Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
28. November , 2024, 06:31:47
Strán: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 44 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Je počet poslucháčov merítkom kvality  (Prečítané 88724 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #525 kedy: 31. Marec , 2009, 12:21:39 »

vzdy ked mam potrebu riesit umenie tak si najdem fotku dalmatina a riesim ci je ciernobiely alebo bielocierny. intelektualne ma to naplna. alebo zebru.
uspokoji ta odpoved, ze dalmatin je flakaty a zebra pasikava?
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #526 kedy: 31. Marec , 2009, 12:26:43 »

uspokoji ta odpoved, ze dalmatin je flakaty a zebra pasikava?

hovno vidis do umenia. ide o farebnu kombinaciu.
Zaznamenané

o-yep sro
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #527 kedy: 31. Marec , 2009, 12:30:12 »

hovno vidis do umenia. ide o farebnu kombinaciu.
ale prd, nejde ani tak o farby ako o to, ako ich pouzijes  Na zdravie!
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #528 kedy: 31. Marec , 2009, 12:32:28 »

Co takto zmazat celu temu ? Alebo nemate odvahu hosi Huh!  Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #529 kedy: 31. Marec , 2009, 12:39:26 »

takze najvacsi umelec som zase iba ja  Popiskujem si

[img width= height=]http://rastopeteraj.sk/fotky/dalmatin.jpg[/img]
Zaznamenané
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #530 kedy: 31. Marec , 2009, 12:39:49 »

nechapem, preco by sa mala mazat. Je to spusta inych tem, ktore su plnekokotin a nikto ich nemaze. Podla mna je to tu prave preto, aby sa sem pisalo, dokonca je to aj v temach takmer o vselicom, tak neviem, preco ti to nesedi
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #531 kedy: 31. Marec , 2009, 12:40:59 »

nechapem, preco by sa mala mazat. Je to spusta inych tem, ktore su plnekokotin a nikto ich nemaze. Podla mna je to tu prave preto, aby sa sem pisalo, dokonca je to aj v temach takmer o vselicom, tak neviem, preco ti to nesedi
Mam pocit, ze niektori sa tu bojite o pocet prispevkov...  Popiskujem si
 Bavím sa skvele
Zaznamenané

miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #532 kedy: 31. Marec , 2009, 12:43:33 »

ale prd, nejde ani tak o farby ako o to, ako ich pouzijes  Na zdravie!

cize o ich kombinaciu?
Zaznamenané

stoka!
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #533 kedy: 31. Marec , 2009, 12:51:28 »

cize o ich kombinaciu?
nie len tym, ake tvary z nich vytvoris, ako ich rozmiestnis atd atd..

velmi obrazne by sa dal pistov priklad prirovnat k tomu, ze si povies, ze idez zlozit nejaku melodiu v tonine Amol, ale len samotny vyber toniny tu melodiu nevytvori
Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku

« Odpoveď #534 kedy: 31. Marec , 2009, 13:00:46 »

velmi obrazne by sa dal pistov priklad prirovnat k tomu, ze si povies, ze idez zlozit nejaku melodiu v tonine Amol, ale len samotny vyber toniny tu melodiu nevytvori

cize ide o ich kombinaciu?

4oky, zamyslel si sa dakedy nad tym, ze reagovujes na 95% prispevkov uplnou picovinou? neber to osobne, nic proti tebe nemam, len som alergicky na kokotov
« Posledná zmena: 31. Marec , 2009, 13:01:58 od miso_kolo » Zaznamenané

stoka!
pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #535 kedy: 31. Marec , 2009, 13:05:17 »

nechapem preco mas stale potrebu pretvarat myslienky inych ludi. povedal som kombinaciu, tak to neprekrucaj podla seba. Nezahrávaj sa
ano, rasto hodil krasnu fotku nad ktorou mozem opat dumat v ramci umelecna.
Zaznamenané

o-yep sro
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #536 kedy: 31. Marec , 2009, 13:10:10 »

cize ide o ich kombinaciu?
nie len o kombinaciu, ked uz tak chces slovickarit - kombinacia hovori o vybere nejakych prvkov, nehovori ale ani o ich poradi a o vlastnostiach. cize ked to aplikujem na ten priklad s tou melodiou. kombinacia ti mozno povie to, ze ake tony si si z danej toniny povyberal. hovori to nieco o melodii? nie, tu vytvori az to ako tie tony usporiadas za sebou, aku budu mat dlzku, ako ich budes ohybat atd atd..

4oky, zamyslel si sa dakedy nad tym, ze reagovujes na 95% prispevkov uplnou picovinou?
a ty si skusil niekedy porozmyslat nad tym, co chcel diskutujuci povedat, ci musis v 95% svojich prispevkov zadret takuto kototinu aby si si pomastil ego, ako si zase niekoho zotrel?
ale tiez sa cudujem, co z tej poznamky nakoniec vzniklo  Bavím sa skvele

nechapem preco mas stale potrebu pretvarat myslienky inych ludi. povedal som kombinaciu, tak to neprekrucaj podla seba. Nezahrávaj sa
skus to nebrat ako prekrucanie, ale ako nesuhlas s tym, co si povedal + protiargument.. Žmurk

ale srat na to.. :)
« Posledná zmena: 31. Marec , 2009, 13:10:26 od styrioci » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #537 kedy: 31. Marec , 2009, 13:11:19 »

pome naspak.

toto je umenie alebo gyc ? alebo hit pre peniaze ? robili to uprimne od srdca tu muziku ?

Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #538 kedy: 31. Marec , 2009, 13:18:04 »

skus to nebrat ako prekrucanie, ale ako nesuhlas s tym, co si povedal + protiargument.. Žmurk

ja vyslovim otazku o farebnej kombinacii a ty mi podsunies nejaku odpoved o geometrickych tvaroch ktore su totalne nepodstatne. ja len ze naco mi je vediet kto ma bodky a kto pasiky ked ma zaujima nieco ine - to prekrucanie mam na mysli  Žmurk ale srat na to.

rastis - tak teraz si trafil velmi bolavo a trefne. ale zrejme toto je ten najvyssi stav, ked sa gyc a umenie navzajom kryju a su spokojne obe strany  Bavím sa skvele
Zaznamenané

o-yep sro
miso_kolo
inventár podniku

« Odpoveď #539 kedy: 31. Marec , 2009, 13:19:27 »

nie len o kombinaciu, ked uz tak chces slovickarit - kombinacia hovori o vybere nejakych prvkov, nehovori ale ani o ich poradi a o vlastnostiach. cize ked to aplikujem na ten priklad s tou melodiou. kombinacia ti mozno povie to, ze ake tony si si z danej toniny povyberal. hovori to nieco o melodii? nie, tu vytvori az to ako tie tony usporiadas za sebou, aku budu mat dlzku, ako ich budes ohybat atd atd..
a ty si skusil niekedy porozmyslat nad tym, co chcel diskutujuci povedat, ci musis v 95% svojich prispevkov zadret takuto kototinu aby si si pomastil ego, ako si zase niekoho zotrel?
ale tiez sa cudujem, co z tej poznamky nakoniec vzniklo  Bavím sa skvele

to si co zas napisal...

neviem preco vy vychodinari mate pocit ze ste najmudrejsi na svete...
nemusime kombinaciu vobec tahat do melodie, vsak ked sa vyjadrujes k vizualnemu umeniu, asi o tom nieco vies nie? takze kombinacia prvkov vo vizualnom ponimani hovori o ich vzajomnej polohe, velkosti, vztahu, charaktere...

dalsia vec, nemam pocit ze by som niekedy na tomto fore niekoho zotrel, a uz vobec nie ze by som si mastil na niekom tu na fore ego, ja to totiz nepotrebujem...

uz dlhsiu dobu sa zamyslam nad tvojimi prispevkami, ale nemozem prist k ziadnej zrelej uvahe, dokonca ani k naznaku... mozno snad len to, ze si myslis, ze tie tvoje poznamky su trefne a vtipne... opak je vsak pravdou...

ale chyba bude asi vo mne, este som na take ftipky asi nedorastol....

este nieco?
« Posledná zmena: 31. Marec , 2009, 13:22:03 od miso_kolo » Zaznamenané

stoka!
Strán: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 44 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.107 sekund, 23 otázok.