Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
24. November , 2024, 09:44:57
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 20 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Mamay MassRiot Tour  (Prečítané 48818 krát)
0 užívateľov a 31 Hostí prehliada túto tému.
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #105 kedy: 28. Apríl , 2009, 21:42:33 »

mne najma to, ze ti ludia co tam vystupuju a ich divaci maju pravo volit.
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #106 kedy: 28. Apríl , 2009, 21:52:09 »

dopici simko zase meta hlavou, tentokrat uz predal aj posledny gram svojej dostojnosti a hra v DRISLAKU! neverim ze to je vobec clovek, zato ze aj on je z taniera? no ja neviem pani, peniaze nepeniaze, ak ma clovek v sebe kus slusnosti, ludskej dostojnosti a zdraveho rozumu tak takimto ludom sa vyvaruje a bude nimi pohrdat, nech zaplatia aj tie najlepsie 15 hviezdickove hiltony s luxusnou stravou 9x denne.. myslim simkovcov

mne najma to, ze ti ludia co tam vystupuju a ich divaci maju pravo volit.

takze volebne pravo by malo byt odobrate aj tebe, ze? kedze si to ocividne sledoval a upozornil na to  Žmurk

na druhu stranu... myslim, ze simkovci v tomto videli prilezitost vystupit v telke a predviest sa pred celym narodom. kebyze propagujes CD-cko, tak tiez by si chcel aby sa o nom vedelo a spravil by si preto vsetko, co by bolo v tvojich silach..

Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #107 kedy: 28. Apríl , 2009, 21:55:36 »

fuuuuu ale drislak je drislak  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast

« Odpoveď #108 kedy: 28. Apríl , 2009, 22:01:10 »

toto je tak absurdne cele s tou zvrchovanou extravagantnou krestanskou opicou ze sa ku tomu neda ani nic povedat, v tejto chvili nie som schopny robit nic len sa tomuto absurdnemu divadlu poddat a vsetkemu pritakavat, mate pravdu!
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #109 kedy: 28. Apríl , 2009, 22:01:33 »

kebyze propagujes CD-cko, tak tiez by si chcel aby sa o nom vedelo a spravil by si preto vsetko, co by bolo v tvojich silach..

..no, všetko ako všetko....   ... ale to všetko nemusi byt všetko....  Na zdravie!
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #110 kedy: 28. Apríl , 2009, 22:04:43 »

Zas zbytocne kokotiny...

Este dobre, ze vacsina sedi doma na vajciach a Simko je kral, lebo si zaraba a vystupuje v telke...  Aaach jaaj... narod Slovensky...

Sak chod aj ty a sprav nieco, aby sa hral ultra death koko*t p*ča metal a nie len kritizovat druheho... Je pravdou, ze toto je vytvor slov. producentov, ale co uz... som slobodny clovek, nepaci sa mi -prepnem dalej, paci sa mi - kukam dalej. :) Take jednoduche.  Žmurk
 Na zdravie!
Zaznamenané

Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast

« Odpoveď #111 kedy: 28. Apríl , 2009, 22:05:54 »

aj ty mas pravdu!
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #112 kedy: 28. Apríl , 2009, 22:06:41 »

aj ty mas pravdu!
Cize ostal si sam, ktory nema pravdu a "bojujes" proti vsetkym ?  Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #113 kedy: 28. Apríl , 2009, 22:08:49 »

nepaci sa mi -prepnem dalej, paci sa mi - kukam dalej. :) Take jednoduche.  Žmurk
tymto sa riadim, a preto nic nepozeram v TV, ani ten hokej sa neda  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #114 kedy: 28. Apríl , 2009, 22:10:20 »

tymto sa riadim, a preto nic nepozeram v TV, ani ten hokej sa neda  Bavím sa skvele
Ja tiez nic nepozeram v TV. Sak v obyvaku som nebol ani nepamatam... az sa idem pozriet...  Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #115 kedy: 28. Apríl , 2009, 22:16:07 »

Zas zbytocne kokotiny...

Este dobre, ze vacsina sedi doma na vajciach a Simko je kral, lebo si zaraba a vystupuje v telke...  Aaach jaaj... narod Slovensky...

Sak chod aj ty a sprav nieco, aby sa hral ultra death koko*t p*ča metal a nie len kritizovat druheho... Je pravdou, ze toto je vytvor slov. producentov, ale co uz... som slobodny clovek, nepaci sa mi -prepnem dalej, paci sa mi - kukam dalej. :) Take jednoduche.  Žmurk
 Na zdravie!
No vieš,ale keby sa všetky kapely podriadovali producentom a požiadavkam medii,tak sme total v riti a nemame čo počuvat./ teda aspon ja/ Na zdravie!
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast

« Odpoveď #116 kedy: 28. Apríl , 2009, 22:16:21 »

a ked budu davat v telke jak padaju bomby na tvoju ulicu tak tiez prepnes a je po probleme?  ja sa dobre bavim na takichto absurditach  :)  ja sa len cudujem sam sebe ze este stale ma dokazu prekvapit niektore veci, idem asi zbuchat nejaku uber dedmetalovu kapelu a ideme nahrat album a prezentovat ho v drislaku pre ztabletovanych dochodcov aby sa dobre predavalo v tescu vedla oddelenia s karafiatmi a drogerie, lebo to uz takto dalej nejde sediet doma a pukat zavistou pri pohlade na pana FULL playbacka v drislaku  Je mi do plaču
Zaznamenané
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #117 kedy: 28. Apríl , 2009, 22:17:35 »

a ked budu davat v telke jak padaju bomby na tvoju ulicu tak tiez prepnes a je po probleme?  ja sa dobre bavim na takichto absurditach  :)  
absurdita je to co si napisal....lebo urcite ked ti padaju bomby na ulicu, tak urcite sedis pri telke  Popiskujem si
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast

« Odpoveď #118 kedy: 28. Apríl , 2009, 22:19:42 »

prosim vas uz ma to zacina nudit, ozdaj nebudem davat za jednotlivymi vetami hviezdicku a za prispevkom pisat poznamky a vysvetlivky, ci to nieje jasne ze je to metaforicky myslene?
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #119 kedy: 28. Apríl , 2009, 22:19:50 »

No vieš,ale keby sa všetky kapely podriadovali producentom a požiadavkam medii,tak sme total v riti a nemame čo počuvat./ teda aspon ja/ Na zdravie!
Bohuzial... ale tak to je, ze kapely stratia svoju pravu tvar a chytia ich viac prachy, vid Desmod.
Mna zasa mrzi, ze ludia poznaju velmi malo zanrov a su obklopeni komercnymi srackami, cize ani nemaju moznost spoznat nieco ine, dobre.

Na zdravie!
Zaznamenané

Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 20 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.046 sekund, 23 otázok.