Dost ma vcera zaskocilo ako malo ludi prislo. To bola ozaj az taka slaba propagacia?
Strigulakov som videl prvykrat - par skladieb som vypocul, miestami slusne napady, inak to so mnou vobec nic nerobilo. Nie je to moja salka kavy
DG - Drzia si svoj standard. Super spestrenie medzi tolkymi tvrdarnami.
Rumburax - vcera ste mali podla mne malo citatelny zvuk - to je pre vasu hudbu podla mna uplne fatalne - bez detailov to neni to prave. Ale bavil som sa jednoznacne najviac. Ten spevak "wolverine" je super spestrenie - vyborne sa doplnal s adamom.
Uplne uzasny moment bol, ked Adam sam zacinal ten jeden song tym strasne zefektovanym vokalom - jedine zimomriavky vcerajsku. V ktorej to je skladbe? Fakt klobuk dolu za ten napad. Vyborne!
Semish, co sa ti stalo s gitarou pocas skladby? Niekedy na zaciatku setu som si vsimol, ze si menil.
Mamay - podiova show uplne na 200%. Taketo nieco som zatial videl len z youtube videi USA kapiel. Fakt ma to dostalo. Ale myslim, ze tie uber-energicke pohyby mohli miernejsie davkovat, lebo rychlo zovsedneli. Zvuk vsak nic moc - mam dojem, ze sa chalani celkom casto mylili. Bubenik mi prisiel jednoznacne ako najvacsi profik. Spevak uplne freaky guy. Som sa norm. bal, ze sa z*jebe zo zabradlia. Wall of death (snad som pozil spravne slovo) som zaregistroval az ked sa na mna rutil rad divakov, ale pacilo sa.
Celkovo nevidim okrem rustiny a prehnane energetickej show na tejto kapele nieco extra. Hlavne po obashovej stranke je to normalka. Ale v dnesnej dobe sa da samozrejme lahsie zaujat formou a nie obsahom. Poslochacov si urcite najdu. Drzim im palce.
Ktora je teda taka ozaj "bombova" ceska kapela?
Rad sa dozviem.
http://bandzone.cz/cruelSice uplne z opacneho sudka ako tieto desiatky generickych metal-thrash-modern-core kapiel bez vlastneho xichtu, ktore ste sem hodili. Ale tak pytal si sa na ozaj "bombovu" kapelu - tak toto je z mojho pohladu ona.
Treba bud poriadne nahlas, alebo na sluchadla, inak sa stracaju vitalne detaily.