Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
28. November , 2024, 06:38:42
Strán: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 44 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Je počet poslucháčov merítkom kvality  (Prečítané 88777 krát)
0 užívateľov a 39 Hostí prehliada túto tému.
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #540 kedy: 31. Marec , 2009, 13:20:58 »

moj nazor na celu tuto LP je, ze je to dost gycova skladacka osvedcenych hitov a aj pesniciek stareho razenia (teda pripominajucich najlepsie tradicie povodnych Queen). Podla mna malo ich starsie obdobie ovela cistejsi rukopis, skladby boli originalnejsie, zneli inak ako v 80. rokoch. Na tejto LP sa uz podla mojho nazoru dostali do fazy, ked pravdepodobne narastali ambicie (hlavne Freddieho) robit aj komercnejsiu hudbu. Tu je to take, ze radiovy, doslova diskotekovy hit Radio Gaga, strieda takmer metalova vec Hammer In Fall, potom I Want To Break Free, co je zas nieco ine, atd. Pre mna ide o roznorodu zmes pesniciek poskladanych dost nesorodo a mne z toho vychadza jednoznacne kalkul - robit to pre co najvacsi uspech. Myslim, ze neskorsia Inuendo ide zasa v slapajach povodnych Queen, je to stylovo cistejsia a surodnejsia vec...
Sorry, ze som sa rozpisal, ak to chces v skratke - tak je to kalkul Na zdravie!
« Posledná zmena: 31. Marec , 2009, 13:34:00 od yngwinier » Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #541 kedy: 31. Marec , 2009, 13:25:19 »

to prekrucanie mam na mysli  Žmurk ale srat na to.
neber to osobne, nic proti tebe nemam, len som alergicky na kokotov
srat na to, viacmenej to bol nepochopeny vtip..  Na zdravie!

neviem preco vy vychodinari mate pocit ze ste najmudrejsi na svete...
lebo sme zakomplexovani  ha ha ha

nemusime kombinaciu vobec tahat do melodie, vsak ked sa vyjadrujes k vizualnemu umeniu, asi o tom nieco vies nie? takze kombinacia prvkov vo vizualnom ponimani hovori o ich vzajomnej polohe,
to je variacia
velkosti, vztahu, charaktere...
to su vlastnosti prvkov

kombinacia hovori len o tom kolko akych prvkov vyberies...a je jedno v akom ponimani  Zdravíčko

dalsia vec, nemam pocit ze by som niekedy na tomto fore niekoho zotrel, a uz vobec nie ze by som si mastil na niekom tu na fore ego, ja to totiz nepotrebujem...
ja mam praveze niekedy z tvojich prispevkov skor opacny dojem (ked uz sme tak uprimni)

uz dlhsiu dobu sa zamyslam nad tvojimi prispevkami, ale nemozem prist k ziadnej zrelej uvahe, dokonca ani k naznaku... mozno snad len to, ze si myslis, ze tie tvoje poznamky su trefne a vtipne... opak je vsak pravdou...

ale chyba bude asi vo mne, este som na take ftipky asi nedorastol....
srat na to Žmurk
« Posledná zmena: 31. Marec , 2009, 13:27:41 od styrioci » Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #542 kedy: 31. Marec , 2009, 13:27:42 »

ako si prisiel na tie poucky? lebo to co si napisal je bohapusta volovina

a vies co je na tom celom najhorsie? ze vzdy sa snazis zmiest to pod kobercek, lebo vies ze nemas pravdu...
« Posledná zmena: 31. Marec , 2009, 13:30:18 od miso_kolo » Zaznamenané

stoka!
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #543 kedy: 31. Marec , 2009, 13:31:28 »

ako si prisiel na tie poucky? lebo to co si napisal je bohapusta volovina
pozri si teoriu mnozin, kombinatoriku... a je jedno ci tou mnozinou su farby, tony..
Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #544 kedy: 31. Marec , 2009, 13:33:23 »

pozri si teoriu mnozin, kombinatoriku... a je jedno ci tou mnozinou su farby, tony..

akurat mam rozcitanu architektonicku kompoziciu, mam zacat citovat? ale bacha aby si sa potom nezacal cervenat...
« Posledná zmena: 31. Marec , 2009, 13:33:41 od miso_kolo » Zaznamenané

stoka!
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #545 kedy: 31. Marec , 2009, 13:38:02 »

hudba je matika.. ten, kto sa dopracuje k najlepsiemu 'x' je vitaz.. vsetko je len o poctoch, ktore ak su dobre navrhnute, su schopne vytvarat pocity.. preto mame kopec hudby, ktora nezanecha ziaden dojem, ale aj kopec prostych, no velmi emotivnych diel..
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #546 kedy: 31. Marec , 2009, 13:41:09 »

akurat mam rozcitanu architektonicku kompoziciu, mam zacat citovat? ale bacha aby si sa potom nezacal cervenat...
mozem aj ja, aspon bude sranda:
Definícia. Kombinácia r-tej triedy z n prvkov je lubovolný výber r-prvkovej podmnožiny z danej
n-prvkovej množiny.
Definícia. Variácia r-tej triedy z n prvkov je lubovolný usporiadaný výber r prvkov z danej n-prvkovej
množiny.
Definícia. Množina je súbor prvkov s rovnakými vlastnosťami.

toto hovori v moj prospech. nemyslim, ze by som sa mal cervenat. najdes to v kazdej lepsej ucebnici matematiky.
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #547 kedy: 31. Marec , 2009, 13:45:23 »

...
lebo sme zakomplexovani  ha ha ha
...
Mna z toho vynechaj, ja som uplne pokojny vyrovnany, stastny clovek. :)
 Na zdravie!
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #548 kedy: 31. Marec , 2009, 13:52:06 »

styrioci ale fakt, sak co to riesit ? pista napisal vec, ktorou chcel naznacit zmysel tejto hadky. nema to NIC spolocne s pruzkami, alebo bodkami. a tie kombinacie a variacie, to uz vobec nechapem, preco sa do toho taha - matiku vieme.
Zaznamenané

stagemaster
pravidelný návštevník
Príspevkov: 444

« Odpoveď #549 kedy: 31. Marec , 2009, 14:41:46 »

kaolko: myslim, ze hudba nie je matika. Je to len jazyk, takisto ako matika. Su to akoby 2 rovnake kategorie (spomedzi x dalsich), ktore sa snazia zachytit nejaku jednu podstatu, len v roznych vyjadreniach. Pises, ze ak je dobre navrhnuta, je schopna vytvarat pocity. Ja si skor myslim, ze je to momentalne uchopenie pocitu tvorcu v nejakom case, to znamena cas, ktory je schopny sa plne sustredit a nechat sa viest intuiciou. Autor vytvara pocit na zaklade niecoho co prezil (takze sa v skladbe nachadzaju pasaze, ktore sme uz akoby niekde poculi (autor ich ale nevytvoril vedome) - vtedy to podla mna v posluchacovi evokuje nejake situacie, ktore sa vplyvom nejakeho zvukoveho vnemu vynoria z jeho podvedomia a zacnu sa spajat s urcitymi "a posteriornymi" obrazmi, resp. pocitmi, ktore zazil. Alebo moze autor tvorit akoby nieco uplne nove podla svojej schopnosti imaginacie. Ale zase je to relativne, kedze kazdy vyrastal v inom prostredi a kazdy mame v sebe ulozenu rozdielnu kombinaciu jednotlivych zmyslovych vnemov v case. 
« Posledná zmena: 31. Marec , 2009, 14:44:22 od stagemaster » Zaznamenané

cubaka
pravidelný návštevník
Príspevkov: 456

« Odpoveď #550 kedy: 31. Marec , 2009, 14:50:40 »

w? co si cital Bergsona, alebo co ?
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #551 kedy: 31. Marec , 2009, 17:18:33 »

(...) neviem preco vy vychodinari mate pocit ze ste najmudrejsi na svete... (...)
neviem preco vy oravci mate pocit, ze nie ste vychodniari

w? co si cital Bergsona, alebo co ?
Ja som cital len stagemastera a pacilo sa mi to :)
« Posledná zmena: 31. Marec , 2009, 17:19:26 od Martinlm » Zaznamenané

MaTeS
stály hosť
Príspevkov: 1353

digitál je digitál, ten ničím nenahradíš ..

« Odpoveď #552 kedy: 31. Marec , 2009, 18:09:11 »

Ja som cital len stagemastera a pacilo sa mi to :)
tiez sa s jeho nazorom stotoznujem  Na zdravie!
Zaznamenané

FALLGRAPP
cubaka
pravidelný návštevník
Príspevkov: 456

« Odpoveď #553 kedy: 31. Marec , 2009, 19:51:30 »

potom by mozno stalo zamysliet sa nad tym v com je to v konecnom dosledku ine ako to co sa tvrdilo pred tym.
bezohladu na to ci to nieto zaobaluje do satu intuicie velkoleposti tvorcu diela, alebo do satu suchych a prasnych nazorov o matematike
Zaznamenané

MaTeS
stály hosť
Príspevkov: 1353

digitál je digitál, ten ničím nenahradíš ..

« Odpoveď #554 kedy: 31. Marec , 2009, 19:54:29 »

potom by mozno stalo zamysliet sa nad tym v com je to v konecnom dosledku ine ako to co sa tvrdilo pred tym.
bezohladu na to ci to nieto zaobaluje do satu intuicie velkoleposti tvorcu diela, alebo do satu suchych a prasnych nazorov o matematike

H?

si tym aj nieco chcel povedat?
Zaznamenané

FALLGRAPP
Strán: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 44 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.098 sekund, 23 otázok.