Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
26. November , 2024, 21:24:27
Strán: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 16 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ľaváci gitaristi  (Prečítané 41001 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #135 kedy: 21. Apríl , 2009, 14:51:39 »

Ten clanok som cital aj ja. Niektory zo starsich cisel Muzikusu, okolo roku 98 ? neviem presne...

19 - tky urcite nie. Myslim, ze tam bolo napisane 16-tky, co je tiez poriadny draaat.  Žmurk
 Na zdravie!

ja som to cital v knihe 33+333 kytaristu  Na zdravie!
Zaznamenané
Mazzi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 727

His spirit and music live on!

« Odpoveď #136 kedy: 21. Apríl , 2009, 15:21:30 »

Asi kazdy to cital...je to v 33+333 kytaristov...ci to s tym lepidlom je pravda tazko povedat...pravdou je, ze naozaj pouzival velmi hrube struny, co potrvdil aj jeho gitarovi technik...a na jednom alebo dvoch koncertoch som videl, ze na lavej ruke mal skutocne cierne bruska prstov.
Zaznamenané

Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16  -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5  '78.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #137 kedy: 21. Apríl , 2009, 15:40:02 »

noo, kazdy... :) mne stacilo par clankov v Muzikuse, aby som vedel, ze nejake specialne publikacie toho chlapika netreba citat :) ale ide z neho obrovske nadsenie, asi jak z filmov Ed Wooda  Bavím sa skvele
Zaznamenané
DominkO
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 91

*1852-still alive

« Odpoveď #138 kedy: 21. Apríl , 2009, 15:47:42 »

...ale to s tym lepidlom robil kvoly tonu alebo aby vydrzal vela cvicit? ale pochybujem, ze niekto, kto cvici vela potrebuje robit pokusi so sek. lepidlom, koza na koncekoch je dost tvrda aj bez toho.
Zaznamenané

Alvaro 410, Fender Strat HW1, Fender Super Reverb
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #139 kedy: 21. Apríl , 2009, 15:52:06 »

samozrejme ze je to blud.
Zaznamenané
Mazzi
pravidelný návštevník

« Odpoveď #140 kedy: 21. Apríl , 2009, 16:08:10 »

Preco by to mal byt blud? Kolkokrat som ich musel kvoli zodretej kozi oblepit leukoplastom, aby som mohol hrat dalej.
Lete je horuco a obzvlast ked hras...na spotenych prstoch netrva dlho aby sa ti zodrela koza...
A pri jeho style hry a hrubke strun a pocte 25 koncertov za mesiac by som sa ani necudoval, keby to robil.
Zaznamenané

Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16  -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5  '78.
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #141 kedy: 21. Apríl , 2009, 16:14:03 »

Preco by to mal byt blud? Kolkokrat som ich musel kvoli zodretej kozi oblepit leukoplastom, aby som mohol hrat dalej.
Lete je horuco a obzvlast ked hras...na spotenych prstoch netrva dlho aby sa ti zodrela koza......

vidis - a jakto, ze Ta nenapadol ten for s nahradnou kozou z druhej ruky ? este aj v knihe si o tom cital...
« Posledná zmena: 21. Apríl , 2009, 16:14:25 od rastis » Zaznamenané
Sanchez
stály hosť
Príspevkov: 803

« Odpoveď #142 kedy: 21. Apríl , 2009, 16:15:06 »

Lete je horuco a obzvlast ked hras...na spotenych prstoch netrva dlho aby sa ti zodrela koza...
A pri jeho style hry a hrubke strun a pocte 25 koncertov za mesiac by som sa ani necudoval, keby to robil.

To hráš na krompáči??? Mne sa to v živote nestalo a hrával som 100 - 120 kšeftov ročne. A to asi 8 hodinových.
Zaznamenané

Mazzi
pravidelný návštevník

« Odpoveď #143 kedy: 21. Apríl , 2009, 16:19:44 »

s tym lepidlom som to povazoval za prilis krute ha ha ha ha ha ha ha ha ha

vidis - a jakto, ze Ta nenapadol ten for s nahradnou kozou z druhej ruky ? este aj v knihe si o tom cital...

a ako sa mi to stalo? šmrdlať akordy 8 hodin bez zodretych prstov viem aj ja...
skus si hrat hociake Stevieho solo hodinu vkuse s 12-tkami strunami a uvidime, ci nebudes potrebovat kilo leukoplastu Som frajer

v lete, ked je horuco, ti staci pol hodiny ha ha ha ha ha ha ha ha ha
« Posledná zmena: 21. Apríl , 2009, 16:20:33 od Mazzi » Zaznamenané

yeah
Hosť
« Odpoveď #144 kedy: 21. Apríl , 2009, 16:50:27 »

OT Popiskujem si

Navyse, riadne jebnute OT :)
« Posledná zmena: 21. Apríl , 2009, 16:51:19 od Pablo Woozy » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #145 kedy: 21. Apríl , 2009, 16:59:01 »

ja nie som zrovna moc aktivny hrac, ale za tie roky som tiez este v zivote nemal zodrate prsty na leukoplast...  Popiskujem si
Zaznamenané
Hasdrubal
nováčik
*
Príspevkov: 10

« Odpoveď #146 kedy: 21. Apríl , 2009, 19:33:15 »

Ja som v zivote vyhraneny lavak...ale na gitaru hram pravou

prakticky dovod - ked som si kupoval prvu gitaru...tak tie lavacke boli drahsie. tak som sa naucil pravou
Zaznamenané
Sanchez
stály hosť

« Odpoveď #147 kedy: 21. Apríl , 2009, 19:37:56 »

Ja som v zivote vyhraneny lavak...ale na gitaru hram pravou

prakticky dovod - ked som si kupoval prvu gitaru...tak tie lavacke boli drahsie. tak som sa naucil pravou

Tak to asi nie si celkom lavak, lebo mne to napriklad neslo vobec. Ono sa to urcuje v percentách a každý to má inak nastavené.
Zaznamenané

yeah
Hosť
« Odpoveď #148 kedy: 21. Apríl , 2009, 19:59:01 »

Tak to asi nie si celkom lavak, lebo mne to napriklad neslo vobec. Ono sa to urcuje v percentách a každý to má inak nastavené.
Co ja viem... asi nieco na tom bude (ze to niekomu nemusi tak ist) ale pozri - ja nepoznam cinnost, ktoru by som vykonaval na stranu ako pravaci (okrem istej cinnosti kde je smer vzdy jasny a nejedna sa ani o lavu a pravu stranu ha ha ha) tj. futbal, hokej, jedenie, pisanie, onanovanie, fajcenie... vsetko lavou. A na gitaru som sa NAUCIL ako "pravak"... zeby gitara bola jedina vynimka, ktora je zahrnuta do mojich "pravackych percent" sa mi nechce verit. Neviem.
« Posledná zmena: 21. Apríl , 2009, 20:00:33 od Pablo Woozy » Zaznamenané
Sanchez
stály hosť

« Odpoveď #149 kedy: 21. Apríl , 2009, 20:04:53 »

Co ja viem... asi nieco na tom bude (ze to niekomu nemusi tak ist) ale pozri - ja nepoznam cinnost, ktoru by som vykonaval na stranu ako pravaci (okrem istej cinnosti kde je smer vzdy jasny a nejedna sa ani o lavu a pravu stranu ha ha ha) tj. futbal, hokej, jedenie, pisanie, onanovanie, fajcenie... vsetko lavou. A na gitaru som sa NAUCIL ako "pravak"... zeby gitara bola jedina vynimka, ktora je zahrnuta do mojich "pravackych percent" sa mi nechce verit. Neviem.

Myslím, že hrať na gitare je dosť náročná činnosť, kde sa môže prejaviť to percento. Príbor si otočím aj ja, alebo otvárač na konzervy, ale gitaru vôbec nie. Keby si ma videl na začiatku, ako som to skúšal na pravo, tak sa poserieš.
Zaznamenané

Strán: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 16 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.08 sekund, 23 otázok.