Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
30. November , 2024, 17:44:59
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Cort EVL K4 vs. Z4  (Prečítané 1056 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
skrat
nováčik
*
Príspevkov: 5

« kedy: 15. Apríl , 2009, 13:19:20 »

Ahojte,

rozhodujem sa medzi týmito dvoma gitarkami. Myslím si, že drevo - mahagón, snímače EMG HZ-H4 za cenu cca 9000 Sk ( každá ) je v pohode. Akurát sa neviem rozhodnúť, či ísť do floyda, alebo do pevnej kobylky. Čítal som tu o tom, že pár ľúdí by do floydu pod 10 tis za gitaru nešli, plus struny cez telo dodajú dobrý sustain, teoreticky lepší ako floyd (v tejto cene). Floyda zatiaľ moc nepouživam (mám ho na Kramere) a ani 24 pražcov, ale je tu možnosť použitia v budúcnosti (štýl - heavy a tvrdší metal, podladenie)
Aké máte skúsenosti s floydom v takýchto nízkych cenách? Ktorú z týchto dvoch by ste mi odporučili?

Ďakujem za rady.
skrat
« Posledná zmena: 15. Apríl , 2009, 13:21:20 od skrat » Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #1 kedy: 15. Apríl , 2009, 13:34:08 »

ja by som zobral tu stou pevnou kobylkou, floyd je pri podladovani nanic, treba to furt nastavovat
Zaznamenané
Majo Fero
inventár podniku
Príspevkov: 3686

večne usmiaty gitarista :-)

« Odpoveď #2 kedy: 15. Apríl , 2009, 13:43:27 »

tiez by som podla toho co pises isiel radsej do ten pevnej kobylky
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #3 kedy: 15. Apríl , 2009, 13:51:15 »

pises, ze floyd nepouzivas = netreba ti ho. do buducna sa nebudes obzerat len po moznom zlepsovani svojej hry a mozno pouziti floydu, ale aj po lepsom nastroji a vtedy sa rozhodnes ci chces floyd alebo nie.. teraz to vidim tak, ze keby si kupis gitaru s floydom, tak skor ci neskor skoncis s tym, ze ho zablokujes, tak na co je to potom dobre? :)
Zaznamenané
skrat
nováčik
*
Príspevkov: 5

« Odpoveď #4 kedy: 16. Apríl , 2009, 07:14:56 »

Na tej Kramere mám podladené o 1/2 tóna a tam to pekne drží...je tam hardware GOTOH, tak neviem...treba sa ozaj obávať týchto lacnejších floydov (v prípade, že na omak sa mi bude páčiť tá K4)? Tam budem podlaďovať o tón.
dík
« Posledná zmena: 16. Apríl , 2009, 07:15:56 od skrat » Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.15 sekund, 22 otázok.