Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
23. November , 2024, 00:09:22
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Fading Tomorrow  (Prečítané 5445 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
jjaannkkoo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 460

« kedy: 29. Marec , 2009, 15:24:25 »

Rad by som vam predstavil moju kapelu "Fading Tomorrow".

Sme z Kosic, kapela funguje priblizne 2 roky.

Vcera sme v studiu dokoncili  3 nove skladby. Kedze tu na fore som sa doteraz prezentoval vyrobou lampovych hlav "JTamps", tak uvediem ze na nahravanie som pouzil  hlavu  JTAMPS - 50II,  druhy gitarista nahraval na Peavey 5150.

mp3, fotky a dalsie info na:

http://bandzone.cz/fadingtomorrow

http://www.myspace.com/fadingtomorrow
« Posledná zmena: 11. Apríl , 2009, 23:30:05 od jjaannkkoo » Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #1 kedy: 29. Marec , 2009, 15:27:14 »

vyborny spevak!!!!!!!! na nase pomery vyborny spevak.. je to sice take uz vsetko ohrane, ale tak co uz s vami.. nech sa dari  Zdravíčko
Zaznamenané

Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #2 kedy: 29. Marec , 2009, 15:39:48 »

nuz nie je to moj styl ale to je moj problem, co uz s vami  Bavím sa skvele  mne len kus vadi zvuk gitary pri tlmenom hrani, je to nejake rozliate by som tam mozno pridal kus gainu a v niektorych pasazach pocujem divne rozdiely v gitare na pravej a lavej strane (nemyslim na to ked hra jedna gitara cielene nieco ine) su rozlietane.. ale inac v ramci takehoto tuctoveho metalcoru je to fasa
« Posledná zmena: 29. Marec , 2009, 15:41:34 od Krtko » Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #3 kedy: 29. Marec , 2009, 15:53:32 »

je to velmi dobre :)
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #4 kedy: 29. Marec , 2009, 15:56:47 »

fantasticke..troska mi to pripomina from our hands....ale to sa mi paci o neco viac..asi koli spevu :)
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
jjaannkkoo
pravidelný návštevník

« Odpoveď #5 kedy: 11. Apríl , 2009, 22:07:30 »

vyborny spevak!!!!!!!! na nase pomery vyborny spevak.. je to sice take uz vsetko ohrane, ale tak co uz s vami.. nech sa dari  Zdravíčko
Dik :)  spevak by mohol byt o dost lepsi keby viac trenoval...ale to vlastne vsetci z nas.... aaaa hej, tak nie sme nic nove pod slnkom co uz Popiskujem si

nuz nie je to moj styl ale to je moj problem, co uz s vami  Bavím sa skvele  mne len kus vadi zvuk gitary pri tlmenom hrani, je to nejake rozliate by som tam mozno pridal kus gainu a v niektorych pasazach pocujem divne rozdiely v gitare na pravej a lavej strane (nemyslim na to ked hra jedna gitara cielene nieco ine) su rozlietane.. ale inac v ramci takehoto tuctoveho metalcoru je to fasa
tak, nastavenie gitary je kompromis pre jednotlive pasaze, niekde by sa hodilo menej gainu aby lepsie vyzneli akordy cez viac strun, niekde viac gainu pre 2strunove tlmene riffy a sekacky... Inak dakujem za konstruktivnu kritiku.. :)  Na zdravie!
Zaznamenané

jjaannkkoo
pravidelný návštevník

« Odpoveď #6 kedy: 11. Apríl , 2009, 22:20:29 »

Este by ma zaujimalo do akeho stylu by ste to zaradili? Ja to neviem objektivne zhodnotit.
Zaznamenané

Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #7 kedy: 11. Apríl , 2009, 23:11:01 »

podla mna je to metalcore, podoba sa mi ten styl kus na caliban. ste z kosic? tam sa neriesija ziadne koncerty, uz ani v khoi khoii? sa mi zda ze tazkotonazne zdochol pes, zrobte nejaku akciu a daj potom vediet   Na zdravie!
Zaznamenané
jjaannkkoo
pravidelný návštevník

« Odpoveď #8 kedy: 11. Apríl , 2009, 23:26:27 »

podla mna je to metalcore, podoba sa mi ten styl kus na caliban. ste z kosic? tam sa neriesija ziadne koncerty, uz ani v khoi khoii? sa mi zda ze tazkotonazne zdochol pes, zrobte nejaku akciu a daj potom vediet   Na zdravie!
V khoi khoi sa stale riesia koncerty http://www.myspace.com/khoikhoiclub
Zaznamenané

Arkonian
pravidelný návštevník
Príspevkov: 190

« Odpoveď #9 kedy: 12. Apríl , 2009, 14:44:13 »

Chalani dobre vam to ide. aj spevak ma hlas ako havran.
Inak trocha mi zvuk pripomina tiez kosicku kapelu Justicia
Zaznamenané

Jen tak zlehka pim pam
hate_me
pravidelný návštevník
Príspevkov: 590

« Odpoveď #10 kedy: 12. Apríl , 2009, 15:13:23 »

ale co by sa nerobili, v colloseu je koncertov kopec, v maji tam bude origin
Zaznamenané

... ale potom som mu pretiahol sestru a od vtedy sa na mna hnevá ...
hate_me
pravidelný návštevník
Príspevkov: 590

« Odpoveď #11 kedy: 12. Apríl , 2009, 15:26:45 »

trosku mi blbne net tak mi to nacitava pomaly, ale prva pesnicka fajn, az na par momentov, ale tie mozno boli vasim zamerom  Žmurk druha tiez pohoda... len ten cisty spev mi tam nepasuje, ten skrecak je super. inac co som pocul niekedy predtym daaavno daaavno, tak to nebolo take dobre ako toto. drzim palce
Zaznamenané

... ale potom som mu pretiahol sestru a od vtedy sa na mna hnevá ...
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #12 kedy: 12. Apríl , 2009, 15:46:32 »

Hmmm, mozno keby spevak/rapper/grouler skusil spievat, aspon v niektorych pasazach. Ale muzika fajna do klubu, zabavil by som sa.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Arkonian
pravidelný návštevník
Príspevkov: 190

« Odpoveď #13 kedy: 12. Apríl , 2009, 17:17:07 »

len ten cisty spev mi tam nepasuje, ten skrecak je super.

podla mna ten cisty vokal je zaspievany korektne a dost tam pasuje.

Inak ako sa vola to studio kde ste nahravali?
Zaznamenané

Jen tak zlehka pim pam
Slayer24
pravidelný návštevník
Príspevkov: 355

Fuck art, let's kill!!!

« Odpoveď #14 kedy: 12. Apríl , 2009, 17:38:53 »

paráda páči sa mi to a riadne! a áno tieto metal/hard coreové kapely sa podľa mňa celkom podobajú na seba... ale toto je dobré... Žmurk
Zaznamenané
Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.082 sekund, 23 otázok.