yngwinier
|
|
« Odpoveď #75 kedy: 17. Apríl , 2009, 12:41:21 » |
|
to je moj nazor nevidel som to takže neverim,vtedy bola aj taka legenda že Griglag v Brave ako slovensky B Mai a suzi Quatro mala 17kg gitaru tie prve dosky som mal rad ale určite nehral ako Lord alebo Emerson ved ja som tiez nevidel, ved snad ani na svete som nebol, ked vydali prvu dosku Ale poznam Divergencie a Konvergencie a to su dost vazne dosky. Nehovorim, ze prave z hladiska klavesov, ale hudobne to patri k spicke toho, co u nas vyslo. Myslim, ze tie klavesy tiez nie su na zahodenie Ty to poznas?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #76 kedy: 17. Apríl , 2009, 12:45:56 » |
|
na Divergenciach nenahraval vsetky klavesy...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #77 kedy: 17. Apríl , 2009, 12:48:15 » |
|
ved ja som tiez nevidel, ved snad ani na svete som nebol, ked vydali prvu dosku Ale poznam Divergencie a Konvergencie a to su dost vazne dosky. Nehovorim, ze prave z hladiska klavesov, ale hudobne to patri k spicke toho, co u nas vyslo. Myslim, ze tie klavesy tiez nie su na zahodenie Ty to poznas? jasan všetci to pozname ,radšej som mal fermatu a ešte radšej modry efect a najradšej polske SBB,
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #78 kedy: 17. Apríl , 2009, 12:49:14 » |
|
griglak je ovela ovela lepši klavesak a aj skladatel
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #79 kedy: 17. Apríl , 2009, 12:50:26 » |
|
nevies ci su aj nahravky griglakovho klavesovania? rad by som si vypocul
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngwinier
|
|
« Odpoveď #80 kedy: 17. Apríl , 2009, 12:58:58 » |
|
to nemozem posudit, aj ked mne osobne sa Griglakova melodika paci velmi. Co mi vadi je, ze obcas rad kradne napady inych... Ale inac, je to v pohode skladatel, to je fakt. Podla mna bude Griglak skor taky pesnickovy a Varga je ina kategoria...neviem, ci je to stastne porovnavat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brano_
náhodný pocestný
Príspevkov: 90
Gibson, negibson, Jolana je Jolana. :)
|
|
« Odpoveď #81 kedy: 17. Apríl , 2009, 13:10:56 » |
|
Inac vecna tema - ale ako sa hodnoti kto je lepsi klavesak ci skladatel? Alebo inak - preco si to myslis?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #82 kedy: 17. Apríl , 2009, 13:18:19 » |
|
Inac vecna tema - ale ako sa hodnoti kto je lepsi klavesak ci skladatel? Alebo inak - preco si to myslis?
ja si to nemyslim ,ja to viem ,lebo ho poznam a 10ročny už hraval v rozhlase šopena ,on je lepši klavesak ako gitarista a kde počut ???skoro na každej doske len treba čitat,kde je napisany aj ako klavesak Varga si našiel svoj štyl akurat mne osobne sa nepači je to taky galimatiaš matuš
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngwinier
|
|
« Odpoveď #83 kedy: 17. Apríl , 2009, 13:25:59 » |
|
ja si to nemyslim ,ja to viem ,lebo ho poznam a 10ročny už hraval v rozhlase šopena ,on je lepši klavesak ako gitarista a kde počut ???skoro na každej doske len treba čitat,kde je napisany aj ako klavesak Varga si našiel svoj štyl akurat mne osobne sa nepači je to taky galimatiaš matuš nuz, ja ho nepoznam a pri vsetkej ucte, beriem, ze moze byt sikovny, ale ja by som za bernu mincu nebral to, ze ako 10 rocny hral Sopina... Mozno je to skor tak, ze Griglakova hra ti viac vyhovuje v ramci tvojho vkusu a to je vsetko...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #84 kedy: 17. Apríl , 2009, 13:27:55 » |
|
nuz, ja ho nepoznam a pri vsetkej ucte, beriem, ze moze byt sikovny, ale ja by som za bernu mincu nebral to, ze ako 10 rocny hral Sopina... Mozno je to skor tak, ze Griglakova hra ti viac vyhovuje v ramci tvojho vkusu a to je vsetko... ved je to jedno
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #85 kedy: 17. Apríl , 2009, 13:58:37 » |
|
ak si dobre spominam a nemylim sa tak sam griglak povedal, ze vsetky veci co skladal pre fermatu skladal na klaviri ..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #86 kedy: 17. Apríl , 2009, 14:12:47 » |
|
Okrem dvoch skladieb na strane C 1,5 kde je uvedeny Vojtech Magyar-klavir, tam nikto iny uvedeny nie je.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #87 kedy: 17. Apríl , 2009, 14:30:03 » |
|
Okrem dvoch skladieb na strane C 1,5 kde je uvedeny Vojtech Magyar-klavir, tam nikto iny uvedeny nie je.
no vsak to sedi - nenahraval vsetky klavesy Varga
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #88 kedy: 17. Apríl , 2009, 14:31:44 » |
|
hej, len ten skladatel... to je uz tak skorej vec vkusu. Varga ma tiez X fakt krasnych pesniciek na tych platniach s Hammelom.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #89 kedy: 17. Apríl , 2009, 14:33:04 » |
|
nevies ci su aj nahravky griglakovho klavesovania? rad by som si vypocul zda sa mi, ze ten klavir pod violoncelom na Huascarane - taka ta krasna melodia - to nahraval Griglak.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|