Sanchez
|
|
« Odpoveď #210 kedy: 23. Apríl , 2009, 14:06:31 » |
|
sa Ti ulavilo, ze ? cloveku je luto to vyhodit, ked ho uz dostane, ale este ze je JOE ferovy Donesiem ho. Dúfam, že sa mi podarí dostať na Topfest Sivčáka.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ondreee
|
|
« Odpoveď #211 kedy: 23. Apríl , 2009, 17:26:49 » |
|
Donesiem ho. Dúfam, že sa mi podarí dostať na Topfest Sivčáka.
ked sa ti to podari, tak mi daj vediet :-) nebodaj si tiez jeho klientom? :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Sanchez
|
|
« Odpoveď #212 kedy: 23. Apríl , 2009, 17:47:53 » |
|
ked sa ti to podari, tak mi daj vediet :-)
nebodaj si tiez jeho klientom? :-)
Už áno. Tento rok bude v Novom Meste nad Váhom Topfest a Openjazz fastival, tak ho snáď aspoň na jednu akciu dostanem. A okrem toho dávam do pozornosti nový stánok hudby tiež v Novom Meste nad Váhom a to www.bluenote.sk.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
arnysimilar
|
|
« Odpoveď #213 kedy: 30. Apríl , 2009, 20:23:45 » |
|
Padol tu názor, že keď hrá ľavák a pravák v kapele, zle to vyzerá, mne sa to práveže páčilo, keď basák bol pravák a ja ľavák - bola to taká zrkadlová symetria. Je to výhodné aj v tenise, stolnom tenise, tak prečo nie v kapele?!
|
|
|
Zaznamenané
|
Byť hlupákom je veľmi ťažké, pretože je veľmi veľka konkurencia...
|
|
|
Sanchez
|
|
« Odpoveď #214 kedy: 30. Apríl , 2009, 20:40:42 » |
|
Padol tu názor, že keď hrá ľavák a pravák v kapele, zle to vyzerá, mne sa to práveže páčilo, keď basák bol pravák a ja ľavák - bola to taká zrkadlová symetria. Je to výhodné aj v tenise, stolnom tenise, tak prečo nie v kapele?! Ja som to písal len, ako môj pocit. Človek je zvyknutý na fotky a obraz pravákov gitaristov a potom mu je divné, keď to vidí nejak inak...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
arnysimilar
|
|
« Odpoveď #215 kedy: 30. Apríl , 2009, 21:07:58 » |
|
Ja keď som kedysi hrával klasiku, tak aby som mal kontrolu polohy gitary, uhla rúk a pod. poradil mi učiteľ, že mám hrať pred zrkadlom, tak som bol v zrkadle pravák a nevadilo mi to. To len v politike niečo znamená ľavá a pravá strana, v živote to je jedno ... aspoň myslím ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Sanchez
|
|
« Odpoveď #216 kedy: 01. Máj , 2009, 08:00:35 » |
|
Ja keď som kedysi hrával klasiku, tak aby som mal kontrolu polohy gitary, uhla rúk a pod. poradil mi učiteľ, že mám hrať pred zrkadlom, tak som bol v zrkadle pravák a nevadilo mi to. To len v politike niečo znamená ľavá a pravá strana, v živote to je jedno ... aspoň myslím ... Teraz som si spomenul, že je super, keď ako ľavák odkukávam iného gitaristu praváka. Pozerám sa na neho ako v zrkadle. Lepšie sa sleduje pohyb prstov a rúk...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
arnysimilar
|
|
« Odpoveď #217 kedy: 01. Máj , 2009, 12:42:56 » |
|
Super postreh, takže to má aj výhody .. to len aby ste nevraveli, že mi ľaváci vkuse len vyplačkávame ..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Sanchez
|
|
« Odpoveď #218 kedy: 01. Máj , 2009, 20:05:01 » |
|
Super postreh, takže to má aj výhody .. to len aby ste nevraveli, že mi ľaváci vkuse len vyplačkávame .. Hm. Praváci... My ľaváci celý život improvizujeme. To je škola!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Sanchez
|
|
« Odpoveď #220 kedy: 02. Máj , 2009, 13:20:44 » |
|
To je pravda!!! Žiadni okukávači a chytači so zapotenými prstami!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Sanchez
|
|
« Odpoveď #221 kedy: 02. Máj , 2009, 13:21:49 » |
|
My si svoje nástroje opocujeme sami!!! Ľavácki gitaristi všetkých krajín, spojte sa!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ondreee
|
|
« Odpoveď #222 kedy: 02. Máj , 2009, 13:33:07 » |
|
rad sa s tebou na pive spojim a pokecam o trabloch lavackych :-) ake mas nastroje, ak to nie je tajne, Sanchez
|
|
« Posledná zmena: 02. Máj , 2009, 13:33:35 od ondreee »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Sanchez
|
|
« Odpoveď #223 kedy: 03. Máj , 2009, 06:40:51 » |
|
rad sa s tebou na pive spojim a pokecam o trabloch lavackych :-) ake mas nastroje, ak to nie je tajne, Sanchez
Zatiaľ mám home made, ktorú som vyrobil ešte za komunizmu. Telo jelša, krk Kramer. Ostatné som tunoval nedávno v spolupráci s Rudom Sivčákom. Nedávno som si kúpil drevotriesku od jedného mládenca, ktorý si chce kúpiť LP. Tá drevotrieska bola strašne zle nastavená, tak som sa s ňou trocha pohral a hrá sa na nej celkom pekne - je to kópia Stratocaster. Preto som ju aj chcel. Tá moja je zvukovo skor do driveu a má taký krásny mäkký tón. Teraz som si dal urobiť u Sivčáka Strat s dvomi HB bez páky. Potom tu ukážem fotky. Ale najviac sa teším z gitarky, ktorú som nedávno poskladal pre dcéru. Mal som materiál zo svojich pokusov a zostal mi z toho krk s krátkou menzúrou. Vyšla z toho taká uletená šípka pre malé detské ruky. Dcérkina radosť a jej chuť učiť sa hrať je super.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Sanchez
|
|
« Odpoveď #224 kedy: 03. Máj , 2009, 06:45:32 » |
|
A na to pivko samozrejme skočíme. Budem sa teraz často pohybovať okolo Zelenej vody v Novom Meste nad Váhom - čiže Topfest a Openjazz fest to istí!!! Ale ak by si cestoval na stredné Slovensko, tak napíš a sadneme na kus reči.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|