Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
25. November , 2024, 16:48:32
Strán: 1 ... 282 283 [284] 285 286 ... 430 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Teoretizovanie o Gibsonoch  (Prečítané 915070 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
exhumer
stály hosť
Príspevkov: 1477

Egatimer

« Odpoveď #4245 kedy: 06. Máj , 2013, 10:08:19 »

Udajne 74ku, vtedy az zacali robit biele Customy.

jedny z najkrajsich les paulov...
Zaznamenané

WEIRD THRASH
Juraj_T
pravidelný návštevník
Príspevkov: 623

« Odpoveď #4246 kedy: 06. Máj , 2013, 11:51:57 »

jedny z najkrajsich les paulov...

presne tak, dalsi si taky kupim :) 74ky su drahe ako cert, ale 78-82 sa daju v pohode
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #4247 kedy: 06. Máj , 2013, 13:09:47 »

presne tak, dalsi si taky kupim :) 74ky su drahe ako cert, ale 78-82 sa daju v pohode

Kup si radsej nebielu 70-74 kvoli zvuku, biele su zbytocne predrazene.  :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #4248 kedy: 06. Máj , 2013, 13:10:20 »

..može ju streknúť... Na zdravie!
Zaznamenané
exhumer
stály hosť

Egatimer

« Odpoveď #4249 kedy: 06. Máj , 2013, 15:48:40 »

..može ju streknúť... Na zdravie!
to by bola skoda a nakrajsie su tie zasle bielo-zlte
Zaznamenané

WEIRD THRASH
Stano
stály hosť
Príspevkov: 833

Daj tónu dušu !!!

« Odpoveď #4250 kedy: 06. Máj , 2013, 16:49:22 »

to by bola skoda a nakrajsie su tie zasle bielo-zlte

Presne taky custom som mal od Burny cca 30 rocny. Hral dobre az vyborna za tu cenu. Som sa aj celkom cudoval ze mi sedel zvukovo aj Custom LP.
Zaznamenané

Sivcak 56 stratocaster, Keller 70 custom ash strat, Klema SJ200, HOT Amps, JT-Amps Screamer 808
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #4251 kedy: 06. Máj , 2013, 16:51:31 »

Presne taky custom som mal od Burny cca 30 rocny. Hral dobre az vyborna za tu cenu. Som sa aj celkom cudoval ze mi sedel zvukovo aj Custom LP.

no lebo u tychto japoncov Custom znamena, ze to ma ine vykladanie a zlaty HW, inak je to materialovo Standard (palisander hmatnik... ). aj ked niektore Burny Custom boli celomahagon telo, takze uplne ako Standard zase nezneli...
Zaznamenané
exhumer
stály hosť

Egatimer

« Odpoveď #4252 kedy: 06. Máj , 2013, 16:57:58 »

no lebo u tychto japoncov Custom znamena, ze to ma ine vykladanie a zlaty HW, inak je to materialovo Standard (palisander hmatnik... ). aj ked niektore Burny Custom boli celomahagon telo, takze uplne ako Standard zase nezneli...

mam taky celomahagon a je to super gitara a ta jemne zazltnuta biela farba je krasna, napr. cisto biele sa mi vobec nepacia
Zaznamenané

WEIRD THRASH
Stano
stály hosť

Daj tónu dušu !!!

« Odpoveď #4253 kedy: 06. Máj , 2013, 17:05:23 »

Ja som mal Custom celomahagon a este vyzeral presne ako Gibson Custom aj na hlave mal presne take vykladanie, nie ako neskor davali - prikladam foto. Bol to taky RR model. Inak v klangfarbe maju Marshall JMP-cko 100wat v bielej farbe, taky RR model ale je to stary zosik cca 30 rocny.

* BurnyFender.jpg (63.84 KB, 568x415 - prehliadnuté 230 krát.)
« Posledná zmena: 06. Máj , 2013, 17:07:05 od Stano » Zaznamenané

Sivcak 56 stratocaster, Keller 70 custom ash strat, Klema SJ200, HOT Amps, JT-Amps Screamer 808
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #4254 kedy: 06. Máj , 2013, 17:35:16 »

Hral dobre az vyborna za tu cenu. Som sa aj celkom cudoval ze mi sedel zvukovo aj Custom LP.

A preco by nesedel? Popiskujem si Aj ked zrejme nemal ebenovy hmatnik, minimum Japoncov ho ma.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #4255 kedy: 06. Máj , 2013, 17:35:51 »

ta jemne zazltnuta biela farba je krasna, napr. cisto biele sa mi vobec nepacia

Podobne.  :)
Zaznamenané

exhumer
stály hosť

Egatimer

« Odpoveď #4256 kedy: 06. Máj , 2013, 18:37:42 »

Ja som mal Custom celomahagon a este vyzeral presne ako Gibson Custom aj na hlave mal presne take vykladanie, nie ako neskor davali - prikladam foto. Bol to taky RR model. Inak v klangfarbe maju Marshall JMP-cko 100wat v bielej farbe, taky RR model ale je to stary zosik cca 30 rocny.
to iste mam aj ja, akurat mam zlate kluson mechaniky a samozrejme palisandrovy hmatnik a mal som taku aj ciernu
Zaznamenané

WEIRD THRASH
exhumer
stály hosť

Egatimer

« Odpoveď #4257 kedy: 06. Máj , 2013, 18:39:53 »

A preco by nesedel? Popiskujem si Aj ked zrejme nemal ebenovy hmatnik, minimum Japoncov ho ma.
robili s ebenom 1-2 modely cez mint collection eru, iba raz som taku videl...dokonca mala orig. gibson snimace od vyroby
Zaznamenané

WEIRD THRASH
Stano
stály hosť

Daj tónu dušu !!!

« Odpoveď #4258 kedy: 06. Máj , 2013, 19:23:42 »

mam taky celomahagon a je to super gitara a ta jemne zazltnuta biela farba je krasna, napr. cisto biele sa mi vobec nepacia

Ano zazltnuta farba na mierne relic gitare je OK aj ked mne sa paci 60 strat model ked je naozaj biely, nie zazltnuty. Tak ako mam v profilovej fotke. Vtedy vinikne aj mint green pickguard. Na druhej strane aj ten zazltnuty vyzera dobre, hlavne ked je uz relic uprava, ktora k tomu zazltnutiu nejako pasuje - ma to taky vintage look. Je to zase cisto individualna vec.

Ten kto ma rad stare gitary tak pojde po relic uprave aj so zazltnutim. Lebo vela starych nastrojov a hlavne tych na ktore sa hralo proste tak vyzera. To je typicke pre nitrolak ze nevydrzi dlho pri aktivnom hrani.

Ved ked si niekto kupi aj uplne novu gitaru bez akehokolvek umeleho zazltnutia a relic upravy, po nejakom case aktivneho hrania bude vsetko tak ako na vintage gitarach, hlavne ked je v nitolaku a hra sa na nom naozaj intenzivne a na vselijakych podiach a hlavne otvorenych, kde aj poriadne prazi slnko. Raz sme hrali na feste kde tak na nas prazilo slnko ze sa mi aj efekt resetol pocas hrania. Nastastie hrame vecinou vecer alebo v noci. Na zdravie!
« Posledná zmena: 06. Máj , 2013, 23:40:15 od Stano » Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #4259 kedy: 06. Máj , 2013, 20:55:52 »

Ano zazlknuta farba na mierne relic gitare je OK aj ked mne sa paci 60 strat model ked je naozaj biely, nie zazlknuty. Tak ako mam v profilovej fotke. Vtedy vinikne aj mint green pickguard. Na druhej strane aj ten zazlknuty vyzera dobre, hlavne ked je uz relic uprava, ktora k tomu zazlknutiu nejako pasuje - ma to taky vintage look. Je to zase cisto individualna vec.

Ten kto ma rad stare gitary tak pojde po relic uprave aj so zazlknutim. Lebo vela starych nastrojov a hlavne tych na ktore sa hralo proste tak vyzera. To je typicke pre nitrolak ze nevydrzi dlho pri aktivnom hrani.

Ved ked si niekto kupi aj uplne novu gitaru bez akehokolvek umeleho zazlknutia a relic upravy, po nejakom case aktivneho hrania bude vsetko tak ako na vintage gitarach, hlavne ked je v nitolaku a hra sa na nom naozaj intenzivne a na vselijakych podiach a hlavne otvorenych, kde aj poriadne prazi slnko. Raz sme hrali na feste kde tak na nas prazilo slnko ze sa mi aj efekt resetol pocas hrania. Nastastie hrame vecinou vecer alebo v noci. Na zdravie!

ZAZLTNUTA
« Posledná zmena: 06. Máj , 2013, 20:59:05 od pista58 » Zaznamenané

o-yep sro
Strán: 1 ... 282 283 [284] 285 286 ... 430 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.084 sekund, 23 otázok.