rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #4290 kedy: 12. Máj , 2013, 13:30:54 » |
|
Ake laky sa pozivali na 70-74 Norliny? Ide mi o to, ze by som ju chcel vylestit. Skusal som Pronto, ale robilo to taky clouding, ktory som musel pracne lestit. Mate s tym nejake skusenosti?
s prontom bezne cistievam gitaru s acetonakom. neviem ako 70-74, ale neskorsie Norliny urcite nie su klasicke nitrolaky, aj starnu inac, ako je bezne u nitrolakov, takmer nerobia pavuciny, co je prave typicke pre aceton...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #4291 kedy: 12. Máj , 2013, 13:32:09 » |
|
inak aj Silichrom je dobry, len sa musi fakt ze pracne lestit, ale nitrolak zase zaziari jak zrkadlo... neodporucal by som na ultra tenucke vrstvy, ako je to dnes v mode pri CS gitarach...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #4292 kedy: 12. Máj , 2013, 14:10:35 » |
|
neviem ako 70-74, ale neskorsie Norliny urcite nie su klasicke nitrolaky, aj starnu inac, ako je bezne u nitrolakov, takmer nerobia pavuciny, co je prave typicke pre aceton...
Hej, Norliny z Nashvillu od 75 maju uplne iny lak uz, taky akoby plasticky a inak aj starnu.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #4294 kedy: 12. Máj , 2013, 15:31:08 » |
|
Na to kasli, je to stara gitara, nema zas vyznam to silou mocou lestit, skor si len zbytocne este ten lak poskodis.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
exhumer
|
|
« Odpoveď #4295 kedy: 12. Máj , 2013, 15:42:05 » |
|
laku som neublizil, co sa dalo som vylestil, ostatne je vintage patina a skarabance od pouzivania
|
|
|
Zaznamenané
|
WEIRD THRASH
|
|
|
KubBasak
|
|
« Odpoveď #4296 kedy: 15. Máj , 2013, 11:38:44 » |
|
Silichrom ani náhodou, nič v zlom Rastis, ale to je skôr brúsna ako leštiaca pasta. Treba si kúpiť leštenku na laky, stojí to rivnako, ale je to jemnejšie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #4297 kedy: 15. Máj , 2013, 13:03:06 » |
|
ak mas laku vyse milimetra, jednym prejdenim Silichromom kolko z neho zbrusis ? 0 cela kolko mikronov ? vsak som pisal, ze neodporucam na tenke vrstvy...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
KubBasak
|
|
« Odpoveď #4298 kedy: 15. Máj , 2013, 15:09:43 » |
|
ak mas laku vyse milimetra, jednym prejdenim Silichromom kolko z neho zbrusis ? 0 cela kolko mikronov ? vsak som pisal, ze neodporucam na tenke vrstvy...
ale je to brúsna pasta, vidieť po ňom stopy na laku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PanTau
|
|
« Odpoveď #4299 kedy: 15. Máj , 2013, 15:36:34 » |
|
Mam podobne nieco, unipol a nic po nom nezostava.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #4300 kedy: 15. Máj , 2013, 18:11:56 » |
|
nuz... nevidno
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #4301 kedy: 16. Máj , 2013, 11:19:01 » |
|
Lubia sa mi tieto stare P90.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PanTau
|
|
« Odpoveď #4302 kedy: 16. Máj , 2013, 13:09:30 » |
|
Lubia sa mi tieto stare P90. chutne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #4303 kedy: 16. Máj , 2013, 23:20:38 » |
|
Páni a dámy..vďaka Progimu mi do zbirky pribudol GIBSON LP CUSTOM z roku 1973 v pôvodnom stave, origoš kufor...vyhratý ako ďábel...40 ročná gitara s pražcami, ako by mali 2 roky...Ttops...nič sa nerieši, ladí, hrá sama.... len som kúpil v MUZIKERI dnes: http://www.muziker.sk/gitary/cistenie-a-udrzba-gitar/p/17659-gibson-Clear-Bucket-Care-Kitcez víkend ju operiem a oblečiem do nových strún..aj na tých, čo došla z U.S.A, hrá ako má a stále ladí...spolu s mojim 79 STRATOM ideálna dvojka...ostatné ide postupne z domu.. progi..veľká vďaka....keby bolo takých ľudí ako Ty viac....že radi pomôžu bez toho aby za tým niečo hneď videli..máš to u mňa bracho.. P.S. Za 6 EUR predám origoš GIBSON pás, ktorý je súčasťou uvedeného kytu. Používam šité kožené pásy a tiež mám radšej pásy Fender.
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #4304 kedy: 17. Máj , 2013, 05:29:22 » |
|
Skvele vyhrata, paradne rezonujuca a pozoruhodne lahka gitara na svoju eru s kopou charakteru. Takto nehra ziaden novsi LP Custom. Celkovo si vychytal ozaj vydareny kus. At slouzi.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|