Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
26. November , 2024, 03:29:22
Strán: 1 ... 17 18 [19] 20 21 22 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Chiki Liki Tu-a  (Prečítané 74642 krát)
0 užívateľov a 9 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #270 kedy: 24. November , 2009, 15:50:32 »

je to falosne. ale u nich sa to da brat ako vyraz - cely ten spev maju postaveny na taky "j*ebnuty" sposob :) je to resesia a texty to cele podtrhuju...
Zaznamenané
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #271 kedy: 24. November , 2009, 15:53:13 »

je to falosne. ale u nich sa to da brat ako vyraz - cely ten spev maju postaveny na taky "j*ebnuty" sposob :) je to resesia a texty to cele podtrhuju...

.....ano.....

..... a myslím, že mám dosť citlivý sluch a falošné tóny mi doslova pília uši.....a čiki spevom ladia.....neviem to inak nazvať ale ten spev je fajn, je v tom harmonickom rozhraní tónov keď to ešte ladí.....
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #272 kedy: 24. November , 2009, 15:57:20 »

... ale viem si predstavit, ze keby som tomu nerozumel (textom), tak mi tento typ spevu dost prekaza.
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #273 kedy: 24. November , 2009, 15:58:15 »

Ach jaj...  Bavím sa skvele
Tato kapela je cisto zjebystickeho stylu. To neni popova kapela, kde sa dohliada na spev, atd... Je to kapela, ktora hra pre zabavu, zo zabavy a nezaujima ich nic. Hodnotit spev, ktory je viac nez komicky a TAKY aj MA BYT, mi pride zbytocne. Hlavne vsak je, ze nastrojova stranka je viac, nez 100% Si píš!!! :)
Zaznamenané

yeah
Hosť
« Odpoveď #274 kedy: 24. November , 2009, 15:59:22 »

Tiez myslim ze drviva vacsina liniek ide dobre, jasne ze to neni seriozny spev, nema to nejaku charizmu umelca, skor tam chyba ten "hlas" ako ladenie.
Zaznamenané
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #275 kedy: 24. November , 2009, 16:00:50 »

......nástrojová stránka je absolútne genitálna.....z tejto stránky by som pred nich tu na Slovensku postavil už len Karpatské Chrbáty......
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
yeah
Hosť
« Odpoveď #276 kedy: 24. November , 2009, 16:02:51 »

Ach jaj...  Bavím sa skvele
Tato kapela je cisto zjebystickeho stylu. To neni popova kapela, kde sa dohliada na spev, atd... Je to kapela, ktora hra pre zabavu, zo zabavy a nezaujima ich nic. Hodnotit spev, ktory je viac nez komicky a TAKY aj MA BYT, mi pride zbytocne. Hlavne vsak je, ze nastrojova stranka je viac, nez 100% Si píš!!! :)
No hej len pozor, nieco musi ludi zaujat, ak by sa tvarili trochu serioznejsie ten spev by ich potopil. Kazdy dobry spev nemoze byt v kapele zly :)
Zaznamenané
marrtin
miestny štamgast
Príspevkov: 1784

"There are no facts, only interpretations." F. N.

« Odpoveď #277 kedy: 24. November , 2009, 23:56:58 »

.....ano.....

..... a myslím, že mám dosť citlivý sluch a falošné tóny mi doslova pília uši.....a čiki spevom ladia.....neviem to inak nazvať ale ten spev je fajn, je v tom harmonickom rozhraní tónov keď to ešte ladí.....

tak to nie, spev je trochu mimo, nie brutálne, ale čisté tóny chlapec nespieva, ale rytmicky šlapú, aj nápady sú fajn
« Posledná zmena: 24. November , 2009, 23:57:26 od marrtin » Zaznamenané

Les Paul + Marshall, čo iné?
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #278 kedy: 25. November , 2009, 00:07:00 »

mozno je spev ich najslabsim clankom, ale jednak ich hudba nastastie na tom speve nestavia a po druhe je tak dokonale svihnuty, ze vyborne zapada do celej tej skladacky ich hudby a za tie roky, co ich clovek pozna, sa uz s tym stotoznil a berie to ako isty charakteristicky znak kapely, bez ktoreho by si ju uz nevedel ani predstavit.
« Posledná zmena: 25. November , 2009, 00:07:25 od styrioci » Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #279 kedy: 25. November , 2009, 00:17:22 »

mozno je spev ich najslabsim clankom, ale jednak ich hudba nastastie na tom speve nestavia a po druhe je tak dokonale svihnuty, ze vyborne zapada do celej tej skladacky ich hudby a za tie roky, co ich clovek pozna, sa uz s tym stotoznil a berie to ako isty charakteristicky znak kapely, bez ktoreho by si ju uz nevedel ani predstavit.
Tak presne.  :) Na zdravie!
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #280 kedy: 25. November , 2009, 08:00:10 »

pri chiki mi nikdy neprislo ze to je falosne tym sposobom ze by to vadilo. vedia to odspievat tak aby to bolo na debila a vadilo iba umelcom, takze ucel splna  :)
mimochodom ten spominany primus, ked to takto porovnam s chiki (myslim spev), tak to nieje taktiez ziadne velke terno ze by mohol les claypool ukazovat na visnovskeho prstom a smiat sa ze spieva falosne.
obe kapely mam velmi rad  :) Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #281 kedy: 25. November , 2009, 09:43:33 »

pri chiki mi nikdy neprislo ze to je falosne tym sposobom ze by to vadilo. vedia to odspievat tak aby to bolo na debila a vadilo iba umelcom, takze ucel splna  :)
mimochodom ten spominany primus, ked to takto porovnam s chiki (myslim spev), tak to nieje taktiez ziadne velke terno ze by mohol les claypool ukazovat na visnovskeho prstom a smiat sa ze spieva falosne.
obe kapely mam velmi rad  :) Na zdravie!

primus bolo kedysi kosicke pivo a nie kapela :)
Zaznamenané
yeah
Hosť
« Odpoveď #282 kedy: 22. Máj , 2012, 03:32:09 »

http://kultura.sme.sk/c/6359704/ako-vznika-hit-laska-moja-de-si.html
Zaznamenané
yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #283 kedy: 22. Máj , 2012, 08:28:02 »

suhlas

chiki liki je dokonala kapela (v zmysle vyrazu) . bez toho spevu by nou nikdy neboli. podla mna sa to neda vnimat oddelene. som ich fanusik od prveho momentu com som ich pocul. prave spev je na prvom mieste tym co ich odlisuje od inych.

nikdy som nepocuval ich cedecka, ale mal som moznost ich viackrat vidiet nazivo a nikdy som nemohol odist, kym neskoncili :-)

Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #284 kedy: 22. Máj , 2012, 08:48:57 »

nikdy som nepocuval ich cedecka, ale mal som moznost ich viackrat vidiet nazivo a nikdy som nemohol odist, kym neskoncili :-)
taky tak, akurat som minuly tyzden premeskal ich koncert lebo som bol mimo KE  Smútim
Zaznamenané
Strán: 1 ... 17 18 [19] 20 21 22 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.101 sekund, 23 otázok.