Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
26. November , 2024, 07:48:14
Strán: 1 [2] 3 4 ... 22 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Chiki Liki Tu-a  (Prečítané 74882 krát)
0 užívateľov a 13 Hostí prehliada túto tému.
Hosť
« Odpoveď #15 kedy: 16. Máj , 2004, 09:18:45 »

ale druha pesnicka je uz lepsia........teda pocul som ju vcera vnoci ked som prisiel domov a celkom ma to chitilo ze smo sa rano zobudil a sieval ""z letiska zdravy kamil peteraj"" :)
Zaznamenané
METALHAMMER
stály hosť
Príspevkov: 935

« Odpoveď #16 kedy: 17. Máj , 2004, 07:27:15 »

chyba este ovela horsia podla mna sak to je strasne v tej prvej bola aspon v pohode ta medzihra alebo solicko alebo ako to mam nazvat ale tato druha je brak kazda garazova kapela to zahra lepsie a spev och boze nechapem ako sa mohli presadit, manager musi byt boh (ale zjavne bez vkusu) (alebo mozno aj s vkusom.........ale od zubov poburenych hudobnikov [ a tym myslim HUDOBNIKOV ] )
Zaznamenané
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #17 kedy: 17. Máj , 2004, 08:49:18 »

pouzivaj diakritiku, preboha! daj kde tu nejaku bodku, pretoze - viem ze si to pisal v utocnej nalade - sa to neda citat! :)
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
Gunner
pravidelný návštevník
Príspevkov: 575

« Odpoveď #18 kedy: 17. Máj , 2004, 09:02:20 »

Na obranu Metalhammera: Da sa to citat, aspon tento prispevok(tie dlhsie idu tazsie), musim ti dat za pravdu Metalhammer, mas uplnu pravdu.
Zaznamenané

Keep rockin´
Hosť
« Odpoveď #19 kedy: 17. Máj , 2004, 09:42:06 »

pocul som od nich niekolko albumov a musim povedat, ze ked privriem obe oci nad ich spevakom.... tak ta hudba je trochu zvlastna ale cim dalej tym viac si ich rad vypocujem :). tie hity co sa hraju v radiu su vsetky nejake divne... kiez by som vedel hrat ako ich gitarista...
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #20 kedy: 17. Máj , 2004, 10:29:07 »

tak ja uz mam aj ich album ten novy.....a mne sa to celkom paci, je to taka pohoda co sa da pocuvat. stale lepsie ako ostatne veci co chodia v telke
Zaznamenané
guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986

guitman

« Odpoveď #21 kedy: 17. Máj , 2004, 10:34:21 »

TAK TOUTO KAPELOU SI SLUCH KAZI NAMUSÍM A NEBUDEM TO ANI SKÚŠA ANI KVôLI PREHźADU.ALE PROTI GUSTU ŽIADEN DIŠPUTÁT
Zaznamenané

tatko fóra
METALHAMMER
stály hosť
Príspevkov: 935

« Odpoveď #22 kedy: 17. Máj , 2004, 10:48:42 »

prepacte za tu diakritiku (a pravopisne chyby a tak)... ja som si uz od toho dako odvykol.... budem sa viac snazit
Zaznamenané
kubriel
stály hosť
Príspevkov: 1071

uiiiii

« Odpoveď #23 kedy: 21. Máj , 2004, 12:49:03 »

toho kamila peteraja ste nepochopili. myslim, ze to ma byt ako parodia na tie casy, ked fical vaso patejdl a tak...
Zaznamenané

www.klacno.sk/ipp - INTERACTIVE PIXEL PAINTING
Spago
stály hosť
Príspevkov: 783

« Odpoveď #24 kedy: 26. Máj , 2004, 16:49:13 »

Ja som pocul ze tato kapela je uz dost dlho na hudobnej scene. Nepamatam si kedy, ci od 94 alebo 96. Oni sa vyhrali po kluboch. A zaujimave je to, ze ich kapela vznikla tak ze sa rozhodli ze si zalozia kapelu, ale problem bol v tom ze nikto z nich nevedel hrat(Zaujimave). Ja mam od nich 2albumy a ten novy s festivalu. Ten novy je tak p*čovina, Ale zas album Budes musel vlasy prefarbil na blond sa mi paci. Je to take zaujimave. Vela z vas kritizuje a poriadne ich nepocul. Je pravda ze je to taka zabavna hudba. Mne sa paci ta gadzovska logika v tych textoch. Keby ste boli z vychodu tak by ste to pochopily. Treba sa aj zabavat, Ale su 1000000000000000000% lepsi jak ine cafe, alebo noc a den! Vypocujte si!
Zaznamenané
Spago
stály hosť

« Odpoveď #25 kedy: 26. Máj , 2004, 16:50:32 »

Ja som pocul ze tato kapela je uz dost dlho na hudobnej scene. Nepamatam si kedy, ci od 94 alebo 96. Oni sa vyhrali po kluboch. A zaujimave je to, ze ich kapela vznikla tak ze sa rozhodli ze si zalozia kapelu, ale problem bol v tom ze nikto z nich nevedel hrat(Zaujimave). Ja mam od nich 2albumy a ten novy s festivalu. Ten novy je tak p*čovina, Ale zas album Budes musel vlasy prefarbil na blond sa mi paci. Je to take zaujimave. Vela z vas kritizuje a poriadne ich nepocul. Je pravda ze je to taka zabavna hudba. Mne sa paci ta gadzovska logika v tych textoch. Keby ste boli z vychodu tak by ste to pochopily. Treba sa aj zabavat, Ale su 1000000000000000000% lepsi jak ine cafe, alebo noc a den! Vypocujte si!
Zaznamenané
Spago
stály hosť

« Odpoveď #26 kedy: 26. Máj , 2004, 16:50:36 »

Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #27 kedy: 26. Máj , 2004, 17:36:55 »

ja som na to tiez nadaval ze je to blbost, ale potom co som si to vypocul sa mi to celkom zdalo pocuvatelne, urcite to nieje DT :D ale pocuvat sa to fakt da
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #28 kedy: 26. Máj , 2004, 19:34:21 »

noc a den uz povazujem za hudbu. spevakovy to dost ide. hudbu maju tiez v pohode. niesu to daky premakanci, ale maju melodiu a dobry zvuk...
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #29 kedy: 26. Máj , 2004, 19:36:16 »

ja ked pocujem to ........si hviezda, si cojaviem uz co.....tak to okamzite prepinam, mne to pride ako kopia tych anglickych kvazi rockovych kapiel ako coldplay a ine kraviny
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 4 ... 22 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.12 sekund, 23 otázok.