Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
28. November , 2024, 06:28:43
Strán: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 44 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Je počet poslucháčov merítkom kvality  (Prečítané 88713 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Radomír
stály hosť
Príspevkov: 980

« Odpoveď #405 kedy: 03. Marec , 2009, 15:02:45 »

tolko gitaristov, ako dnes nebolo nikdy v historii. dnes si kazdy saso kupi gitaru a aparat uplne bez akehokolvek problemu. je milion moznosti oproti minulosti, ako sa na tu gitaru da naucit aj hrat... neviem, o com pises ty :)
Nemám na mysli iba gitaru-ale dobre-gitaristov ako hadov ale len zopár ich naozaj nástroj ovlada a vedia.Oproti minulosti-milion možnosti ale kedysi to bolo o kvalite dnes o elektronickej sračke napríklad a dotyčný umelec nepozná ani jedinu notu ani nič ale ma kopu elektroniky-namieša tam nejaké čudné rytmy a do toho ešte béka ako koza a má tisickrát viac posluchačov ako genialný multiinstrumentalista
Zaznamenané

Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI :)
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #406 kedy: 03. Marec , 2009, 15:05:13 »

Nemám na mysli iba gitaru-ale dobre-gitaristov ako hadov ale len zopár ich naozaj nástroj ovlada a vedia.Oproti minulosti-milion možnosti ale kedysi to bolo o kvalite dnes o elektronickej sračke napríklad a dotyčný umelec nepozná ani jedinu notu ani nič ale ma kopu elektroniky-namieša tam nejaké čudné rytmy a do toho ešte béka ako koza a má tisickrát viac posluchačov ako genialný multiinstrumentalista
no a podla niektorych je ten pan "bekajuca koza" lepsi umelec, lebo predava viac ako genialny multiinstrumentalista Bavím sa skvele A toto je ten kamen uzaru a rpedmet vzajomneho nepochopenia Na zdravie!
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #407 kedy: 03. Marec , 2009, 15:06:13 »

no a podla niektorych je ten pan "bekajuca koza" lepsi umelec, lebo predava viac ako genialny multiinstrumentalista Bavím sa skvele A toto je ten kamen uzaru a rpedmet vzajomneho nepochopenia Na zdravie!

a preco aj nie?
Zaznamenané
temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #408 kedy: 03. Marec , 2009, 15:07:11 »

Genialni multiinštrumentalisti upadnú často do zabudnutia skôr ako sa stihneme o nich dozvedieť  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
prípadne skončia ako nájomní hráči u niektorej blekajucej pseudohviezdičky a sú radi že majú na nájomné   Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 03. Marec , 2009, 15:08:21 od temo » Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #409 kedy: 03. Marec , 2009, 15:11:41 »

v dnesnych dobach hraju nedospele deti technicky dokonalejsie, ako stari majstri a nepotrebuju sa schovavat za cudne zvuky a bekat k tomu
Zaznamenané
Radomír
stály hosť

« Odpoveď #410 kedy: 03. Marec , 2009, 15:18:26 »

Ale hovoríme o meritku-kvalita a počet posluchačov.Ten koza je kvalita?Tak dám iný príklad-je koncertná sála kde sa zmestí tisíc ludí.Bude tam mat koncert Rišo Rikkon.Príde tam sto ludí takzvaná smotánka,dvesto snobov a stovka naozajstných milovnikov klasiky a umenia.Skoro polovica sály ale milovnikov umenia minimum.Na další den tam bude elektronická šialenost s békajucou kozou a sala bude praskat vo švoch.Aspon 1200.Potom aká kvalita a počet posluchačov?Ani toto sa nedá merat.Umelecku kvalitu nezmeráš a mládež-vačšina nemá štipku hudobného cítenia.
Zaznamenané

Radomír
stály hosť

« Odpoveď #411 kedy: 03. Marec , 2009, 15:21:50 »

Radomir:  ty pleties vsetko s diskom.. mozno to bude neuveritelne, ale zrejme existuje kopec muziky o ktorej nemas ani sajnu a mozno ti bude zniet neuveritelne ze na kopec pocitacovej muziky treba byt skutocnym hudobnikom a este mnoho viac a mozno bude zniet neuveritelne aj to, ze by som ti mohol menovat ludi, ktori robia muziku pocitacom a inymi nastrojmi a su stokrat vacsimi hudobniky po kazdej stranke ako ty, ja, cele toto forum aj s jozom razom a jeho motorkami
Nepovedal som že taký niesu.Ale vačšinou ide o diletantov čo o muziku ani nezakopli.A to že existuje kopec inej muziky mije tiež jasné.Mám rád rozne žánre ale musí to byt kvalitne odohrané,niečo mi to dat.
Zaznamenané

temo
miestny štamgast

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #412 kedy: 03. Marec , 2009, 15:22:22 »

Ale hovoríme o meritku-kvalita a počet posluchačov.Ten koza je kvalita?Tak dám iný príklad-je koncertná sála kde sa zmestí tisíc ludí.Bude tam mat koncert Rišo Rikkon.Príde tam sto ludí takzvaná smotánka,dvesto snobov a stovka naozajstných milovnikov klasiky a umenia.Skoro polovica sály ale milovnikov umenia minimum.Na další den tam bude elektronická šialenost s békajucou kozou a sala bude praskat vo švoch.Aspon 1200.Potom aká kvalita a počet posluchačov?Ani toto sa nedá merat.Umelecku kvalitu nezmeráš a mládež-vačšina nemá štipku hudobného cítenia.
No mladí môžu tvrdiť opak....že Rišo Rikkon je kokotina ten ich rap všepičujúci je umenie....................kto určuje že čo!!!!!! je vlastne TO umenie? akým kľúčom sa to rozlišuje?
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #413 kedy: 03. Marec , 2009, 15:26:54 »

No mladí môžu tvrdiť opak....že Rišo Rikkon je kokotina ten ich rap všepičujúci je umenie....................kto určuje že čo!!!!!! je vlastne TO umenie? akým kľúčom sa to rozlišuje?

1. prachy kolko ti nabehne na ucet

2.  toci ma telka  slavny v tejto diere ale staci

3. ksefty ako sa sypu
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
temo
miestny štamgast

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #414 kedy: 03. Marec , 2009, 15:30:45 »

1. prachy kolko ti nabehne na ucet

2.  toci ma telka  slavny v tejto diere ale staci

3. ksefty ako sa sypu
Ak je toto kľúč tak nemusím byť geniálny multimuzikant......stačí ked ojebem davy ľudí nejakým pseudoumením a oni mi na to skočia   Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 03. Marec , 2009, 15:31:08 od temo » Zaznamenané

musicman
inventár podniku

« Odpoveď #415 kedy: 03. Marec , 2009, 15:31:23 »

Ak je toto kľúč tak nemusím byť geniálny multimuzikant......stačí ked ojebem davy ľudí nejakým pseudoumením a oni mi na to skočia  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele

no ved ojebat davy ludi to je to umenie  Bavím sa skvele
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Radomír
stály hosť

« Odpoveď #416 kedy: 03. Marec , 2009, 15:31:43 »

Preto hovorím nemerajte nemeratelné.Umenie je umenie.A pre mna v klasickom pojatí-dokonale ovládat svoj hlas alebo hudobný nástroj
Zaznamenané

temo
miestny štamgast

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #417 kedy: 03. Marec , 2009, 15:33:48 »

no ved ojebat davy ludi to je to umenie  Bavím sa skvele
Veď ja to viem už dávno,len vidím že tu treba zapísať 300 strán aby to podaktorí pochopili ale aj tak to ešte mnohí nechápu  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

temo
miestny štamgast

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #418 kedy: 03. Marec , 2009, 15:35:34 »

Preto hovorím nemerajte nemeratelné.Umenie je umenie.A pre mna v klasickom pojatí-dokonale ovládat svoj hlas alebo hudobný nástroj
Merítkom umenie sú peniaze.......ak to stojí veľa penazí tak je to umenie  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

musicman
inventár podniku

« Odpoveď #419 kedy: 03. Marec , 2009, 15:37:13 »

umelcov je ako nasratych len problem je najst tych somarov co za to vyhodia tolke prachy. preto sa niektorym umelcom nedari  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Strán: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 44 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.078 sekund, 23 otázok.