Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
21. November , 2024, 20:10:29
Strán: [1] 2 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: 4 dni a stačilo mi  (Prečítané 9947 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
B.B.Kingblues
nováčik
*
Príspevkov: 29

« kedy: 21. Marec , 2009, 07:49:46 »

Je mi 31 rokov na gitar hrajem od svojich 6 rokov.Nedávno som natrafil na toto forum a zaregistroval som sa.Zo začiatku som si myslel že dá sa tu aj trošku si s niekým popísat ale ako velmi som sa mýlim,jo stačilo sa opýtat na upgrade mojej starej Jolany na ktoru som začínal a videl som kolko je tady odborníkov-reči také aby som ju doslova ojebal niekomu o hlavu hm to fakt poteší.Preto sa pýtam páni "muzikanti"kde sa vytratila ta ucta k nástroju je tu i pár takých ktorý mi poradily vdaka nim velká vdaka.Viem sa vžit do situacie ked mladý chalan hrá a nemá dostatok financii npr.na Fendra lampu atd + nejaká gitaru v tomto fore asi najlepšie fest doibrá značka rozhoduje.Ja sa zato nehanbím že vo svojej zbierke mám aj Jolanu Diamant,Jantar atd ale páni videl som gitary a to dost drahe v rukách "muzikantov"   a tie boli v takom stave už po pár rokoch ,že moj SYRINX je super zachovaný nástroj.Možem len povedat že stačilo mi a o nejakej debaate tady akože z  "MUZIAKNTAMI" nemože bit ani reč je to tu banda samých špekulantov ktorý len čakaju na najaký kiks alebo si niečo prečitaju na nete a su to najlepší odborníci sveta......... čest výnimkám fakt čest.Takže rada tým špekulantom radšej hrajte ,zdokonalujte sa ,a aby ste maly aj o čom potom písat a nie same urážky a podobne v sukromných správách oki:::::Si píš!!!!!!!
Tých ktorý sa to týká iste vedia o čo ide....
Jo našiel som forum--Hudení forum odporučam vyskušat tam si aspon píšem z normalnými ludmi ktorýn už llen taká tady prijebaná ako sa to tu píše téma upgrade Jolany nieje cudzia a vedia veelmi dobre poradit!!!!!!!!!!!!
Zaznamenané
jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #1 kedy: 21. Marec , 2009, 08:06:11 »

a to bud este rad,ze si tuna nenapisal na ziadneho svetovo znameho gitaristu,ktory predal vela platni,ze hra podla teba priemerne..to len potom by si nieco zazil  Bavím sa skvele
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
predator
Hosť
« Odpoveď #2 kedy: 21. Marec , 2009, 08:15:39 »

Je mi 31 rokov na gitar hrajem od svojich 6 rokov.Nedávno som natrafil na toto forum a zaregistroval som sa.Zo začiatku som si myslel že dá sa tu aj trošku si s niekým popísat ale ako velmi som sa mýlim,jo stačilo sa opýtat na upgrade mojej starej Jolany na ktoru som začínal a videl som kolko je tady odborníkov-reči také aby som ju doslova ojebal niekomu o hlavu hm to fakt poteší.Preto sa pýtam páni "muzikanti"kde sa vytratila ta ucta k nástroju je tu i pár takých ktorý mi poradily vdaka nim velká vdaka.Viem sa vžit do situacie ked mladý chalan hrá a nemá dostatok financii npr.na Fendra lampu atd + nejaká gitaru v tomto fore asi najlepšie fest doibrá značka rozhoduje.Ja sa zato nehanbím že vo svojej zbierke mám aj Jolanu Diamant,Jantar atd ale páni videl som gitary a to dost drahe v rukách "muzikantov"   a tie boli v takom stave už po pár rokoch ,že moj SYRINX je super zachovaný nástroj.Možem len povedat že stačilo mi a o nejakej debaate tady akože z  "MUZIAKNTAMI" nemože bit ani reč je to tu banda samých špekulantov ktorý len čakaju na najaký kiks alebo si niečo prečitaju na nete a su to najlepší odborníci sveta......... čest výnimkám fakt čest.Takže rada tým špekulantom radšej hrajte ,zdokonalujte sa ,a aby ste maly aj o čom potom písat a nie same urážky a podobne v sukromných správách oki:::::Si píš!!!!!!!
Tých ktorý sa to týká iste vedia o čo ide....
Jo našiel som forum--Hudení forum odporučam vyskušat tam si aspon píšem z normalnými ludmi ktorýn už llen taká tady prijebaná ako sa to tu píše téma upgrade Jolany nieje cudzia a vedia veelmi dobre poradit!!!!!!!!!!!!
No máš pravdu, povieš svoj názor odlišný od toho, čo sa pokladá na fóre za "oficiálnu pravdu", alebo hráš inú muziku ako zopár "mienkotvorných", a už ťa idú zožrať a dokazovať ti, aký si koko*t ... ani mne sa to tu nepáči. To české fóra sú o dosť lepšie a kultivovanejšie, vidno, že tam píšu v prvom rade muzikanti a nie ľudia, ktorí chcú za každú cenu "dočúrať ďalej".

Aj ja som veľakrát hovoril kompetentným, ako asi štýl tohoto fóra musí pôsobiť na nových ľudí, ktorí sa tu ocitnú a myslia si, že si tu môžu pokecať voľne o muzike, a miesto toho tu zvádzajú boj o vlastnú dôstojnosť so zopár "majstrami sveta" a davom pritakávačov, ktorí budú súhlasiť, lebo nechcú byť ďalší v poradí na muške. Žiaľ, moje pripomienky nepadli na úrodnú pôdu a ako sa ukázalo dnes, nemýlil som sa.

Bude mi preto cťou odísť s tebou. Majte sa tu pekne a dokazujte si aj ďalej, kto je väčší. Mňa to už nebaví. Zbohom. Mažem účet.
« Posledná zmena: 21. Marec , 2009, 08:24:46 od Predator » Zaznamenané
Mazzi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 727

His spirit and music live on!

« Odpoveď #3 kedy: 21. Marec , 2009, 08:55:44 »

Obaja mate pravdu...tiez tu nie som dlho a mam rovnaky pocit ako BB Kingblues...Prave takyto ludia by odtialto nemali odchadzat Smútim
Zaznamenané

Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16  -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5  '78.
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #4 kedy: 21. Marec , 2009, 09:04:00 »

do matky pice vyjebanej mne tu nikto do prijebancov nadavat nebude Bacha na vec kamo! jebem ja vasho boha, toto mi doslo od bbkingblues do SS

kolko rokov hraješ prosimta ved to čo píšeš ohladne toho nastavovaniaa si trošku mimo ty nepochopil si tému nemu nešlo o spojenie gitara comp ,ale oo gitara +combo  /jo nauč sa písat slovo combo/ .Tak prestan bit chytručký takých odborníkov ako si ty naseriem do rána aj 20.Ja hram na gitara + combo a nemám čo špekulovat .Takže rada nakoniec začni už kon ečne hrat a nie že si niekde niečo prečítáš na nette a potom je tady z teba najleppší borec,Debilku prijebaný toto forum som si myslel že je o ludoch a nie o takých prijebancoch.Ja hrám na gitaru 26 rokov ale tqakých kvalitných rádcov ako su tady som nevidel
v prvom rade sa uvedom ty..

- kombo sa pise s K a nie s C, piseme snad po slovensky a nie po slovenscy
- byt sa pise s y
- tvoj nazor ohladom pocitaca zvukovky a SW simulacii je skresleny a reagoval som na to tak, ze kolko casu zaberie s nastavovanim multaku, tolko isto mu zaberie nastavovanie potrebneho v kompe  Zdravíčko
- ohladom jolany som ti poradil podla svojho najlepsieho svedomia, neviem co sa ti na tom nepozdavalo, skus nebyt hned urazlivy a vztahovacny
- premna zamna mozes byt aj matuzalem, ale sposob akym si si zvolil komunikaciu a presadzovanie nazorov je tak na urovni deti prveho stupna zakladnej skoly

jou, keby si si odpustil tych prijebancov, tak ti to napisem do SS, ale takto aj ostatni nech vidia co si za arogatne ufnukane chlapca..
zaujimave ako rychlo si vies vytvorit nazor na ludi, ktorych nepoznas..

predy: ty co zase stvaras, hm? Žmurk mne tu pride bbkingblues ako neviem kto, lebo si mysli, ze hral som neviem kolko a teraz len ja mam spravny nazor a ked mu niekto oponuje, tak je prijebanec? to je podla teba diskusia na urovni?
to dotahovanie kvoli 80-tkam bolo zo srandy  Na zdravie!
« Posledná zmena: 21. Marec , 2009, 09:18:43 od styrioci » Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #5 kedy: 21. Marec , 2009, 09:21:25 »

no ja sa predatorovy ani necudujem po tom, ako si ho zobralo na musku par ludi z mne neznamich dovodov (oficialne preto ze hra 80´metal)

to dotahovanie kvoli 80-tkam bolo zo srandy  Na zdravie!

ak to bolo zo srandy, tak si chcem pozriet ako sa bude najblizsie "zo srandy" picovat do napriklad Bank of joe alebo Dorian gray  Žmurk
« Posledná zmena: 21. Marec , 2009, 09:31:06 od Krtko » Zaznamenané
Mazzi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 727

His spirit and music live on!

« Odpoveď #6 kedy: 21. Marec , 2009, 09:27:01 »

No aj ta SS od BB Kingblues bola dost nechutna...
Zaznamenané

Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16  -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5  '78.
Dejvo
Hosť
« Odpoveď #7 kedy: 21. Marec , 2009, 09:29:55 »

Uplne skromny moj nazor.

Myslim, ze aj jeden aj druhy to trosku prehanate... Co sa tyka tej temy Jolana Upgrade, tak tam vobec nebolo vediet o co tam ist... Zdravíčko

Neviem ci sa tu ludia boja vyjadrit svoj nazor, ak ano, tak to predsa nie je problem fora, ze ked nieco napisu, co nie je "hlavny prud", neviem to lepsie pomenovat, a niekto ich spinda alebo podobne. Ked ten clovek dalej nereaguje, alebo sklapne usi a poslusne pritakava, tak to je v prvom rade jeho problem.

Predator Ty zbytocne takto reagujes, ze odchadzas, Teba vedia nastvat podla mna strasne drobnosti a veci beres mozno az privelmi vazne...Ale tak je to Tvoja vec, Tvoje rozhodnutie. Takto si nejak odchadzal aj z fora muziker, pokial si trosku pamatam...

Ved kazdy nech si pise co chce, ale pokial pise kokotiny, rype a sam "nevie nic", tak nech sa necuduje, ze potom aj do neho ludia rypu a trosku mu schladia hlavu. Nie je to mierene na BBKingblues uzivatela, ale ako si prisiel na to, ze sa tu neda s nikym popisat, ze ked nemas nazor ako ostatni, tak je to zle a podobne ?...  Zdravíčko

Asi len tolko, mne sa tu nechce riesit nejake taketo IMHO somariny.
Zaznamenané
B.B.Kingblues
nováčik
*
Príspevkov: 29

« Odpoveď #8 kedy: 21. Marec , 2009, 09:30:29 »

Bola to len prirodzená reakcia bohužel
Zaznamenané
marrtin
miestny štamgast
Príspevkov: 1784

"There are no facts, only interpretations." F. N.

« Odpoveď #9 kedy: 21. Marec , 2009, 09:31:47 »

ja neviem nad čím sa vzrušujete, ak sa niekto tvári ako mudrlant, tak si ho nevšímam, iba so vzájomných reakcií môže vzniknuť to čo píšete
Zaznamenané

Les Paul + Marshall, čo iné?
Dejvo
Hosť
« Odpoveď #10 kedy: 21. Marec , 2009, 09:32:38 »

Bola to len prirodzená reakcia bohužel

No sak ok, ked sa Ti tu nelubi, alebo sa Ti teda zda, ze mas 100% pravdu a nemozes tu pisat vlastny nazor a podobne, okej, tak sa na to vykasli a hotovo a neries to.

Mne tiez niektore veci prekazaju, tiez podla mna niektori ludia pisu hovadiny a nemaju sajn o veciach, ale sak to neriesim, a hotovo.
Zaznamenané
o:-:rek
Hosť
« Odpoveď #11 kedy: 21. Marec , 2009, 09:33:57 »

Uplne skromny moj nazor.

Myslim, ze aj jeden aj druhy to trosku prehanate... Co sa tyka tej temy Jolana Upgrade, tak tam vobec nebolo vediet o co tam ist... Zdravíčko

Neviem ci sa tu ludia boja vyjadrit svoj nazor, ak ano, tak to predsa nie je problem fora, ze ked nieco napisu, co nie je "hlavny prud", neviem to lepsie pomenovat, a niekto ich spinda alebo podobne. Ked ten clovek dalej nereaguje, alebo sklapne usi a poslusne pritakava, tak to je v prvom rade jeho problem.

Predator Ty zbytocne takto reagujes, ze odchadzas, Teba vedia nastvat podla mna strasne drobnosti a veci beres mozno az privelmi vazne...Ale tak je to Tvoja vec, Tvoje rozhodnutie. Takto si nejak odchadzal aj z fora muziker, pokial si trosku pamatam...

Ved kazdy nech si pise co chce, ale pokial pise kokotiny, rype a sam "nevie nic", tak nech sa necuduje, ze potom aj do neho ludia rypu a trosku mu schladia hlavu. Nie je to mierene na BBKingblues uzivatela, ale ako si prisiel na to, ze sa tu neda s nikym popisat, ze ked nemas nazor ako ostatni, tak je to zle a podobne ?...  Zdravíčko

Asi len tolko, mne sa tu nechce riesit nejake taketo IMHO somariny.

keby si sa aspon len trosku priblizil Predatorovi ... ale to v tvojom pripade nie je mozne kedze v Predatorovi vidim cloveka ktory dokaze pomoct a napisat sofistikovanu odpoved ktoru by si TY zlaty moj hladal v slovniku kym by ti nenarastla brada ako ZZ Topovcom ... a je to fakt ze je tu vela ludi ktori nemaju sajnu co pisu hlavne skupina radikalne teplych Marshallistov niciacich vsetko ostatne na svete  Bleee
« Posledná zmena: 21. Marec , 2009, 09:35:40 od o:-:rek » Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #12 kedy: 21. Marec , 2009, 09:36:30 »

No sak ok, ked sa Ti tu nelubi, alebo sa Ti teda zda, ze mas 100% pravdu a nemozes tu pisat vlastny nazor a podobne, okej, tak sa na to vykasli a hotovo a neries to.

Mne tiez niektore veci prekazaju, tiez podla mna niektori ludia pisu hovadiny a nemaju sajn o veciach, ale sak to neriesim, a hotovo.

ja neviem nad čím sa vzrušujete, ak sa niekto tvári ako mudrlant, tak si ho nevšímam, iba so vzájomných reakcií môže vzniknuť to čo píšete

Presne tak, naco dalsimi nezmyselnymi reakciami na hovadiny rozputavat zbytocne debaty. O nic predsa nejde, je to len nejake forum ktore 90% casu sluzi ako pokec pre uzku komunitu ludi a tak 10% sa riesi nieco ozaj zaujimave ohladom muziky, gitar a podobne.
Zaznamenané
Dejvo
Hosť
« Odpoveď #13 kedy: 21. Marec , 2009, 09:37:35 »

keby si sa aspon len trosku priblizil Predatorovi ... ale to v tvojom pripade nie je mozne kedze v Predatorovi vidim cloveka ktory dokaze pomoct a napisat sofistikovanu odpoved ktoru by si TY zlaty moj hladal v slovniku kym by ti nenarastla brada ako ZZ Topovcom ... a je to fakt ze je tu vela ludi ktori nemaju sancu co pisu hlavne skupina radikalne teplych Marshallistov niciacich vsetko ostatne na svete  Bleee

Za prve, nepoznas ma, tak ma nesud, trepes kokotiny.
Za druhe, Predatora poznam z dvoch for hodne dlho a nikdy som s nim a amyslim, ze ani so mnou nemal problem.
Za tretie, Predatorovi sa priblizit nechcem, som sam sebou, nepotrebujem byt ako on.
Za stvrte, ako si prisiel na to, ze som radikalne teply maršalista ?

Za piate a kto si Ty Huh! Mas sam so sebou nejaky problem, ze sa musis vyvrsovat na mne ?

Ak mas nejaky problem, moje meno je Dejvo, robim v Mada Music na Medenej v BA, zastav sa a bude.
« Posledná zmena: 21. Marec , 2009, 09:38:52 od Dejvo » Zaznamenané
o:-:rek
Hosť
« Odpoveď #14 kedy: 21. Marec , 2009, 09:41:13 »

Za prve, nepoznas ma, tak ma nesud, trepes kokotiny.
Za druhe, Predatora poznam z dvoch for hodne dlho a nikdy som s nim a amyslim, ze ani so mnou nemal problem.
Za tretie, Predatorovi sa priblizit nechcem, som sam sebou, nepotrebujem byt ako on.
Za stvrte, ako si prisiel na to, ze som radikalne teply maršalista ?

Za piate a kto si Ty Huh! Mas sam so sebou nejaky problem, ze sa musis vyvrsovat na mne ?

Ak mas nejaky problem, moje meno je Dejvo, robim v Mada Music na Medenej v BA, zastav sa a bude.

reagujem len na jednu vec z tvojich 6 riadkov blbosti ... nemam so sebou problem, problem mam len s takymi ludmi ktorych zorne pole siaha po Les Paul a Marshall a to je alfa aj omega
Zaznamenané
Strán: [1] 2 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.065 sekund, 23 otázok.