Zvuk
|
|
« Odpoveď #465 kedy: 04. Marec , 2009, 11:21:10 » |
|
A citali ste? Pises prokete rychlo Progi.
|
|
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #466 kedy: 04. Marec , 2009, 11:21:39 » |
|
užasn divat sa na žranie hovien to si radšej s dcerou pustim Pipi dlhu pančuchu,ked sa hento niekomu pači to svedči že nieje daleko od toho žrat hovvna
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #467 kedy: 04. Marec , 2009, 11:22:23 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #469 kedy: 04. Marec , 2009, 11:27:25 » |
|
užasn divat sa na žranie hovien to si radšej s dcerou pustim Pipi dlhu pančuchu,ked sa hento niekomu pači to svedči že nieje daleko od toho žrat hovvna ..., kde chcel zobrazit hnusnou scenou s kolektivnym jedenim hovien to, ze mladi zozeru vsetko, co im je dostatocne vytrvalo nukane. Nechutne ale pravdive .
|
|
« Posledná zmena: 04. Marec , 2009, 11:28:18 od Zvuk »
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #470 kedy: 04. Marec , 2009, 11:28:02 » |
|
Joe: Hovná sú väčšie umenie ako Pipi, to nevieš ? menšinový super žáner...fekal ground... Ten film je o inom, toto bola len vypichnuta scena. Odporucam si pozriet, mozno Ta oslovi.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #471 kedy: 04. Marec , 2009, 11:30:22 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #472 kedy: 04. Marec , 2009, 11:30:52 » |
|
Ved to bol aj zamer. Trochu to tu odlahcit.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #473 kedy: 04. Marec , 2009, 11:31:42 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #474 kedy: 04. Marec , 2009, 11:35:40 » |
|
Mozno tym chcel naznacit, ze cela tema je o hovne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #475 kedy: 04. Marec , 2009, 11:39:45 » |
|
zvlašzne ked som bol minuly rok na nejakom feste a vyhravali tam super" podladene kapelky užasnu" muzičku a začal hrat Peha to bol normalne balzam na nervy bolo to ovela lepšie malo to melodiu a ludia na to reagovali a bavili sa.. nemal som rad tuto kapelku ale odvtedy sa mi pači a hlavne pevačka..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #476 kedy: 04. Marec , 2009, 11:40:09 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 04. Marec , 2009, 11:40:51 od temo »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngwinier
|
|
« Odpoveď #477 kedy: 04. Marec , 2009, 11:45:12 » |
|
ved v urcitom zmysle je skoro kazda tema o hovne Forum je o diskusii..je jsane, ze neovplyvnime chod sveta, ale aspon si mozme povedat, co si o nom myslime
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #478 kedy: 04. Marec , 2009, 11:50:43 » |
|
zvlašzne ked som bol minuly rok na nejakom feste a vyhravali tam super" podladene kapelky užasnu" muzičku a začal hrat Peha to bol normalne balzam na nervy bolo to ovela lepšie malo to melodiu a ludia na to reagovali a bavili sa.. nemal som rad tuto kapelku ale odvtedy sa mi pači a hlavne pevačka.. Vsak ale nejde o super podladene kapellky. Ide o hudbu, ktora je viac produkt, ako skutocna hudba, o gyc. Tina Turner je tiez produkt, ale gyc teda nie. Co o Kelly Familly neviem ci sa da povedat.
|
|
« Posledná zmena: 04. Marec , 2009, 11:51:29 od Martinlm »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #479 kedy: 04. Marec , 2009, 12:06:43 » |
|
Vsak ale nejde o super podladene kapellky. Ide o hudbu, ktora je viac produkt, ako skutocna hudba, o gyc. Tina Turner je tiez produkt, ale gyc teda nie. Co o Kelly Familly neviem ci sa da povedat.
oni mali par velkych hitov.. tak ako aj Voda nad vodou,to je hit a pačil sa skoro každemu pokial nebol duševne prepnuty , Jimi tam nahral solo na posranie skutočny zažitok, na slovensku na jednej ruke napočitam taketo veci ..mne sa nejedna o podladene kapely ja si myslim že to je jedno,len niektori si myslia že je to tučne vtedy ked sa podladia o5tonov a dotoho blakaju anglicky so zlou angličtinou
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|