Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. November , 2024, 17:24:44
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: 2.4.2009 collegium musicum banska bystrica  (Prečítané 18543 krát)
0 užívateľov a 8 Hostí prehliada túto tému.
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #75 kedy: 17. Apríl , 2009, 12:41:21 »

to je moj nazor nevidel som to takže neverim,vtedy bola aj taka legenda že Griglag v Brave ako slovensky B Mai Na zdravie! a suzi Quatro mala 17kg gitaru Bavím sa skvele
tie prve dosky som mal rad ale určite nehral ako Lord alebo Emerson Zdravíčko
ved ja som tiez nevidel, ved snad ani na svete som nebol, ked vydali prvu dosku Bavím sa skvele Ale poznam Divergencie a Konvergencie a to su dost vazne dosky. Nehovorim, ze prave z hladiska klavesov, ale hudobne to patri k spicke toho, co u nas vyslo. Myslim, ze tie klavesy tiez nie su na zahodenie Na zdravie! Ty to poznas?
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #76 kedy: 17. Apríl , 2009, 12:45:56 »

na Divergenciach nenahraval vsetky klavesy...
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #77 kedy: 17. Apríl , 2009, 12:48:15 »

ved ja som tiez nevidel, ved snad ani na svete som nebol, ked vydali prvu dosku Bavím sa skvele Ale poznam Divergencie a Konvergencie a to su dost vazne dosky. Nehovorim, ze prave z hladiska klavesov, ale hudobne to patri k spicke toho, co u nas vyslo. Myslim, ze tie klavesy tiez nie su na zahodenie Na zdravie! Ty to poznas?
jasan všetci to pozname ,radšej som mal fermatu a ešte radšej modry efect a najradšej polske SBB, Na zdravie!
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #78 kedy: 17. Apríl , 2009, 12:49:14 »

griglak je ovela ovela lepši klavesak a aj skladatel
Zaznamenané

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #79 kedy: 17. Apríl , 2009, 12:50:26 »

nevies ci su aj nahravky griglakovho klavesovania? rad by som si vypocul Na zdravie!
Zaznamenané
yngwinier
stály hosť

« Odpoveď #80 kedy: 17. Apríl , 2009, 12:58:58 »

to nemozem posudit, aj ked mne osobne sa Griglakova melodika paci velmi. Co mi vadi je, ze obcas rad kradne napady inych... Ale inac, je to v pohode skladatel, to je fakt. Podla mna bude Griglak skor taky pesnickovy a Varga je ina kategoria...neviem, ci je to stastne porovnavat
Zaznamenané
brano_
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 90

Gibson, negibson, Jolana je Jolana. :)

« Odpoveď #81 kedy: 17. Apríl , 2009, 13:10:56 »

Inac vecna tema - ale ako sa hodnoti kto je lepsi klavesak ci skladatel? Alebo inak - preco si to myslis?
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #82 kedy: 17. Apríl , 2009, 13:18:19 »

Inac vecna tema - ale ako sa hodnoti kto je lepsi klavesak ci skladatel? Alebo inak - preco si to myslis?
ja si to nemyslim ,ja to viem ,lebo ho poznam a 10ročny už hraval v rozhlase šopena ,on je lepši klavesak ako gitarista a kde počut ???skoro na každej doske len treba čitat,kde je napisany aj ako klavesak Zdravíčko Varga si našiel svoj štyl akurat mne osobne sa nepači je to taky galimatiaš matuš Na zdravie!
Zaznamenané

yngwinier
stály hosť

« Odpoveď #83 kedy: 17. Apríl , 2009, 13:25:59 »

ja si to nemyslim ,ja to viem ,lebo ho poznam a 10ročny už hraval v rozhlase šopena ,on je lepši klavesak ako gitarista a kde počut ???skoro na každej doske len treba čitat,kde je napisany aj ako klavesak Zdravíčko Varga si našiel svoj štyl akurat mne osobne sa nepači je to taky galimatiaš matuš Na zdravie!

nuz, ja ho nepoznam a pri vsetkej ucte, beriem, ze moze byt sikovny, ale ja by som za bernu mincu nebral to, ze ako 10 rocny hral Sopina... Mozno je to skor tak, ze Griglakova hra ti viac vyhovuje v ramci tvojho vkusu a to je vsetko... Zdravíčko
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #84 kedy: 17. Apríl , 2009, 13:27:55 »

nuz, ja ho nepoznam a pri vsetkej ucte, beriem, ze moze byt sikovny, ale ja by som za bernu mincu nebral to, ze ako 10 rocny hral Sopina... Mozno je to skor tak, ze Griglakova hra ti viac vyhovuje v ramci tvojho vkusu a to je vsetko... Zdravíčko
ved je to jedno Na zdravie!
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #85 kedy: 17. Apríl , 2009, 13:58:37 »

ak si dobre spominam a nemylim sa tak sam griglak povedal, ze vsetky veci co skladal pre fermatu skladal na klaviri ..
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #86 kedy: 17. Apríl , 2009, 14:12:47 »

Okrem dvoch skladieb na strane C 1,5 kde je uvedeny Vojtech Magyar-klavir, tam nikto iny uvedeny nie je.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #87 kedy: 17. Apríl , 2009, 14:30:03 »

Okrem dvoch skladieb na strane C 1,5 kde je uvedeny Vojtech Magyar-klavir, tam nikto iny uvedeny nie je.

no vsak to sedi - nenahraval vsetky klavesy Varga :)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #88 kedy: 17. Apríl , 2009, 14:31:44 »

hej, len ten skladatel... to je uz tak skorej vec vkusu. Varga ma tiez X fakt krasnych pesniciek na tych platniach s Hammelom.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #89 kedy: 17. Apríl , 2009, 14:33:04 »

nevies ci su aj nahravky griglakovho klavesovania? rad by som si vypocul Na zdravie!

zda sa mi, ze ten klavir pod violoncelom na Huascarane - taka ta krasna melodia - to nahraval Griglak.
Zaznamenané
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.098 sekund, 23 otázok.