Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
28. November , 2024, 06:50:28
Strán: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 44 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Je počet poslucháčov merítkom kvality  (Prečítané 88853 krát)
0 užívateľov a 23 Hostí prehliada túto tému.
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #450 kedy: 04. Marec , 2009, 11:04:32 »

Teraz som si spomenul, ako som cital na rozhovor s talianskym skandaloznym reziserom Pasolinim o jeho poslednom sialenom filme Salo alebo 120 dni sodomy..., kde chcel zobrazit hnusnou scenou s kolektivnym jedenim hovien to, ze mladi zozeru vsetko, co im je dostatocne vytrvalo nukane.  :) Ale to len tak mimo, ked si sem zatiahol Baudelaira.  Žmurk

to si dobre zaklincoval Bavím sa skvele
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #451 kedy: 04. Marec , 2009, 11:06:03 »

Tak to som videl v kinoklube farebne. Dobra "dekadencia"  Bavím sa skvele  . Podvadsiatich minutach sa jedna stvrtina ludi zodvihla a s odporom odisla.

Podobne, ja som na ten film zobral aj trosku z recesie moju byvalu (asi druhe alebo tretie rande) a tiez zdrhla. Bavím sa skvele Tak som si ho musel dopozerat (odisla nastastie az tesne pred zaverom) neskor.  
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #452 kedy: 04. Marec , 2009, 11:07:22 »

Progi, bolo to filmom ?  ha ha ha Na zdravie!
Zaznamenané
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #453 kedy: 04. Marec , 2009, 11:07:27 »

Mozno sa zle vyjadrujem, alebo  sa nechapeme...ja s Tebou v podstate suhlasim...ale, preco to  beries len vo velkom...ked hras koncert v malej krcme a nikto z divakov sa nezabavi, nikto Ti nepovie, ze to bolo fajn, nie je to z casti meritkom Tvojej kvality?

ale jasne, zhodujeme sa, len si myslim, ze s tou kvalitou a ocenenim v podobe pocuvanosti je to trochu zlozitejsie. Ale ved sa tesme, pocvajme to, co sa pocuva a vsetci budeme super, lebo budeme pocuvat super a najlepsie umenie Bavím sa skvele To ale nepatrilo tebe Na zdravie! Ved vcera to tu ktosi vtipne okomentoval, ze je zvedavy, ci ti, co tvrdia, ze sa hraju iba dobre veci, ich aj doma pocuvaju. Pochybujem Na zdravie!
Zaznamenané
Zvuk
stály hosť
Príspevkov: 957

...hudba je zmysluplne prerušované ticho...

« Odpoveď #454 kedy: 04. Marec , 2009, 11:08:54 »

Podobne, ja som na ten film zobral aj trosku z recesie moju byvalu (asi druhe alebo tretie rande) a tiez zdrhla. Bavím sa skvele Tak som si ho musel dopozerat (odisla nastastie az tesne pred zaverom) neskor.  
S mojou sme si to "vychutnali" az do konca .  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #455 kedy: 04. Marec , 2009, 11:09:36 »

Progi, bolo to filmom ?  ha ha ha Na zdravie!

Hej. Skus si ho pozriet, ci vydrzis. Pekne az do konca. Žmurk  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #456 kedy: 04. Marec , 2009, 11:10:43 »

S mojou sme si to "vychutnali" az do konca .  Bavím sa skvele

Udatna holka. Zdravíčko Musim si ho este pozriet s terajsou, ci vydrzi. Bavím sa skvele
Zaznamenané

RobG
inventár podniku

« Odpoveď #457 kedy: 04. Marec , 2009, 11:12:34 »

S babami sa robí iné...nie či vydržia pozerať film... Na zdravie!
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #458 kedy: 04. Marec , 2009, 11:14:17 »

S babami sa robí iné...nie či vydržia pozerať film... Na zdravie!

Mozno by niektora brala ten film ako predohru. Bavím sa skvele Potom by si aspon hned vedel, ze ruky prec.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #459 kedy: 04. Marec , 2009, 11:15:16 »

Mozno by niektora brala ten film ako predohru. Bavím sa skvele Potom by si aspon hned vedel, ze ruky prec.  Bavím sa skvele
Kaviar???  Bavím sa skvele
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
RobG
inventár podniku

« Odpoveď #460 kedy: 04. Marec , 2009, 11:18:22 »

Naposledy sa mi po jednom koncerte stalo, že babenka vytiahla knihu Dejiny sado-maso, ževraj ju dostala ako darček, či by sme si neprečítali... Na zdravie!
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #461 kedy: 04. Marec , 2009, 11:18:56 »

Naposledy sa mi po jednom koncerte stalo, že babenka vytiahla knihu Dejiny sado-maso, ževraj ju dostala ako darček, či by sme si neprečítali... Na zdravie!

A citali ste?  Bavím sa skvele
Zaznamenané

iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #462 kedy: 04. Marec , 2009, 11:19:14 »

Ale hovoríme o meritku-kvalita a počet posluchačov.Ten koza je kvalita?Tak dám iný príklad-je koncertná sála kde sa zmestí tisíc ludí.Bude tam mat koncert Rišo Rikkon.Príde tam sto ludí takzvaná smotánka,dvesto snobov a stovka naozajstných milovnikov klasiky a umenia.Skoro polovica sály ale milovnikov umenia minimum.Na další den tam bude elektronická šialenost s békajucou kozou a sala bude praskat vo švoch.Aspon 1200.Potom aká kvalita a počet posluchačov?Ani toto sa nedá merat.Umelecku kvalitu nezmeráš a mládež-vačšina nemá štipku hudobného cítenia.

A niesi tak trochu zaujaty proti urcitym stylom? Ked si uviedol konkretneho umelca, tak uved aj konkretnu elektronicku kozu, na ktoru pride 1200 ludi.
btw, teraz mi tak napadlo, ze Rikkon robil nedavno nejake hostovacie koncerty po Slovensku a sportove haly boli plne.

Niekto tu pisal, ze treba rozlisovat to hodnotenie kvality do urcitych skupin. Suhlasim, pretoze ak by sa to nerozlisovalo, tak by sme mohli porovnavat Dorian Gray a Linkin Park, ze co je kvalitnejsie. Hudba a jej kvalita je cisto subjektivna zalezitost. Co ma LP kvalitnejsie od DG uz necham na usudeni kazdeho zvlast. Vysledok ale bude rozhodne kvalitnejsi, teda zaujimavejsi produkt pre hudobny biznis.
« Posledná zmena: 04. Marec , 2009, 11:20:36 od iMbUS » Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #463 kedy: 04. Marec , 2009, 11:19:45 »

Nakoniec zistíme že merítkom kvality je počet podprseniek,tangáčov prípadne vyprášených báb po koncerte  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zvuk
stály hosť
Príspevkov: 957

...hudba je zmysluplne prerušované ticho...

« Odpoveď #464 kedy: 04. Marec , 2009, 11:20:04 »

A precitali...?  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
Strán: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 44 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.06 sekund, 23 otázok.