bara
|
|
« kedy: 11. Apríl , 2009, 12:48:07 » |
|
viete o tom, že do 12.4. stojí lístok na Pohodou 49 eur? od 13. už 59 eur. tak vidíte, že som aj ja na fóre niečím užitočná? a už sa dajú kúpiť lístky aj na Jazzfest - tie sú za 15 eur. tak dúfam, že bude dnes otvorený ticketportal v auparku... a na Pohode bude vystupovať aj Temko - vyzerá to tak, že najskôr Ťa stretnem až tam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 11. Apríl , 2009, 12:54:57 » |
|
viete o tom, že do 12.4. stojí lístok na Pohodou 49 eur? od 13. už 59 eur. tak vidíte, že som aj ja na fóre niečím užitočná? a už sa dajú kúpiť lístky aj na Jazzfest - tie sú za 15 eur. tak dúfam, že bude dnes otvorený ticketportal v auparku... a na Pohode bude vystupovať aj Temko - vyzerá to tak, že najskôr Ťa stretnem až tam pohoda je pre teplych su tam vždy same sračky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 11. Apríl , 2009, 13:01:34 » |
|
pohoda je pre teplych su tam vždy same sračky no to máš pravdu - záchody sú tam hrozné a býva tam strašne horko, ale čo už, keď je to na letisku... tak poď na Jazzfest, to je v prírode.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 11. Apríl , 2009, 13:03:59 » |
|
pohoda je pre teplych su tam vždy same sračky Presne, je to festival podozrivych laviciarsko-anarchistickych degeneratskych zivlov. Navyse lavicovi multikulti pseudohumanisti tam cielene vymyvaju mozgy pocas roznych tematickych prednasok a diskusii. Je to skratka upadkovy festival.
|
|
« Posledná zmena: 11. Apríl , 2009, 13:07:28 od Progrocker »
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 11. Apríl , 2009, 13:05:01 » |
|
no to máš pravdu - záchody sú tam hrozné a býva tam strašne horko, ale čo už, keď je to na letisku..
Zachody splnaju všetky parametre /vzhladom na klientelu/.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 11. Apríl , 2009, 13:09:57 » |
|
Zachody splnaju všetky parametre /vzhladom na klientelu/. Udry, to tak vôbec nie je, je tam aj iná klientéla - dôkazom toho je plno sračiek okolo areálu a návšteva pána Havla bola príjemná. aj prednášky psychológov a psychiatrov z ligy za duševné zdravie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 11. Apríl , 2009, 13:11:33 » |
|
Udry, to tak vôbec nie je, je tam aj iná klientéla - dôkazom toho je plno sračiek okolo areálu a návšteva pána Havla bola príjemná. aj prednášky psychológov a psychiatrov z ligy za duševné zdravie. kedykolvek Ta podporim, ale vidim, ze sa zatial drzis
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 11. Apríl , 2009, 13:14:00 » |
|
no to máš pravdu - záchody sú tam hrozné a býva tam strašne horko, ale čo už, keď je to na letisku... tak poď na Jazzfest, to je v prírode. Jazzfest je zhmotnena nuda ja hram na Topfeste tak tam sa zostrelim a vychutnam si Kabatik ja si myslim opak ako Lubo ja som počuval jazz a aj v podstate hraval a časom idem smerom k Metallice lebo jazz je nuda okrem vynimiek ale jaksi si momentalne neviem spomenut,človek potrebuje relaxovat hudbou nerobit si depky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 11. Apríl , 2009, 13:14:07 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 11. Apríl , 2009, 13:14:14 » |
|
kedykolvek Ta podporim, ale vidim, ze sa zatial drzis No uvidime na Pohode,koho sa bude držat. /ja idem tiež/
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 11. Apríl , 2009, 13:19:28 » |
|
No uvidime na Pohode,koho sa bude držat. /ja idem tiež/ no Udry, konečne! prvá naša spoločná cesta, idem s Tebou
|
|
« Posledná zmena: 11. Apríl , 2009, 13:25:13 od bara »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 11. Apríl , 2009, 13:21:57 » |
|
aj ja by som chcel ist, kto mi kupi listok ? lebo mne sa tiez ta zostava kapiel tam nikdy nepaci
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 11. Apríl , 2009, 13:55:20 » |
|
aj ja by som chcel ist, kto mi kupi listok ? lebo mne sa tiez ta zostava kapiel tam nikdy nepaci Mario, mám nápad - spýtame sa Tema, či tam nás dvoch nezoberie ako svoje deti.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 11. Apríl , 2009, 13:55:38 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 11. Apríl , 2009, 14:05:09 » |
|
Presne, je to festival podozrivych laviciarsko-anarchistickych degeneratskych zivlov. Navyse lavicovi multikulti pseudohumanisti tam cielene vymyvaju mozgy pocas roznych tematickych prednasok a diskusii. Je to skratka upadkovy festival. kedykolvek ta podporim, ale vidim, ze sa zatial drzis
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
|