udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 08. Marec , 2010, 09:42:00 » |
|
ja si tiez myslim ze firma nezacne zrazu robit nieco horsie, vsak snad nejsu j*ebnuti ... jasnačka,ved to neni firma Marshall....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 08. Marec , 2010, 09:44:39 » |
|
... jasnačka,ved to neni firma Marshall.... dedo a to maš odkal? ?na zahradke ti to sused cez plot zakričal ked nahanal bobrov? ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 08. Marec , 2010, 09:45:14 » |
|
je to len footcontroller co ma vela funkcii a preto nemoze byt iba vo forme stereo jacku, nestacil by na to.. ja som mal taky na 6505+ tam bolo treba prepinat asi 6 funkcii.. clean/lead, crunch on/off a FX on/off preto takyto multipin
moze, ale na to este v mese neprisli, dnes im pisem mail ohladom toho
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 08. Marec , 2010, 09:48:27 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 08. Marec , 2010, 09:51:29 » |
|
pozri na moju fotku a pridaj mačku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 08. Marec , 2010, 09:54:32 » |
|
moze, ale na to este v mese neprisli, dnes im pisem mail ohladom toho he? sak ale to ze nieco vyzera ako MIDI neznamena ze to MIDI je.. preco si ludia myslia ze MIDI je len druh konektoru? ved to je cela prepinacia logika.. to je asi ako povedat ze kazda zena co ma pitchu je plodna, pritom to tak zial vobec nie je..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 08. Marec , 2010, 09:57:02 » |
|
he? sak ale to ze nieco vyzera ako MIDI neznamena ze to MIDI je.. preco si ludia myslia ze MIDI je len druh konektoru? ved to je cela prepinacia logika.. to je asi ako povedat ze kazda zena co ma pitchu je plodna, pritom to tak zial vobec nie je..
sak ja nevravim, ten konektor ani nieje na midi...pisal som, ze aj 200 buttonovy footswitch mozes pripojit cez stereo jack.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 08. Marec , 2010, 10:10:32 » |
|
co? to fakt? a to potom podla skratovania jacku ako vie ze prepinas funkciu cislo 180 napr? lebo ja som myslel ze proste s mono jackom mozes prepnut tak akurat 2 funkcie, so stereojackom 4..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 08. Marec , 2010, 10:11:08 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 08. Marec , 2010, 10:24:33 » |
|
co? to fakt? a to potom podla skratovania jacku ako vie ze prepinas funkciu cislo 180 napr? lebo ja som myslel ze proste s mono jackom mozes prepnut tak akurat 2 funkcie, so stereojackom 4..
sak da sa - napr aj cez to midi, to ma iba dva vodice. zalezi aky konektor pouzijes. nemyslel som akoze pichces do stereojacku na marshalle 200 buttonovy footswitch len ze technicky to mozne je ja viem, ale uz si ma pouzil
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 08. Marec , 2010, 10:29:54 » |
|
ja ale myslím vstup pre midi footcontroller. to je midi rozhranie, nie? totiž, trebars chcem aby mi to preplo na čisty kanál a z gmajora pridalo trebars delay. a to by som musel najskor šlapnut na footswitch a potom zase na footcontroller. Viac skakania jak hrania Na tom obrazku co si poslal, si vsimni externe outputy pre footswitch. Ak mas GMajor, tak mozes robit, to co popisujes cez ne, kedze podporuje relay switching...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 08. Marec , 2010, 10:33:15 » |
|
... jasnačka,ved to neni firma Marshall.... Tiez ma to hned napadlo.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 08. Marec , 2010, 10:42:24 » |
|
ja mam radšej tiež stra zoom 505 ako novy....to su somariny.. To vznika z toho že ja mam stary tak moj je lepši lebo na novy nemam
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
musicman
|
|