ivanb
|
|
« kedy: 18. Marec , 2009, 10:56:52 » |
|
Akste ešte nepočuli plexisklovu gitaru ,máte možnosť v rubrike kapely som otvoril novu temu hardrockovu kapelu Golden Earring no a vtejto kapele v rokoch 1970 používali práve gitarku z tohoto nie práve klasického materialu. Znie to trošku čudne ale nie zas tak strašne ako som sa obáva.l
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 18. Marec , 2009, 11:02:31 » |
|
Videl som tieto cuda vo viacerych skladbach aj u inych kapiel. Zneli vzdy bezfarebne, sucho a ostro. Bol to skor modny vystrelok.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
ivanb
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 18. Marec , 2009, 12:13:06 » |
|
To bol určite len modny výstrelok ,nemá to žiadnu hlbku ale na efekt to bolo dobré v tom čase sa vela vecí robilo kôli efektu a dnešné kapely to už určite nepouživaju preto ma napadlo to sem hodiť
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hombre
náhodný pocestný
Príspevkov: 74
Jsem jako narkoman co drogy někde stratil.
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 18. Marec , 2009, 12:32:54 » |
|
To bol určite len modny výstrelok ,nemá to žiadnu hlbku ale na efekt to bolo dobré v tom čase sa vela vecí robilo kôli efektu a dnešné kapely to už určite nepouživaju preto ma napadlo to sem hodiť
A co třeba Grohl z Foo Fighters?(snad jsem to napsal dobře)Ma plexikytaru v několika klipech.
|
|
« Posledná zmena: 18. Marec , 2009, 12:33:48 od hombre »
|
Zaznamenané
|
Hombre
|
|
|
o:-:rek
Hosť
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 18. Marec , 2009, 12:38:44 » |
|
A co třeba Grohl z Foo Fighters?(snad jsem to napsal dobře)Ma plexikytaru v několika klipech.
dave grohl je sam o sebe modny vystrelok ... nech radsej sadne za bicie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
atheysm
pravidelný návštevník
Príspevkov: 384
LEBO JA SOM koko*t
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 18. Marec , 2009, 12:42:42 » |
|
Dave to ma v klipoch tak isto len pre image..95% jeho gitar co pouziva su Gibson.Momentalne velmi casto pouziva Gibson Firebird a Gibson DG-335...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 18. Marec , 2009, 12:46:20 » |
|
Plexisklova gitara je len pre gitaristov-exhibicionistov, co chcu hrat nahi na podiu a chcu, aby im faninky videli pipika..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
the rocker
Hosť
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 18. Marec , 2009, 13:14:39 » |
|
Plexisklova gitara je len pre gitaristov-exhibicionistov, co chcu hrat nahi na podiu a chcu, aby im faninky videli pipika..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hombre
náhodný pocestný
Príspevkov: 74
Jsem jako narkoman co drogy někde stratil.
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 18. Marec , 2009, 13:58:13 » |
|
Plexisklova gitara je len pre gitaristov-exhibicionistov, co chcu hrat nahi na podiu a chcu, aby im faninky videli pipika.
Super nápad,už ji jdu shánět!
|
|
« Posledná zmena: 18. Marec , 2009, 13:59:31 od hombre »
|
Zaznamenané
|
Hombre
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 18. Marec , 2009, 17:24:37 » |
|
podla mna umelohmotna gitara moze zniet zaujimavo... kedysi som cital v Muzikuse, ze nejaka firma zacala vyrabat umelohmotne basy... a vraveli tam zevraj zneju uplne poprdeli, ale uplne inak ako drevo... prave preto by som rad raz vyskusal gitaru z umelej hmoty
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 18. Marec , 2009, 17:26:51 » |
|
podla mna umelohmotna gitara moze zniet zaujimavo... kedysi som cital v Muzikuse, ze nejaka firma zacala vyrabat umelohmotne basy... a vraveli tam zevraj zneju uplne poprdeli, ale uplne inak ako drevo... prave preto by som rad raz vyskusal gitaru z umelej hmoty keby tá gitara bola aj z hovna tak v muzikuse dostane 11/10 inak, dalo by sa niečo podobné vyrobiť doma? na image
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
o:-:rek
Hosť
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 18. Marec , 2009, 17:27:08 » |
|
podla mna umelohmotna gitara moze zniet zaujimavo... kedysi som cital v Muzikuse, ze nejaka firma zacala vyrabat umelohmotne basy... a vraveli tam zevraj zneju uplne poprdeli, ale uplne inak ako drevo... prave preto by som rad raz vyskusal gitaru z umelej hmoty pokial dobre viem je dost vela firiem co vyrabaju tak basy ale pri gitare je to podla mna rozdiel ... mas sirsie spektrum frekvencii
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 18. Marec , 2009, 17:39:02 » |
|
v tomto duu basa+bicie pouziva basak plexi basu, zneje mu zvlastne: http://www.myspace.com/sabotband
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 18. Marec , 2009, 17:41:36 » |
|
keby tá gitara bola aj z hovna tak v muzikuse dostane 11/10 tak jasne lebo tam su vsetci toho nazoru, ze zvuck je w prstoch...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 18. Marec , 2009, 17:45:12 » |