Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
24. November , 2024, 04:51:59
Strán: 1 ... 15 16 [17] 18 19 20 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Mamay MassRiot Tour  (Prečítané 48538 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
buro
stály hosť
Príspevkov: 754

http://sk-sk.facebook.com/people/Maros-Jurina/1544

« Odpoveď #240 kedy: 10. Máj , 2009, 22:22:47 »

Fuuuha , no to mam dost daleko .Ale to by bolo najlepsie vykusat ako vravis.. ok, tak pockam este na jeho odpoved. vdaka  Na zdravie!
Zaznamenané

Schecter C7 Hellraiser, Sterling by MM JP70, Ibanez MTM2 - Dunlop DB Wah - JTamps screamer - Korg Pitchblack - BOSS NS2 - Peavey 6505 - MXR Carbon Copy - HB 2x12
ondreee
stály hosť
Príspevkov: 1085

« Odpoveď #241 kedy: 11. Máj , 2009, 11:06:49 »

podla mna je to Boss VF1

presne tak :-) je to Boxx VF-1 jeden velmi nedoceneny procesor. a plus vysielacka Shure SX 4
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #242 kedy: 11. Máj , 2009, 13:37:39 »

keby niekoho zaujimalo, tak u nas je tiez nejaky ten pohlad na koncert z randallu - http://www.musicreport.sk/koncert-mamay-552009-randall-ba/
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #243 kedy: 11. Máj , 2009, 13:48:02 »

Z toho reportu mi vychadza,že kto na podiu neskače meter od zeme,nevala sa po podlahe,nebeha z miesta na miesto jak šialenec-tak je nudny a nesplna "kriteria" sučasnej, nazvime to "metalovej sceny 21.storočia". Na zdravie!  A zas rypem. Žmurk Alebo nerypem?  :)
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #244 kedy: 11. Máj , 2009, 13:50:38 »

Z toho reportu mi vychadza,že kto na podiu neskače meter od zeme,nevala sa po podlahe,nebeha z miesta na miesto jak šialenec-tak je nudny a nesplna "kriteria" sučasnej, nazvime to "metalovej sceny 21.storočia". Na zdravie!  A zas rypem. Žmurk Alebo nerypem?  :)

suhlas... uplne neobjektivny a zaujaty report...
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #245 kedy: 11. Máj , 2009, 13:55:19 »

predpokladam, ze chlapci z ruska si to predstavovali inak s ucastou ludi na tychto koncertoch..
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #246 kedy: 11. Máj , 2009, 14:05:02 »

keby niekoho zaujimalo, tak u nas je tiez nejaky ten pohlad na koncert z randallu - http://www.musicreport.sk/koncert-mamay-552009-randall-ba/

dost ze zle napisane.. fakt.. autor clanku, by si nemal dovolit pouzivat take mnozstvo subjektivizmov.. vrha to zle svetlo nielen na musicreport, ale aj na samotne kapely, ktore tam vystupili..
Vystupenie Dorian Gray by som urcite nenazval nudnym len preto, ze sa zanrovo vymykalo vacsine kapiel.  okrem toho dovolim si vyvratit jeho citat: Technicky hrali chalani z MAMAY úžasne... hlupost.. vacsinu casu hrali spinavo a krivo a myslim to seriozne vazne, stacil mi komentar od znameho co stal pri zvukarovi a nechal si do usi pustit len cisto toho chlapca... (gitarista s tym musicmanom) .. ale sla z nich energia a to bolo hlavne.. na nich sa dobre kukalo, nie pocuvalo.. Mna tento clanok skor pohorsil ak mam byt uprimny.. Nie preto, lebo sa dotyka ludi, ktorych poznam, ale preto, lebo ma formu aku ma.
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #247 kedy: 11. Máj , 2009, 14:16:54 »

mozte napisat do diskusie k clanku, mozno sa aj sam autor vyjadri preco napisal ten report, tak ako napisal. je pravda, ze niektore veci by som ja osobne napisal inak, ale nebol som tam, takze neviem.. tiez je pravda, ze autor ho mohol napisat viac objektivne.
« Posledná zmena: 11. Máj , 2009, 14:18:08 od styrioci » Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #248 kedy: 11. Máj , 2009, 14:18:05 »

Podla mna hrali uplne super a ak mal aj jeden gitarista kusok drevene prsty prave, no a co.
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #249 kedy: 11. Máj , 2009, 14:20:06 »

Podla mna hrali uplne super a ak mal aj jeden gitarista kusok drevene prsty prave, no a co.

ved to vravim aj ja.. len on to napisal tak, ako to napisal.. o tom hovorim  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Dorian
stály hosť
Príspevkov: 853

« Odpoveď #250 kedy: 11. Máj , 2009, 14:48:27 »

k reportu mam len jednu vyhradu a to ako napisal nazov mojej legendy  ?§!....odpustam mu to.
ako kazdy mam aj ja svoj nazor, co je ako diera do riti, lebo kazdy ho ma. tu je:

Mamay-rusky nekompromisny metalovy stroj, vyborny prejav a moc som sa bavil a neriesil som ako hraju, lebo pokial nie som na koncerte vaznej hudby, nemam preco riesit kvalitu interpretacie so vsetkym co ku nej patri. jednym slovom vyborna metalcoreova kapela z velkym potencionalom.

Rumburax - ako vzdy nater ako sa patri, no tu by som sa pozastavil v reporte a trosku porovnaval prejav s Mamay.. (pochopitelne, keby som pisal nejaky report)

DG - hard rock ako ma byt .. je mozne ze sme tam nepatrili ale moj nazor je ze prave na opak. Nech som akykolvek metlak, po troch hodinach pocuvania tvrdej metalovej muziky na plne gule by som musel odbehnut na ine miesto planety. Neda sa furt len nakladat do ludi, tiez maju svoje rezervy energie a zmena je zivot.

v kazdom pripade som sa bavil a to je dolezite, ze tych par ludi co prisli tiez. je len skoda ako sa pisu reporty (niektore) ze toto bolo popici a toto nie, lebo mam len metalovy nazor. treba argumentovat a nie len strielat od pasu, ze niekto skackal a niekto nie. treba pisat o zvuku, o prejave, o pesnickach,o image, o zmysle, o kvalitach prevedeni svojich zanrov a nie ze toto je dobre, lebo som nekompromisny metlak co za dva roky nemusi byt pravdou...
Zaznamenané

RnR & HD & tatarak & Jack Daniels
www.doriangrayband.com
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #251 kedy: 11. Máj , 2009, 14:55:58 »

k reportu mam len jednu vyhradu a to ako napisal nazov mojej legendy  ?§!....odpustam mu to.
opravene
Zaznamenané
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #252 kedy: 11. Máj , 2009, 16:21:04 »

kukam od posledneho prispevku ako nadavate na blby report az ma zarazilo ze coze? ale uz chapem.  Je to frajer
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #253 kedy: 11. Máj , 2009, 18:31:35 »

Mamay-rusky nekompromisny metalovy stroj, vyborny prejav a moc som sa bavil a neriesil som ako hraju, lebo pokial nie som na koncerte vaznej hudby, nemam preco riesit kvalitu interpretacie so vsetkym co ku nej patri. jednym slovom vyborna metalcoreova kapela z velkym potencionalom.

Rumburax - ako vzdy nater ako sa patri, no tu by som sa pozastavil v reporte a trosku porovnaval prejav s Mamay.. (pochopitelne, keby som pisal nejaky report)

DG - hard rock ako ma byt .. je mozne ze sme tam nepatrili ale moj nazor je ze prave na opak. Nech som akykolvek metlak, po troch hodinach pocuvania tvrdej metalovej muziky na plne gule by som musel odbehnut na ine miesto planety. Neda sa furt len nakladat do ludi, tiez maju svoje rezervy energie a zmena je zivot.

Asi bz som to napisal podobne, kebz som tam bol  Na zdravie!

treba argumentovat a nie len strielat od pasu, ze niekto skackal a niekto nie. treba pisat o zvuku, o prejave, o pesnickach,o image, o zmysle, o kvalitach prevedeni svojich zanrov a nie ze toto je dobre, lebo som nekompromisny metlak co za dva roky nemusi byt pravdou...

A tie prve dve kapely si nepocul? Lebo on to v podstate natrel len im a pri tebe napisal, ze to nie jeho salka caju, co mi pride korektne. Inak nenavidim objektivne sede recenzie.

Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Gazda
pravidelný návštevník
Príspevkov: 518

« Odpoveď #254 kedy: 11. Máj , 2009, 19:53:03 »

"A tie prve dve kapely si nepocul? Lebo on to v podstate natrel len im a pri tebe napisal, ze to nie jeho salka caju, co mi pride korektne. Inak nenavidim objektivne sede recenzie."

Vadim ako náš krstný otec presne vie zhodnotiť beznádejnosť našej situácie  ha ha ha
Zaznamenané

...If the amp wasn't made to be played cranked to the max, then it wasn't made like a Marshall.
Strán: 1 ... 15 16 [17] 18 19 20 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.057 sekund, 22 otázok.