urmo
|
|
« Odpoveď #225 kedy: 10. November , 2009, 14:49:24 » |
|
jedine co sa mi nezda rytmicky je to intro či čo to je prvych par sekund. Konkretne tie predrazene kicky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #226 kedy: 10. November , 2009, 20:45:01 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stagemaster
|
|
« Odpoveď #227 kedy: 11. November , 2009, 12:09:36 » |
|
Musicman: je to pre hocikoho, mozno z tej temy spravim nieco na album, ale je to len nejake momentalne vyjadrenie, pocit, resp. moja reakcia na tu temu, co je v tej sutazi (t-music), s pouzitim ich textu... Urmo: Som si vedomy, je tam toho viac, co do seba nezapada, ale hej, ten uvod je uhnany, problem mi robila latencia, ktoru som samozrejme nevedel nastavit:) Branko: Vdaka, som rad, ak to posobi dobre...
|
|
« Posledná zmena: 11. November , 2009, 12:10:55 od stagemaster »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stagemaster
|
|
« Odpoveď #228 kedy: 19. Marec , 2010, 16:38:43 » |
|
caute, pred nedavnom som sa vratil z takej mensej cesty po ugande a keni, tak som si vcera narychlo nahral jeden napad, v ktorom je aj kus z tej cesty, ale nie je to samozrejme rydzo africke, trochu som to dofarbil. V niektorych miestach budu este dalsie vokaly... Vsetko okrem gitary a spevu je nahravane na Korg X50 - zapojeny cez audio vystup priamo do on-board zvukovky v notebooku, vsetky nastroje su rucne nahravane, cize nie sample ani loopy. A gitara a spevy su tiez priamo do zvukovky, takze sa ospravedlnujem za kvalitu. http://www.divshare.com/download/10817764-02e
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #229 kedy: 19. Marec , 2010, 16:41:24 » |
|
neznie to skor karibsky? aj ked.. asi nie.. ale je to tak ci tak poooooopiiiiiiiciiiiiiiiiiiii
|
|
« Posledná zmena: 19. Marec , 2010, 16:42:04 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #230 kedy: 19. Marec , 2010, 16:41:38 » |
|
veľmi fajné..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #231 kedy: 19. Marec , 2010, 16:47:18 » |
|
Korg X50 mam vo svojom wishliste. Vyborny stroj. Nenormalne inspirativny.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stagemaster
|
|
« Odpoveď #232 kedy: 19. Marec , 2010, 16:52:15 » |
|
Kaolko: Znie, ale skor nez to bolo v karibiku sa to hralo v afrike, len inak zinstrumentovane a v postate sa to stale hra, ako som si mal moznost vsimnut. Vdaka a dufam, ze Vas to aspon trochu rozveseli
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #233 kedy: 19. Marec , 2010, 16:53:30 » |
|
caute, pred nedavnom som sa vratil z takej mensej cesty po ugande a keni, tak som si vcera narychlo nahral jeden napad, v ktorom je aj kus z tej cesty, ale nie je to samozrejme rydzo africke, trochu som to dofarbil. V niektorych miestach budu este dalsie vokaly... Vsetko okrem gitary a spevu je nahravane na Korg X50 - zapojeny cez audio vystup priamo do on-board zvukovky v notebooku, vsetky nastroje su rucne nahravane, cize nie sample ani loopy. A gitara a spevy su tiez priamo do zvukovky, takze sa ospravedlnujem za kvalitu. http://www.divshare.com/download/10817764-02e duri vitaj spat dufam, ze si si to uzil na cestach krasna je ta pesnicka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stagemaster
|
|
« Odpoveď #234 kedy: 08. Apríl , 2011, 14:33:27 » |
|
Caute, tak po dlhsom case zase pripajam malu ukazku, tentokrat zase nieco tanecnejsie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #235 kedy: 08. Apríl , 2011, 14:36:36 » |
|
Duri ahoj, uz si spat z Maroka? Ako bolo?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #236 kedy: 08. Apríl , 2011, 14:39:03 » |
|
Caute, tak po dlhsom case zase pripajam malu ukazku, tentokrat zase nieco tanecnejsie.
pesnicku nebudem ani komentovat, proste pecka (pozdrav Lenku, pekne ste to aj naspievali)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Alfonz2
pravidelný návštevník
Príspevkov: 337
...
|
|
« Odpoveď #237 kedy: 08. Apríl , 2011, 14:49:13 » |
|
z jednej unplugged akcie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #238 kedy: 08. Apríl , 2011, 14:56:36 » |
|
Duri ahoj, uz si spat z Maroka? Ako bolo? Juri, kde si bol v Maroku? Rozmýšľam aj tam zbehnúť..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stagemaster
|
|
« Odpoveď #239 kedy: 08. Apríl , 2011, 20:02:57 » |
|
Peto, bol som vsade mozne, presiel som vacsiu cast, od Tangeru, cez CHefchauen, popod pohorie riff do mesta Ketama, odtial do Fezu, dalej dolu cez Errachidiu, Erfoud do Merzougy, odtial spat na sever, do Tazy [vychodne od Fezu], dalej cey Meknes, Rabat, do Casablancy a popri pobrezi spat do Tangeru. Druha cesta bola z Fezu na juh cez Beni Mellal, Cascades d'Ouzoud do Marrakesa, Jbel Toubkal, odtial na pobrezie do Essaouiry a naspat do Fezu. Ak nechces prist o vacsiu ciastku penazi, odporucam Ti vyhybat sa hlavnym turistickym oblastiam ako Marrakes, Agadir, medina vo Feze. Tam su celkom otravni, niekedy az moc... Inak je to v pohode, ludia su mili, pohostinni [najviac na severe v okoli pohoria Riff], zatial som nemal problem. V Maji idem zase, tak ak by si sa tam rozhodol ist, mozme sa niekde stretnut;]
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|