Takze gitara je hotova, 20. 4. som ju prebral od samotneho stavitela.
Momentalne je neosadena, ale elektriku dam ten tyzden.
Na gitare hram/cvicim odkedy ju mam v rukach a ani neviem cim zacat, zrejme tym, ze gitara hra pekelne nahlas a je vcelku lahka. Nasucho hned "udrie do usi" masivny zvuk, citit vela basov a silne stredy + detailne vysky. V lavej ruke po udreti do strun citim dost silne chvenie dreva (ci ako to nazvat) a telo gitary mi doslova masiruje zaludok. Zvukovo som nadmieru spokojny. Fakt nemam co vytknut. Dost to striela, cvendzi, vrci, ... taky agresivny strat s tucnym zvukom - asi najlepsie vystihnutie. Fakt sa neviem dockat, co to bude so snimacmi.
K praci:
Peto je dost sikovny stavitel, ale mrzi ma, ze som si nenasiel cas dojst pozriet gitaru v polostave, pripadne pocas vyroby. Predisli by sme niektorym detailom, ktore mne osobne nevyhovuju. Gitaru sme prediskutovali cez net a telefon + fotky. Cize gitaru "nazivo" som videl len a uz vo filnalnej podobe. Vsetky detaily, ktore som opisal Petovi mi nakoniec Peto spravi podla mna, co ma velmi potesilo.
Musim uprimne napisat, ze gitara sa podarila a osobne mam z nej radost. Uz len doklepat malickosti a dalsi unikatny nastroj v mojom sklade.
edit: jo... a takmer by som zabudol. Krk - specialitka specialitiek. Okrem toho, ze ma najkrajsiu kresbu dreva mi aj neskutocne sadol do ruky. Povedal by som, ze ultimatne sadol do ruky.