vsak si sprav template, 2x gitary rozhodene vlavo/vpravo, nejakych 16-20 trackov na bicie, v strede basa, spev...
ale vsetko ostatne zalezi od kazdeho songu zvlast, resp od kazdej pasaze..aky zvuk chces docielit..aj keby ti niekto dal temlpate so vsetkymi "presetmi", tak nahadzes tam svoje tracky a vysledok mozno bude ok, ale moze byt aj totalne na hovno..
vypocul som si tu tvoji vec a cela "tragedia" bicich nie je ani tak vo zvuku ako v tom, co hraju, lebo je to len taky "bum cvach bum bum cvach.." system
ale v zasade tam veci zvukovo funguju spolu, nastroje maju svoj priestor, tie vyhrady co mal rastis, tak platia... ale takto ako to mas je to vcelku ok...podla mna ti tam syntak zabera vela priestoru a je zbytocne vpredu, bicim velmi pomoze paralelna kompresia, snare nema (skoro) ziaden dozvuk a prave v tejto hudbe si myslim, ze si mozes dovolit aj snare s vacsim reverbom, gitary celkom ok, basa je taky oldschool, ale v celku tam funguje, aj ked ja by som si tam vedel predstavit aj modernejsi zvuk..
uz som pocul aj vacsie faux pas, za ktore kapela zaplatila nekrestanske prachy