spravne rozumiem, ze si ocakaval problemy s ladenim a sustainom ? to si potom docela dobrodruh a prachac k tomu. alebo nieco ine si myslel ?
Zle som to sformuloval a zbytocne som to dal do kontextu s tou gitarou...
Pri lacnejsich gitarach (obcas aj pri drahsich) som uz zvyknuty, ze vzdy je nejaka mucha, ktora ma otravuje pri hrani a to v podobe neladenia v polohach alebo zdochnutym tonom aj pri vyssom gaine. A pri Suhr-e je vsetko 100%tne v poriadku.
btw, kamarat si priniesol priamo z USA Suhr, sice nie ten, co mam ja, ale Classic PRO seriu. Dnes som si spravil vylet a vybral som sa za nim aj spolu so svojou gitarou, nech reku porovname gitary - jednu pre "EU" trh (cize moju) a druhu priamo z USA, pretoze uz som pocul z viacerych zdrojov, ze tie USA su proste lepsie, vyberane len pre USA trh a tie pre EU trh su horsie, atd...atd... A cuduj sa svetu, ale obe boli fakt seriozne gitary, absolutne ziadny rozdiel som nepocitoval, obe velmi slusne nastroje bez stipky rozdielu. Cize tento mytus totalne zamietam a budem vyhladavat a "testovat" dalsie Suhre, ktore sa ku mne dostanu.
Peknu sobotu prajem, vela sexu.