 14:08:53 »

na tomto sa s tebou zhodnem. nesadneme si akurat pri vybere prvkov mnoziny  :)
Skôr sa asi nezhodneme v tom, kde dochádza k prieniku  :)
Zaznamenané
temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #366 kedy: 03. Marec , 2009, 14:12:35 »

To netvrdím ani som netvrdil  :) ja tvrdím, že kvalita a popularita nemá jednoznačný a univerzálny súvis, môže ísť ruka v ruke a rovnako sa môže diametrálne rozchádzať jedna s druhou Bavím sa skvele matematicky povedané jedná sa o dve množiny, ktoré niekde môžu mať prienik, čo však nie je zákonitosťou univerzálne platnou pre akýkoľvek ich náhodne vybraný prvok  :)  Zdravíčko Na zdravie!
Teraz neviem či si nejaký matematik alebo muzikant.......................kybernet? Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #367 kedy: 03. Marec , 2009, 14:14:03 »

Asi v tom, že sa bavíme na abstraktnú tému kvalita niečoho vs popularita niečoho. Platia tam analogické súvislosti, analogické metódy marketingu atď atď ... A to, čo sa ťa bytostne dotýka a čo nie, je vecou tvojho subjektívneho prístupu k veci a tieto súvislosti to nijak neovplyvňuje, ak je trebárs niekto budhista, tak sa ho bytostne nedotýka nič, a pritom je vystavený tým istým veciam ako trebárs niekto, komu to isté prostredie bytostne vadí  :) . Tie veci ani súvislosti medzi nimi sa však týmto nijak nemenia  Zdravíčko

nie - ked Ti ja poviem, ze rozlisujem hodnotenie cohosi podla toho, ci sa ma to bytostne tyka alebo nie, tak je to tak, ako som napisal. ci ty nieco k tomu napises budes sa snazit moje tvrdenie znasilnit a naposovat tak, aby Ti sedeli analogie este stale neznamena, ze by to, co som napisal o svojom rozlisovani prestalo platit  Žmurk

nejde totiz o techniku k popularite, ale o dosledok toho... aj Fico, aj vydavatel moze pouzit rovnaku techniku k dosiahnutiu popularity - Fico tvrdi to, co ludia chcu pocut, vydavatel vydava a media pustaju to, co ludia chcu pocut - v tom analogia je. ovsem jedno v poriadku je - media pustaju ludom to, co chcu - je to o zabave. druhe v poriadku nie je - Fico si buduje postavenie na tom, ze rozprava to, co ludia chcu pocut a nerobi to, co je potrebne (zjednodusene) - nie je to o zabave, su to vazne veci s vaznymi dosledkami. cize pre toto Tvoja analogia fungovat nemoze.
Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #368 kedy: 03. Marec , 2009, 14:14:34 »

Teraz neviem či si nejaký matematik alebo muzikant.......................kybernet? Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Nie, ja som iba metalista intelektuál  Bavím sa skvele  Na zdravie!
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #369 kedy: 03. Marec , 2009, 14:14:42 »

Je počet poslucháčov merítkom kvality Huh!?
je Zdravíčko........................................................... .neviete k veci odpovedat romanonezmyslovpisci??? Bacha na vec kamo!
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #370 kedy: 03. Marec , 2009, 14:15:12 »

nebavime sa o univerzalnom suvise, bavime sa o komercne uspesnej hudbe
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #371 kedy: 03. Marec , 2009, 14:16:59 »

Nie, ja som iba metalista intelektuál  Bavím sa skvele  Na zdravie!

no zbohom Žmurk
Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #372 kedy: 03. Marec , 2009, 14:17:22 »

Je počet poslucháčov merítkom kvality Huh!?
je Zdravíčko........................................................... .neviete k veci odpovedat romanonezmyslovpisci??? Bacha na vec kamo!
Nie je ... v opačnom prípade tu asi nikto na tomto fóre nerobí hudbu, čo za dačo stojí. A to sa mi nezdá  ?§!.  :)
Zaznamenané
temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #373 kedy: 03. Marec , 2009, 14:19:23 »

Nie je ... v opačnom prípade tu asi nikto na tomto fóre nerobí hudbu, čo za dačo stojí. A to sa mi nezdá  ?§!.  :)
čo je merítkom či hudba za niečo stojí alebo nie?  Nezahrávaj sa
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
predator
Hosť
« Odpoveď #374 kedy: 03. Marec , 2009, 14:20:31 »

Na mňa sa nehnevaj, ja toto netvrdím, ja argumentujem proti tomu  Na zdravie!  :)
Zaznamenané
Strán: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 44 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.058 sekund, 23 otázok.