Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #105 kedy: 09. Jún , 2005, 12:22:16 » |
|
Paci sa mi. Vidim v tom take ohlahcenie popri vsetkych tych komplikovanych tvaroch Paci sa mi.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
5o
|
|
« Odpoveď #106 kedy: 17. Jún , 2005, 09:53:55 » |
|
LUDIA, umenie a hudba? uvedomujete si aky je to siroky pojem? ak by som mal byt JA a podla mojho supervazneho a superprisneho JA brat umenie tak ostane mozno jedna desatina z produkcie sveta. a to do toho vobec neratam disco kaleraby a "umenie" ktore vznika pre prachy. :upset: Co je pre mna umenie nemusi byt pre Teba. Myslim si ,ze zabavit ludi je tiez umenie. Sasa tiez nemoze robyt hocikto. A vyrabat dobru naladu ci srandu je myslim lepsie ,ako vsetky Deathmetale a podobne vyrabace temnot dokopy a kopu dobrych muzikantov co odrhuju stare napady dookola a tvaria sa vazne. :upset: serete ma s tou stalou superprisnostou!!! gitman (mozno sa nahnevas), cital som na zaciatku tejto temi tvoj prispevok a musim ti povedat ,ze ty na tvoju prisnost doplacas tym ze ta uz nic nebavy hrat. alebo sa mylim a ako si pisal ,potrebujes sa naucit nieco dalej (stupnice,harmonie)(tiez som stagnoval)
|
|
|
Zaznamenané
|
Ja, Prsty, Trdlo, Godin LG-X, George Dennis GD60 Wah Volume Switch Pedal, kábel, Rivera Knuckle Head K100, Digitech JamMan, hand made box 1x12 Vintage 30.
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #107 kedy: 17. Jún , 2005, 10:08:28 » |
|
Posledné príspevky už reagovali na tú gitarku na predchádzajúcej stránke.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
5o
|
|
« Odpoveď #108 kedy: 17. Jún , 2005, 10:15:30 » |
|
Pitu, viem diky. ale cital som aj zaciatky. Na tejto kapele NEmienim hodnotit instrumentalnu zdatnost, aj ked myslim ,ze tak ako (s akou energiou ,pocitom) to svoje hraju oni nezahra vela ludi. Ta kapela je tu preto aby BAVILa ludi. tak sa na to tak treba pozerat. ak sa nechce niekto bavyt tak nech to nepocuva. mylim ,ze vyslovene SPROSTU zabavu nerobia a to je dvolezite.
|
|
|
Zaznamenané
|
Ja, Prsty, Trdlo, Godin LG-X, George Dennis GD60 Wah Volume Switch Pedal, kábel, Rivera Knuckle Head K100, Digitech JamMan, hand made box 1x12 Vintage 30.
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #109 kedy: 17. Jún , 2005, 10:45:00 » |
|
Podme vsetci je zasah do cierneho
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #110 kedy: 17. Jún , 2005, 11:09:08 » |
|
MartinLM - zas tu netreba znovu víriť hladinu. Ako som už písal niekde na začiatku témy, môžem hovoriť, len na základe toho, čo som videl a to bolo vystúpenie v Metre - boli tam len dvaja, gitarista so ""spevákom"" a to bolo fakt strašné. A humoru tam bolo pramálo. Keď to hrá celá kapela a pri tom sa všetci bavia, môže to byť zábava. Nezdajú sa mi byť beznádejný prípad. Inak ma to neberie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
5o
|
|
« Odpoveď #111 kedy: 17. Jún , 2005, 11:23:49 » |
|
Pitu, trubka v ich kapele robi velmi vela dost. nekompletne som ich nepocul hrat, tak ti aj verim ze to pri najlepsom ""nebolo ono"". a este, je to super kapela na koncerty. ich CD by som si pustil len zriedka.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #112 kedy: 17. Jún , 2005, 15:19:30 » |
|
Uz som sa k nim vyjadroval, nie je to rozhodne moj hrnek kafe, ale urcite nie su ""niktosi"". Mam v kompe zopar mp3ojek, moc ich nepocuvam, ala chalani hrat urcite vedia a zmysel pre humor sa im neda upriet. LALA
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Matej
|
|
« Odpoveď #113 kedy: 23. Jún , 2005, 14:13:12 » |
|
Je to velmi zvalstna kapela. Tie trubky, gitara, prihlupy spev...hm. Zvlastne, pretoze podla mna hrat vedia, akurat otazka je preco hraju take voloviny? Tie songy Laska moja desi a ten Kamil Pteraj su uplne ine ako cely album. Mne osobne sa to nepaci, ale je to zaujimave, a zabavne. Celkovo len tazko chapem kapely typu Bez ladu a skladu a pod..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #114 kedy: 24. Jún , 2005, 00:02:17 » |
|
Pred par dnami som ich opet videl. Mali super zvuk, zohrate na urovni CD, klobuk dole. Cover od Bee Gees zabijal. )
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Punisher
|
|
« Odpoveď #115 kedy: 24. Jún , 2005, 06:23:15 » |
|
chiki lik tua je MEKKE!(neviem,ako sa pise velke siroke ""e"",cize tam je obcajne e!;))
|
|
|
Zaznamenané
|
As A.S. LaVey said: \"The hunter must hunt. The moment he stops, he becomes the hunted\".
|
|
|
kubriel
|
|
« Odpoveď #116 kedy: 27. Jún , 2005, 08:38:07 » |
|
ak hladate huste riffy, tazke vypalovacky a brutalne sola, nehladajte ich v tejto hudbe. ak sa vsak chcete naozaj zabavit, tak odhodte ten blok, ktory vam brani prijat inu hudbu, jak pocuvate.. a zabavite sa. tito chlapi su tak presny, ze niekolkokrat som vyvaloval oci nielen z toho, aku show dokazu spravit, ale ako perfektne dokazu zahrat.. vidno, ze im ta hudba vychadza priamo z ruk, zo srdca, je to prirodzene... blbosti ako laska moja de si, a kamil peteraj ich akurat dostali na svetlo: je to VELKY VYSMECH SUCASNEJ HUDOBNEJ SCENE. ale malokto si to vsimne.. otvorte oci!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #117 kedy: 27. Jún , 2005, 09:12:21 » |
|
Ako sa vola presne ten song s tym akoze (Rastom) Kamilom Peterajom? Lebo ja som ho este nepocul a hladam a hladam..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #118 kedy: 30. Jún , 2005, 12:50:57 » |
|
Správny muzikant sa dokáže vyžiť aj v alternatívnej hudbe. Petruška je špičkový hudobník. Pred chiki hral asi v 7 kapelách rôzneho žánru od metalu cez jazz, reggae... . Možem s čistým svädomím tvrdiť, že na tomto fóre je vežmi málo žudí čo sa mu umením (aj technikou a...) aspoň približujú. Laska moja de si tiež neuznavam ale to je ich rozum ako sa presadiť. Chceli si užiť trochu komercie a slávy a podarilo sa . To je ich šikovnosť. Ich hudbu hlavne staršie veci počúva vežmi málo žudí. Zahrať taký štýl (chaos) je dosť ťažké. Šak vyskušajte a potom kritizujte!!!!!!!!!!!!! A musím povedať, že sú svojím spôsobom fest originalni!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
sivko
nováčik
Príspevkov: 30
|
|
« Odpoveď #119 kedy: 31. Október , 2005, 21:17:59 » |
|
Co sa tyka muzicky, tak ja im fandim...som ich fanusik...da sa pri nich zasmiat a niekedy ani muzicku nemaju zlu.Ale strasne sa mi paci ich videoklip k laska moja de si...ta ziva panorama... ))
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|