rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #255 kedy: 11. Máj , 2009, 19:56:02 » |
|
"A tie prve dve kapely si nepocul? Lebo on to v podstate natrel len im a pri tebe napisal, ze to nie jeho salka caju, co mi pride korektne. Inak nenavidim objektivne sede recenzie." Vadim ako náš krstný otec presne vie zhodnotiť beznádejnosť našej situácie Vam to hralo slusne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Gazda
|
|
« Odpoveď #256 kedy: 11. Máj , 2009, 19:57:16 » |
|
Diky, inak hralo sa fajn, zvuk na podiu super len škoda tých ľudí
|
|
|
Zaznamenané
|
...If the amp wasn't made to be played cranked to the max, then it wasn't made like a Marshall.
|
|
|
Sipko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 582
Matej Šipkovský
|
|
« Odpoveď #257 kedy: 11. Máj , 2009, 20:01:18 » |
|
Ale prosim ta, aka beznadejnost my jednoducho sme amaterska kapela, no a co... mam z nas aj tak radost a nemyslim si, ze je to az tak zle (ani az tak dobre) Mne osobne sa pacili vsetky kapely, len ta nizka ucast tomu trochu ubrala. Celkovo som sa v ten vecer dobre bavil, takze som spokojny.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #258 kedy: 11. Máj , 2009, 20:01:55 » |
|
Jasne, super vam to slo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Gazda
|
|
« Odpoveď #259 kedy: 11. Máj , 2009, 20:10:26 » |
|
Ale prosim ťa Matej...to mal byť akože humor. Nenaseriem si predsa do vlastného hniezda
|
|
|
Zaznamenané
|
...If the amp wasn't made to be played cranked to the max, then it wasn't made like a Marshall.
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #260 kedy: 12. Máj , 2009, 09:09:50 » |
|
organizuju sa v DK dubravka este metalove koncerty? kolko ludi tam na ne chodi?
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #261 kedy: 12. Máj , 2009, 09:10:58 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #262 kedy: 12. Máj , 2009, 10:28:56 » |
|
Asi bz som to napisal podobne, kebz som tam bol A tie prve dve kapely si nepocul? Lebo on to v podstate natrel len im a pri tebe napisal, ze to nie jeho salka caju, co mi pride korektne. Inak nenavidim objektivne sede recenzie. Pocul som vsetky kapely, neslo mi o pisanie mojho nazoru na kapely, skor som chcel vysvetlit moj pohlad na report..preto som sa zmienil o troch kapelach. Aneurisma vedia moj pohlad na nich (ved som im to krstil) a Martnovi LM som tiez vyjadril svoj nazor..nebudem to tu rozpitvavat. Reporty by mali pisat ludia co nie su jednostranny a vedia co kvalitna muzika ma obsahovat. Maju vediet kolko driny je za tym, maju vyzdvihnut kvality a poukazat na nedostatky. Fakt ma nesere na tom reporte ani slovo o DG, skor sposob akym bol napisany. Ako keby cloviecik nevedel, alebo sa mu nechcelo. Report ma byt dobre citanie ci uz je interpret na chuja, alebo popici dobry.. toto vsio
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #263 kedy: 12. Máj , 2009, 10:38:45 » |
|
Dorian, ja si pamatam, ze si povedal len: "Martin, to co ste tam vyvadzali" Cize to tiez nie je moc dobry report
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #264 kedy: 12. Máj , 2009, 10:46:05 » |
|
Dorian, ja si pamatam, ze si povedal len: "Martin, to co ste tam vyvadzali" Cize to tiez nie je moc dobry report to je to co som povedal tebe (z mojho pohladu opodstatnene) a nerozsirujem to medzi ludi ktory neboli na mieste ako reportaz z koncertu "tato kapela hrala ... a vyzerala... a co ja viem este co. Sam dobre vies ako ste hrali a netreba o tom verejne diskutovat. No mozeme si sadnut a pokecat o tom medzi 4. ocami ak chces
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #265 kedy: 12. Máj , 2009, 10:49:21 » |
|
Ok, je to rozdiel
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #266 kedy: 20. Máj , 2009, 15:31:23 » |
|
baska z mamay ma zaujimavy strih ..asi ako moj triedny..hmm ten to ma trosku kratsie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #267 kedy: 20. Máj , 2009, 15:41:16 » |
|
inak ake je vlastne celkove hodnotenie tohto turne? lebo z toho co sa povedalo mozem sudit ze to dopadlo temnym fiaskom ked do levic ci kde vpici prisli siesti pankaci do kina sadnut na rit a do randalu prislo 20 ludi ale hlavne ze sa rusi kvalitne stravovali a ubytovali, vsak to je najpodstatnejsie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #268 kedy: 20. Máj , 2009, 15:44:51 » |
|
ty keby si isiel na turne do ruska, tiez by si chcel slusne jest a spat, nie ? ze je slovac leniva chodit na koncerty je nasa vizitka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #269 kedy: 20. Máj , 2009, 15:45:38 » |
|
ty keby si isiel na turne do ruska, tiez by si chcel slusne jest a spat, nie ? ze je slovac leniva chodit na koncerty je nasa vizitka len ci to v rusku neni rovnako
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|