Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
02. December , 2024, 22:41:02
Strán: 1 ... 245 246 [247] 248 249 ... 430 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Teoretizovanie o Gibsonoch  (Prečítané 916527 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #3690 kedy: 08. December , 2012, 16:31:54 »

takže ten ktomu sa páči jednoduchosť toho nástroja je socka?  To je uvažovanie tak na úrovni Mojsevovcov  Bavím sa skvele

Gibson to uviedol na trh ako lowendovy model pre tych, co si nemohli dovolit klasicky LP. dodnes to stoji 1/3 normalneho LP. napisal som nieco, co nie je pravda ?
Zaznamenané
KubBasak
stály hosť
Príspevkov: 1208

« Odpoveď #3691 kedy: 08. December , 2012, 16:32:37 »

preco? to iste plati aj pre telecastre
že je pre socky? No ja Ti neviem. Keith Richards keď bol ešte relatívne chudobný hral hlavne na Les Paul Standard, ale teraz ho vidieť maximálne tak s nejakým ES335, inak hrá na Les Paul Junior, Stratocaster a asi 5 Telkáčov  Žmurk A nieje to žiadna socka teda Neviem
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #3692 kedy: 08. December , 2012, 16:36:15 »

Gibson to uviedol na trh ako lowendovy model pre tych, co si nemohli dovolit klasicky LP. dodnes to stoji 1/3 normalneho LP. napisal som nieco, co nie je pravda ?

Ako ktore, niektore stoja aj polovicu. Ja som čert.. CS verzie napr.

Aby som bol konkretny, mne su tieto gitary sympaticke, najma vdaka P90 snimacom a wraparound. Je to proste ina zvukova varianta, aj sa to inak chova a ked su zo stareho mahagonu, mozu zniet doslova neskutocne - proste zabijacke surove rockove gitary. Ale osobne tiez radsej kukam a asi aj hram na dobrom LP Custome trebars.  No hanbím sa..
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
stevino179
Hosť
« Odpoveď #3693 kedy: 08. December , 2012, 16:55:26 »

LP su neergonomicke režu  na predlaktí pravej ruky , pokiaľ ju nemáš prekliate nízko zle sa na nej hra , a navyše humbuckeri tak nereagujú na ton
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #3694 kedy: 08. December , 2012, 17:00:22 »

Ako ktore, niektore stoja aj polovicu. Ja som čert.. CS verzie napr.

Aby som bol konkretny, mne su tieto gitary sympaticke, najma vdaka P90 snimacom a wraparound. Je to proste ina zvukova varianta, aj sa to inak chova a ked su zo stareho mahagonu, mozu zniet doslova neskutocne - proste zabijacke surove rockove gitary. Ale osobne tiez radsej kukam a asi aj hram na dobrom LP Custome trebars.  No hanbím sa..

vsak ja proti nim nic nemam, vsetko je ok, len Kubbasak napisal ze sa mu paci LP a ze najkrajsie su vlastne tie, co uz ani LP poriadne nie su  Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané
PanTau
miestny štamgast
Príspevkov: 1883

« Odpoveď #3695 kedy: 08. December , 2012, 17:58:23 »

Ach jaj, kokotiny, same kokotiny.
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #3696 kedy: 09. December , 2012, 09:35:36 »

LP su neergonomicke režu  na predlaktí pravej ruky , pokiaľ ju nemáš prekliate nízko zle sa na nej hra , a navyše humbuckeri tak nereagujú na ton

Som metlak
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
KubBasak
stály hosť

« Odpoveď #3697 kedy: 09. December , 2012, 10:21:10 »

potom aj Telecaster reže a nemám ho nikdy proklate nízko, lebo tak vôbec neviem hrať  Bavím sa skvele
A čo sa týka humbuckerov, nieje to celkom tak, existuje veľa skvelých humbuckerov, ale je ich menej ako skvelých singlov  Žmurk
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #3698 kedy: 09. December , 2012, 10:45:46 »

proste s ergonomického hľadiska ked tam nieje ten výrez na predlaktie je to naprd na každej tobôž ostra hrana na Lp , ved z vnútornej strany predlaktia idu cievy a nervi čo inervujú celu ruku  Si píš!!! toto  nedotiahli , aj keď samože je to aj o technike a spôsobe držania nastroja , nemal by som to sem písať ale strat je dokonalý typ nastroja zo všetkým  ten nemá chybu
Zaznamenané
KubBasak
stály hosť

« Odpoveď #3699 kedy: 09. December , 2012, 11:08:49 »

najergonomicckejšie sú podľa mňa Jazzmastre, ale to je jedno. Tak ako veľká akustická gitara nereže predlaktie, tak ani LP  Žmurk
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #3700 kedy: 09. December , 2012, 11:50:56 »

aj keď samože je to aj o technike a spôsobe držania nastroja , nemal by som to sem písať ale strat je dokonalý typ nastroja zo všetkým  ten nemá chybu

Mne sa zas na Strate hra vyslovene zle, furt udieram do horneho volume knobu, nesedi mi celkovo tvarovo. Proste zvyk... 
Zaznamenané

stevino179
Hosť
« Odpoveď #3701 kedy: 09. December , 2012, 11:58:35 »

hej ten potak volume na strat je celkom problém -asi jediny , bud zmeniť techniku pravej ruky alebo fuč ho preč , ako nevravím Lp su krásne gitary z históriou ktoré isto aj tak hrajú ako vyzerajú  Zdravíčko
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #3702 kedy: 09. December , 2012, 12:18:56 »

http://www.ebay.com/itm/1956-GIBSON-LES-PAUL-CUSTOM-100-ORIGINAL-BLACK-BEAUTY-/130812000290?pt=Guitar&hash=item1e7500b822

Pekny kus.l
Zaznamenané

KubBasak
stály hosť

« Odpoveď #3703 kedy: 09. December , 2012, 12:57:53 »

ale tá cena nieje trochu nízka na takýto ročník? Či to len Standrady 58-60 stoja toľko ako rodinný dom?
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #3704 kedy: 09. December , 2012, 13:01:37 »

Najviac Standardy, potom Goldtopy a humbuckerove Customy. P90kove su vzdy lacnejsie.
Zaznamenané

Strán: 1 ... 245 246 [247] 248 249 ... 430 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.066 sekund, 23 otázok.