Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #270 kedy: 20. Máj , 2009, 15:49:34 » |
|
tak to je pravda, uz ked je organizacia od zakladov napicu tak aspon poriadne zrat halusky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #271 kedy: 20. Máj , 2009, 15:50:28 » |
|
inak ake je vlastne celkove hodnotenie tohto turne? lebo z toho co sa povedalo mozem sudit ze to dopadlo temnym fiaskom ked do levic ci kde vpici prisli siesti pankaci do kina sadnut na rit a do randalu prislo 20 ludi ale hlavne ze sa rusi kvalitne stravovali a ubytovali, vsak to je najpodstatnejsie podla mna dobra vizitka pre organizatora, slaba ucast na koncertoch je skor vizitka fanusikovskej zakladne. a potom nariekaju, ze sa nerobia metalove koncerty, ked je chrapac ozrata, prefetovana, leniva dojst na koncert a zriect sa par piv btw v com bola podla teba organizacia zla?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #273 kedy: 20. Máj , 2009, 15:53:00 » |
|
to bol uz nejaky problem pri tych nakladoch zaplatit 50 divakov nech pridu ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #274 kedy: 20. Máj , 2009, 15:54:22 » |
|
podla mna dobra vizitka pre organizatora, slaba ucast na koncertoch je skor vizitka fanusikovskej zakladne. a potom nariekaju, ze sa nerobia metalove koncerty, ked je chrapac ozrata, prefetovana, leniva dojst na koncert a zriect sa par piv
btw v com bola podla teba organizacia zla?
po celej bratislave som nevidel jeden plagat, to je dost zle, ako sa mali ludia o tom dozvediet?
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #275 kedy: 20. Máj , 2009, 15:56:12 » |
|
btw v com bola podla teba organizacia zla?
v tom, ze okrem tohto fora nebola ziadna propagacia, v tom, ze namiesto ludmi obyvanych casti krajiny sa konali koncerty na takych miestach ze som to ani na mape nenasiel okrem randallu, v tom, ze spolukapela bola drislak revival band
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #276 kedy: 20. Máj , 2009, 15:57:14 » |
|
po celej bratislave som nevidel jeden plagat, to je dost zle, ako sa mali ludia o tom dozvediet?
pokial viem, tak organizator do BA dodal kopu plagatov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #277 kedy: 20. Máj , 2009, 15:58:53 » |
|
pokial viem, tak organizator do BA dodal kopu plagatov
to ze ich dodal je jedna vec, to ze nikde neboli to je skutocnost, ci ty si ich niekde videl? ked maju v randalli koncert kadejaki pankaci cela bratislava je ovesana plagatmi
|
|
« Posledná zmena: 20. Máj , 2009, 16:06:25 od miso_kolo »
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #278 kedy: 20. Máj , 2009, 16:21:20 » |
|
to ze ich dodal je jedna vec, to ze nikde neboli to je skutocnost, ci ty si ich niekde videl? ked maju v randalli koncert kadejaki pankaci cela bratislava je ovesana plagatmi
vsak ok, ja len chcem naznacit, ze toto je trosku ina zalezitost, ako ked si nejaki pankaci chodia a opblepuju mesto plagatmi. ze organizator dodal plagaty do klubu, kde sa organizuje s tym, ze ten klub vylepovanie zabezpeci. cize povedal by som, ze je to zla vizitka organizujuceho klubu a nie organizatora celeho turne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #279 kedy: 20. Máj , 2009, 16:24:45 » |
|
organizator turne by mal dohliadat aj na podriadene organizovania
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #280 kedy: 20. Máj , 2009, 16:25:12 » |
|
vsak ok, ja len chcem naznacit, ze toto je trosku ina zalezitost, ako ked si nejaki pankaci chodia a opblepuju mesto plagatmi. ze organizator dodal plagaty do klubu, kde sa organizuje s tym, ze ten klub vylepovanie zabezpeci. cize povedal by som, ze je to zla vizitka organizujuceho klubu a nie organizatora celeho turne
je to chyba len a len organizatora, ze si nevie zabezpecit taketo zakladne veci. Oraganizujuci klub ma taketo veci na salame, oni dostanu zaplatene tak ci tak... su len prenajimatelia priestoru, nic viac
|
|
« Posledná zmena: 20. Máj , 2009, 16:26:06 od miso_kolo »
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
ondreee
|
|
« Odpoveď #281 kedy: 20. Máj , 2009, 16:25:41 » |
|
mas zial velku pravdu.. my sme uz na to par krat doplatili.. ale naposledy sme sa do toho nemiesali.. a mohli sme.. mozno je to aj chyba nas kapiel, co sme ucinkovali, ze sme neskusili plagaty vylepovat.. a ver, ze podpora priebehala aj inde ako na gitaristoch.. rovnako ma prekvapuje a vlastne neprekvapuje, ze neprisli ludia, co ucast slubili..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ondreee
|
|
« Odpoveď #282 kedy: 20. Máj , 2009, 16:27:35 » |
|
je to chyba len a len organizatora, ze si nevie zabezpecit taketo zakladne veci. Oraganizujuci klub ma taketo veci na salame, oni dostanu zaplatene tak ci tak... su len prenajimatelia priestoru, nic viac
ale keby tam mali od sto alebo dvesto ludi viac, tak maju ovela vacsi vynos z barov.. co je ovela viac ako prachy od organizatora koncertu za prenajom priestorov. zial chalani z randalu sa tieto veci ucia pomalsie.. o ich progrese by ti vedel porozpravat Sumo (zvukar)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #283 kedy: 20. Máj , 2009, 16:28:36 » |
|
ale keby tam mali od sto alebo dvesto ludi viac, tak maju ovela vacsi vynos z barov.. co je ovela viac ako prachy od organizatora koncertu za prenajom priestorov.
zial chalani z randalu sa tieto veci ucia pomalsie..
o ich progrese by ti vedel porozpravat Sumo (zvukar)
ondro vies sam ake je to unas, vacsi vynos z barov by znamenal viac roboty a kto chce u nas viac robit?
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #284 kedy: 20. Máj , 2009, 16:30:31 » |
|
a ver, ze podpora priebehala aj inde ako na gitaristoch..
neboj, viem. tiez som prispel svojou troskou
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|