Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
30. November , 2024, 17:25:18
Strán: [1] 2 3 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Plexisklová gitara  (Prečítané 8221 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
ivanb
pravidelný návštevník
Príspevkov: 209

« kedy: 18. Marec , 2009, 10:56:52 »

Akste ešte nepočuli plexisklovu gitaru ,máte možnosť v rubrike kapely som otvoril novu temu  hardrockovu kapelu Golden Earring  no a vtejto kapele v rokoch 1970 používali  práve gitarku z tohoto nie práve klasického materialu. Znie to trošku čudne ale nie zas tak strašne ako som sa obáva.l
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #1 kedy: 18. Marec , 2009, 11:02:31 »

Videl som tieto cuda vo viacerych skladbach aj u inych kapiel. Zneli vzdy bezfarebne, sucho a ostro. Bol to skor modny vystrelok.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
ivanb
pravidelný návštevník
Príspevkov: 209

« Odpoveď #2 kedy: 18. Marec , 2009, 12:13:06 »

To bol určite len modny výstrelok ,nemá to žiadnu hlbku ale na efekt to bolo dobré v tom čase sa vela vecí robilo kôli efektu a dnešné kapely to už určite nepouživaju preto ma napadlo to sem hodiť
Zaznamenané
hombre
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 74

Jsem jako narkoman co drogy někde stratil.

« Odpoveď #3 kedy: 18. Marec , 2009, 12:32:54 »

To bol určite len modny výstrelok ,nemá to žiadnu hlbku ale na efekt to bolo dobré v tom čase sa vela vecí robilo kôli efektu a dnešné kapely to už určite nepouživaju preto ma napadlo to sem hodiť

A co třeba Grohl z Foo Fighters?(snad jsem to napsal dobře)Ma  plexikytaru v několika klipech.
« Posledná zmena: 18. Marec , 2009, 12:33:48 od hombre » Zaznamenané

Hombre
o:-:rek
Hosť
« Odpoveď #4 kedy: 18. Marec , 2009, 12:38:44 »

A co třeba Grohl z Foo Fighters?(snad jsem to napsal dobře)Ma  plexikytaru v několika klipech.

dave grohl je sam o sebe modny vystrelok ... nech radsej sadne za bicie
Zaznamenané
atheysm
pravidelný návštevník
Príspevkov: 384

LEBO JA SOM koko*t

« Odpoveď #5 kedy: 18. Marec , 2009, 12:42:42 »

Dave to ma v klipoch tak isto len pre image..95% jeho gitar co pouziva su Gibson.Momentalne velmi casto pouziva Gibson Firebird a Gibson DG-335... Žmurk
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #6 kedy: 18. Marec , 2009, 12:46:20 »

Plexisklova gitara je len pre gitaristov-exhibicionistov, co chcu hrat nahi na podiu a chcu, aby im faninky videli pipika..
Zaznamenané

the rocker
Hosť
« Odpoveď #7 kedy: 18. Marec , 2009, 13:14:39 »

Plexisklova gitara je len pre gitaristov-exhibicionistov, co chcu hrat nahi na podiu a chcu, aby im faninky videli pipika..

Bavím sa skvele

Na zdravie!

Zaznamenané
hombre
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 74

Jsem jako narkoman co drogy někde stratil.

« Odpoveď #8 kedy: 18. Marec , 2009, 13:58:13 »

Plexisklova gitara je len pre gitaristov-exhibicionistov, co chcu hrat nahi na podiu a chcu, aby im faninky videli pipika.

Super nápad,už ji jdu shánět!
« Posledná zmena: 18. Marec , 2009, 13:59:31 od hombre » Zaznamenané

Hombre
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #9 kedy: 18. Marec , 2009, 17:24:37 »

podla mna umelohmotna gitara moze zniet zaujimavo... kedysi som cital v Muzikuse, ze nejaka firma zacala vyrabat umelohmotne basy... a vraveli tam zevraj zneju uplne poprdeli, ale uplne inak ako drevo... prave preto by som rad raz vyskusal gitaru z umelej hmoty Na zdravie!
Zaznamenané
johnzo
stály hosť
Príspevkov: 1051

A ČO SI TY UROBIL PRE DOBRO SOCIÁLEHO ŠTÁTU?!

« Odpoveď #10 kedy: 18. Marec , 2009, 17:26:51 »

podla mna umelohmotna gitara moze zniet zaujimavo... kedysi som cital v Muzikuse, ze nejaka firma zacala vyrabat umelohmotne basy... a vraveli tam zevraj zneju uplne poprdeli, ale uplne inak ako drevo... prave preto by som rad raz vyskusal gitaru z umelej hmoty Na zdravie!

keby tá gitara bola aj z hovna tak v muzikuse dostane 11/10  ha ha ha

inak, dalo by sa niečo podobné vyrobiť doma? na image  Na zdravie!
Zaznamenané

keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  Zdravíčko
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot
o:-:rek
Hosť
« Odpoveď #11 kedy: 18. Marec , 2009, 17:27:08 »

pokial dobre viem je dost vela firiem co vyrabaju tak basy ale pri gitare je to podla mna rozdiel ... mas sirsie spektrum frekvencii
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #12 kedy: 18. Marec , 2009, 17:39:02 »

v tomto duu basa+bicie pouziva basak plexi basu, zneje mu zvlastne:

http://www.myspace.com/sabotband
Zaznamenané
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #13 kedy: 18. Marec , 2009, 17:41:36 »

keby tá gitara bola aj z hovna tak v muzikuse dostane 11/10  ha ha ha

tak jasne lebo tam su vsetci toho nazoru, ze zvuck je w prstoch... Bavím sa skvele
Zaznamenané
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #14 kedy: 18. Marec , 2009, 17:45:12 »

toto som nasiel na nete: http://www.theengineer.co.uk/Articles/286013/Plastic+guitar+could+be+a+sound+investment.htm
Zaznamenané
Strán: [1] 2 3 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.032 sekund, 22 otázok.