Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

2 otazocky...

Started by Finrod, 31. Marec , 2009, 20:43:47

rastis

Finrod

tak za 100 som uz nasiel aj Ibanezky GSR..... cize uvazujem na tymi

olko

Quote from: poweredby on 08. Jún , 2009, 14:22:23
keby si nebol začiatočník tak bych ti povedal že tá ibanez je ďaleko horšia ako nejaká Cort ale budiš :drink:
ale pravdepodobne lepšia než to čo som ja našiel :D
Primarne basak.

Prog is Love, Prog is Life.

Proud Cort guitars player, and Peavey Amp user...

Finrod

Quote from: poweredby on 08. Jún , 2009, 14:22:23
keby si nebol začiatočník tak bych ti povedal že tá ibanez je ďaleko horšia ako nejaká Cort ale budiš :drink:

no ano, ale take lacne Cortky som nenasiel.....

olko

Quote from: olko on 04. Jún , 2009, 20:15:14
Neskončil ;D ;D ;D nemá prachy  :laugh: :laugh: :laugh: som jeho kamoš čiže viem  :laugh: akurát šetrí peniaze na nejakú basu a doplo mu že to nebude len také že "drn drn" a je Metalová hviezda ;D ;D ;D

Upravujem... skoncil pri tom ze nevedel ci by mu to islo atd. atd. a nakoniec sa prihlasil na Serm s Gotickym obojrucakom  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Primarne basak.

johnzo

Quote from: olko on 27. November , 2009, 19:26:37
Upravujem... skoncil pri tom ze nevedel ci by mu to islo atd. atd. a nakoniec sa prihlasil na Serm s Gotickym obojrucakom  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

p*če  ;D koľko to tam máte rokov?
Quote from: rastis on 15. December , 2009, 18:22:50
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  :zdar:
Quote from: joe on 09. Marec , 2009, 20:04:36
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot

olko

Quote from: johnzo on 27. November , 2009, 19:57:31
EDIT:
Ja mam 15 on ma 14 xD ale ja som verny gitare :D:D:D

Primarne basak.

Finrod

Quote from: johnzo on 27. November , 2009, 19:57:31

mam 14.... :-D mas nieco proti sermu??? ]:->

no a kedze o hudbe nwm totalne nic, tak som sa rozhodol ze radsej ani nekupim :-d

Yaro

Quote from: Finrod on 26. December , 2009, 13:04:16
mam 14.... :-D mas nieco proti sermu??? ]:->

no a kedze o hudbe nwm totalne nic, tak som sa rozhodol ze radsej ani nekupim :-d
Nevzdavaj to aj s gitarou sa da sermovat  :drink:
Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string

olko

Quote from: Yaro on 26. December , 2009, 13:12:12
Nevzdavaj to aj s gitarou sa da sermovat  :drink:
ja osobne by som si to nedovolil zrobit ;D svoju gitaru na to az moc lubim  :kiss:
Primarne basak.

Yaro

Quote from: olko on 26. December , 2009, 14:04:57
ja osobne by som si to nedovolil zrobit ;D svoju gitaru na to az moc lubim  :kiss:

Oto totiz niektore gitary nie su ani na ine ako na sermovanie vhodne....napr. taky Squier by Fender  ;)
Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string

olko

Quote from: Yaro on 26. December , 2009, 14:21:43
Oto totiz niektore gitary nie su ani na ine ako na sermovanie vhodne....napr. taky Squier by Fender  ;)

ja mam svoju Cort - X1 este stale a lubim ju moc lebo inu nemam :D (brat ma Epiphone SG-400CH akurat ma blbo nastaveny dohmat atd :D)
Primarne basak.

Jurinko

Quote from: Yaro on 26. December , 2009, 14:21:43

vidno ze si nehral este na poriadnej Squier-e..... ja uz som hral na zopar squierach co v poho strcili do vrecka aj USA fendre
Respectable people do not write music or make love as a career.

Yaro

Quote from: Jurinko on 26. December , 2009, 23:00:41
vidno ze si nehral este na poriadnej Squier-e..... ja uz som hral na zopar squierach co v poho strcili do vrecka aj USA fendre
No tak na takom som naozaj este nehral, ale rad sa presvedcim o opaku ak taku mas, dohodneme stretnutie a rad ju vyskusam.  ;)

hate_me

Quote from: Jurinko on 26. December , 2009, 23:00:41
si zabil  :laugh: :laugh: :laugh:  ale stare squier-e boli fakt fajn, jednu z 80-tych rokov som mal v ruke a hned na to fender usa a obe hrali velmi dobre. takze ked si myslel taku squier-u, tak to beriem... ale to co dnes vyrabaju... ;D
Quote from: stevino179 on 26. Január , 2011, 17:54:56
... ale potom som mu pretiahol sestru a od vtedy sa na mna hnevá ...