Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
26. November , 2024, 07:59:07
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 22 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Chiki Liki Tu-a  (Prečítané 74911 krát)
0 užívateľov a 15 Hostí prehliada túto tému.
A.J.
pravidelný návštevník
Príspevkov: 441

« Odpoveď #60 kedy: 12. November , 2004, 10:12:55 »

z len cisteho zaujmu som si vypocul najnovsie cd a velmi ma prekvapilo. Super muzika,vynikajuci funk, niekedy nabehy az do fusion. Az na ten drbnuty spev (ktory je isto brany ako recesisticky) NAjviac ma oslovila Dochodcovska:)
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #61 kedy: 12. November , 2004, 13:55:58 »

Zaujimalo by ma, preco niekto hadze tazke kydy na hlavu Chiki ked ani nepoculi vsetky ich skladby.Ak je niekto aspon trosku hudobne vzdelany, tak hned zisti, ze v ich skladbach sa dost casto vyskytuje nepravidelny rytmus a nie su vobec az tak technicky jednoduche ako sa na prvy posluch zda. Ved si skuste podla ucha zahrat napr.gitarove(rytmicke)casti?Ak to niektorim este doteraz nedoslo, tak Chici su technicky dost dobry muzikanti,ale hraju to co hraju a ten spev je cista recesia.To ze prerazila Laska moja de si(kde nespieva ani spevak)je chyba posluchacov.A ked niekto tvrdi ze toto je komercna hudba,tak potom preco nehravaju Chici stale v radiu?Uznavam ze maju dva hitasi, ale inak ich nikto nezahra a prave kvoli tymto obetiam sa im mozno aj podarilo niekam dostat, natoz Mr.Metallhammer si bude busit asi len doma na svojom super distortione a pilit tym usi akurat susedom.Oni sa skoro na kazdom vacsom koncerte alebo feste.
Zaznamenané
katarina
pravidelný návštevník
Príspevkov: 725

spanilá deva

« Odpoveď #62 kedy: 15. November , 2004, 00:16:03 »

To len svedsi o tom, aky je nas narod sprosty. Radsej pocuvaju Laska moja...nez niektore kvalitnejsie kusky z dielne Chiki Liki Tu-a, ktore zial ani ja nepoznam, a myslim ze nas je viac a preto tu panuje o nich takyto nazor... V podstate je to urcite aj chyba medii...
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #63 kedy: 15. November , 2004, 15:34:38 »

nas narod je sprosty? existuje nejaky nadradeny narod, kde ludia pocuvaju len kritikou uznanu kvalitu? nas narod je sprosty, lebo ludia pocuvaju aj dobre veci, ale na koncerty nechodia a original cd si nekupia ani nahodou, radsej si daju pivo. teda tych piv je trochu viac.
Zaznamenané

A.J.
pravidelný návštevník

« Odpoveď #64 kedy: 15. November , 2004, 16:19:00 »

tak vas oslovuju ich ine skladby preto,lebo ste hudobnici.Takze uz spoznate co je kvalitna muzika. Ale ked si nejaka 15rocna baba,alebo clovek typu jopo:) pusti laska moja kdesi a nejaky 5/4 rytmus..co ich viac oslovi?.takze nemyslim si,ze nas narod je tupy,len si vypocuje radsej nieco trivialne.
Zaznamenané
guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986

guitman

« Odpoveď #65 kedy: 16. November , 2004, 06:05:14 »

A.J. nemyslím že je to len tým že sme hudobníci, ale, že národ naozaj hlúpne nie som taký starý a nepamätám si žeby sa 12.ročné deti ožierali po baroch tak mi nevrav že je to o muzike.Je to čím ďalej horšie, a z takej generácie vzchádzajú aj dnešný ""hudobníci"".Samozrejme česť výnimkám,ale mám pocit že o chvížu sa nezletilosť dievčať zníži na 9.rokov a sex bude normálnym javom v 10. a tým pádom aj kvalita muziky bude vežmi nízko nie kvalitou hudobníkov,ale generáciou počúvajúcich... Takže kdesi láska moja je produkt presne určený,a vždy je to buď o počúvanosti alebo o kvalitnej muzike. :mad:
Zaznamenané

tatko fóra
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #66 kedy: 16. November , 2004, 08:15:23 »

no s tym alkoholom na tom nieco bude. vlastne som to zazil pomerne nedavno Smútim ja si len myslim, ze bezny clovek nema nejaky moc vrucny vztah k hudbe, nie moc silny a potom sa lahko nalepi na prvu sracku z tv alebo radia.
Zaznamenané

A.J.
pravidelný návštevník

« Odpoveď #67 kedy: 17. November , 2004, 14:30:43 »

no s tym predavanim alkoholu nezletilim mas pravdu. Ja som sa opil prvykrat niekde v bare v 16rokoch a teraz ked niekde idem a vidim,jak tam deti zo ZS slopu poldecaky tak mi je z toho zle. a suhlasim s Martinom. Treba mat vztah k muzike a nepozerat dekahity:)
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #68 kedy: 17. November , 2004, 17:50:46 »

to je aj o vychove. pamatam si, ked nam otec pustal LP beatles, rolling stones, aj ozzy sa tam tusim mihol.. skoda ze to uz nefunguje
Zaznamenané

Spago
stály hosť
Príspevkov: 783

« Odpoveď #69 kedy: 17. November , 2004, 23:40:53 »

No tak to by som asi vyhral, co sa tyka toho prveho opitia;) isto by som vyhral..:) ale nemam sa s cim chvalit..:) a co sa tyka tej hudby, tak je to trochu divne, lebo A.J. si spominal, ze ktorej babe by sa chcelo pocuvat 5/4 rytmus? preco pred 70 rokmi strasne letel Jazz? a teraz ani niektory hudobnici on nezakopnu.. :hm:
Zaznamenané
A.J.
pravidelný návštevník

« Odpoveď #70 kedy: 18. November , 2004, 11:26:10 »

mna otec vychovaval na AD/DC,takze zaklady aspon trochu mam:)
Zaznamenané
Spago
stály hosť

« Odpoveď #71 kedy: 18. November , 2004, 20:41:02 »

No moj otec ani nevie co je to hudba.. :hm: jeho problem.. nevie o co prichadza:)
Zaznamenané
guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986

guitman

« Odpoveď #72 kedy: 19. November , 2004, 06:56:43 »

Neviem ja svojim deťom púšťam Dream,Satrianiho a podobne neviem či je to dobrý základ, ale reagujú celkom obstojne.Malý mi vždy povie ...pusti gitaristov, ale moje hranie nemajú moc v láske lebo vtedy sa im nevenujem HEHE
Zaznamenané

tatko fóra
A.J.
pravidelný návštevník

« Odpoveď #73 kedy: 19. November , 2004, 11:15:06 »

tak to je fajn,ked si to uz sami vyzaduju:)..napokon z nich vychovas druhe satrianiho:)
Zaznamenané
Spago
stály hosť

« Odpoveď #74 kedy: 20. November , 2004, 15:57:04 »

To ja zas pustam svojej 11rocnej sestre rock, jazz, latino a flamenco a sem tam klasiku.. zapacili sa jej niektore skladby, no aspon si myslim ked si to spieva napr. Satch - Always With Me, Always With You a Cryin´ , ale nikdy mi nepovie, VYPNI TO!! no sice, vie ze dohoda nie je mozna;)
Zaznamenané
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 22 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.119 sekund, 23 otázok.