bara
|
|
« kedy: 09. Apríl , 2009, 15:26:24 » |
|
dnes, České centrum (Na Vŕšku 1), 19:00, zadarmo - polhodinové divadelné predstavenie študentov VŠMU, budú sa do toho púšťať improvizácie na hudbu K.Crimsona. vyzerá to tak, že to bude pekné.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 09. Apríl , 2009, 15:28:34 » |
|
Na polhodinku a zadara to sa oplatí odbehnuť Už si tam Barborka?
|
|
|
Zaznamenané
|
Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 09. Apríl , 2009, 15:30:25 » |
|
vyzerá to tak, že to bude pekné. podla coho usudzujes?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 09. Apríl , 2009, 15:35:20 » |
|
podla coho usudzujes? kamarátka k tomu robila scénu a kamoš hudbu. možno ho poznáš, je to Pablo z Art of Creation.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 09. Apríl , 2009, 15:38:18 » |
|
Na polhodinku a zadara to sa oplatí odbehnuť Už si tam Barborka? čo by som tam tak skoro robila? ešte stále upratujem - a celkom sa mi to oplatilo, vo vreckách kabátov som si ponachádzala kľúče a dosť veľa SK a to ma celý čas štvalo, že som si žiadne neodložila na pamiatku.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 09. Apríl , 2009, 15:40:25 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 09. Apríl , 2009, 15:42:52 » |
|
áno, Pablo zo Zvolena a tá kamarátka, ktorá robila scénu, je jeho frajerka Iva.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 09. Apríl , 2009, 20:09:12 » |
|
Pekne ako si King Crimson sperzonifikovala
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
much
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 09. Apríl , 2009, 20:32:37 » |
|
Pekne ako si King Crimson sperzonifikovala s doprovodom hudby Krala Karmina
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 09. Apríl , 2009, 21:24:15 » |
|
Pekne ako si King Crimson sperzonifikovala no áno, máš pravdu, keď som bola dieťa, bol to pre mňa Kráľ Karmín a vždy som kričala, nech si pustíme Kinga Crimsona, je to môj pozostatok z detstva. a práve som sa odtiaľ vrátila, Radomír, môžeš ľutovať, že si neprišiel, bolo to krásne umelecky spracované... a na konci sa rozdávala mňamková torta
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 09. Apríl , 2009, 21:45:45 » |
|
no áno, máš pravdu, keď som bola dieťa, bol to pre mňa Kráľ Karmín a vždy som kričala, nech si pustíme Kinga Crimsona, je to môj pozostatok z detstva. a práve som sa odtiaľ vrátila, Radomír, môžeš ľutovať, že si neprišiel, bolo to krásne umelecky spracované... a na konci sa rozdávala mňamková torta Skoda, ze sa mi to nedalo stihnut. Ake skladby boli pouzite? Spoluziaci raz pouzili pri div. hre od Sarah Cane, motivy z Power to Believe a ustredna melodia bola One Time.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 09. Apríl , 2009, 22:07:45 » |
|
Skoda, ze sa mi to nedalo stihnut. Ake skladby boli pouzite? Spoluziaci raz pouzili pri div. hre od Sarah Cane, motivy z Power to Believe a ustredna melodia bola One Time. aj oni púšťali Power to Believe a striedali to so svojimi improvizáciami - perkusie, píšťalky, gitara - to bola Pablova tvorba. Ešte to chcú asi o mesiac zopakovať, tak potom Ti môžem dať vedieť. Ja tam pôjdem určite znova
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 09. Apríl , 2009, 23:13:13 » |
|
jejda, jasné že poznáš, veď on nás zoznámil na Pain of Salvation tak prídeš? dnes tam bude aj Pablo. Tak to uz ked si pomylis mna s Karolom, tak mam asi naozaj dovod sa urazit.
|
|
« Posledná zmena: 09. Apríl , 2009, 23:13:36 od Misko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 09. Apríl , 2009, 23:21:42 » |
|
Tak to uz ked si pomylis mna s Karolom, tak mam asi naozaj dovod sa urazit. no s Tebou som sa tam zoznámila, ale nebol tam aj Karol?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|