johnzo
|
|
« kedy: 01. Marec , 2009, 10:42:09 » |
|
pri niektorých videách na YT mi sem tam tak dívne pískne, pípne, alebo ako to nazvať. inde mi to nerobí, iba YT. je to krok yt voči copyrightu, alebo mám ja nejaký problém? skúšal som preinštalovať flash player, nepomohlo...
prikladám nahrávku... robené mobilom, naschvál som to nerobil z hudbou, aby to bolo v pohode počuť.
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 01. Marec , 2009, 10:47:14 » |
|
Taketo lupance/glitches robia poskodene mp3 subory. A ked som mal 486tku a aby som prehral mp3, mal som kvalitu dekodovania nastavenu na najmensiu, tak to tiez take robilo. A v niektorych poskodenych hlavne video suboroch to robi, ked preskakujes v case.
Nezda sa mi, ze by prave takymto sposobom sa snazili znehodnotit tie nahravky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 01. Marec , 2009, 10:48:51 » |
|
nemate doma andulku? ja som vcera napriklad sedel vecer za kompom a furt som pocul vonku zvuky zavodov a toho ako pneumatiky drnu asfalt, postavim sa k oknu, pozeram, divne.. otocim sa a tam vidim brata ako drti need for speed na notebooku na nizkej hlasitosti aby ma nerusil.. (bez srandy teraz)
|
|
« Posledná zmena: 01. Marec , 2009, 11:01:56 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 01. Marec , 2009, 10:49:35 » |
|
pri niektorých videách na YT mi sem tam tak dívne pískne, pípne, alebo ako to nazvať. inde mi to nerobí, iba YT. je to krok yt voči copyrightu, alebo mám ja nejaký problém? skúšal som preinštalovať flash player, nepomohlo...
prikladám nahrávku... robené mobilom, naschvál som to nerobil z hudbou, aby to bolo v pohode počuť.
ved daj link na video, pri ktorom to robi a hned budes vediet ci je chyba u teba...
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 01. Marec , 2009, 11:03:07 » |
|
takže, robí to aj napr. v škole, u kamaráta, ale napr. v netke nie. som z toho jeleň. to s tým copyrightom som to len tak strelil. a vždy je glitch inde. niekedy aj vôbec. dosť to ruší, hlavne o polnoci keď niečo pozerám, ako ste si mohli všimnúť, je to podstatne hlasnejšie ako ostatok videa... u mňa chyba na 90% nebude.
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 01. Marec , 2009, 11:05:10 » |
|
takže, robí to aj napr. v škole, u kamaráta, ale napr. v netke nie. som z toho jeleň. to s tým copyrightom som to len tak strelil. a vždy je glitch inde. niekedy aj vôbec. dosť to ruší, hlavne o polnoci keď niečo pozerám, ako ste si mohli všimnúť, je to podstatne hlasnejšie ako ostatok videa... u mňa chyba na 90% nebude. no ved len daj link, kde to robi, zaujima ma to, ze ci bude aj mne.
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 01. Marec , 2009, 19:52:24 » |
|
robí mi to napríklad pri klipe meshuggah bleed. je tam len jeden pokiaľ viem, nemám čas to teraz hľadať.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 01. Marec , 2009, 19:54:49 » |
|
za ten cas, co si tuto vetu napisal, uz by si ten link aj nasiel a aj sem poslal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 01. Marec , 2009, 19:55:59 » |
|
robí mi to napríklad pri klipe meshuggah bleed. je tam len jeden pokiaľ viem, nemám čas to teraz hľadať. tento, hej? tak to mi funguje krasne bez pazvukov.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 01. Marec , 2009, 19:59:28 » |
|
presne ten. a sorry mario, ale nemám náladu teraz na nič. ale nechcem to tu rozoberať.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 01. Marec , 2009, 20:00:24 » |
|
presne ten. a sorry mario, ale nemám náladu teraz na nič. ale nechcem to tu rozoberať. nie ved, pohode - asi ta buracka co ? si v pohode ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lenivy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 516
lenivy cvicit
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 01. Marec , 2009, 20:06:59 » |
|
no mne robi youtube tiez divne veci posledne dni. raz mi dokonca padol cely browser. mozno nejaka chyba vo flashi alebo na strane youtube (chybny stream)
|
|
|
Zaznamenané
|
Hi Bender! Hi Fender!
|
|
|
|