swordy
|
|
« kedy: 29. Apríl , 2009, 17:00:17 » |
|
Chcel by som pripomenut tento kazdorocny festival, ktory sa uskutocni 24.-26. jul 2009 vystupia kapely PERSIANA JONES (ITA) - HEX (SK) - IMT SMILE (SK) - POLEMIC (SK) - HUDBA Z MARSU (SK) - DAVID KOLLER (CZ) - KATKA KNECHTOVÁ (SK) - SKA2TONICS (SK) :tu je nas rastik, kto by nevedel - VETROPLACH (SK) - KARPINA (SK) - SMOLA A HRUŠKY (SK) - MILAN LIESKOVSKÝ (SK) A uskutocni sa aj sutaz kapiel, ktore si zahraju na festivale. V sutazi je zapojena aj mandragora a boli by sme vdacni za kazdy pohyb vasou rucickou s mysou a kliknutie na nizsie uvedeny link na kapeluu Mandragora dakujem http://www.rudava.sk/?p=spolupraca
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 29. Apríl , 2009, 17:50:15 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 29. Apríl , 2009, 20:13:33 » |
|
cim dalej tym viac stoji ten fest za picu chodim tam kazdy rok robit bednaka a uz tam su fakt teraz na chuja kapeli
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 29. Apríl , 2009, 20:36:51 » |
|
sak prave preto tam troska ideme dvihat umelecku hodnotu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 30. Apríl , 2009, 00:05:01 » |
|
sak prave preto tam troska ideme dvihat umelecku hodnotu ak sa tam nedostanete s Mandrou, mozes si tam zahrat miesto mna. je to vsetko medzi gulickami, ale to zvladnes
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 30. Apríl , 2009, 07:49:55 » |
|
ak sa tam nedostanete s Mandrou, mozes si tam zahrat miesto mna. je to vsetko medzi gulickami, ale to zvladnes no brasko ja to mam uz osetrene som podladeny, cize vsetko na gulickach
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 30. Apríl , 2009, 07:52:51 » |
|
Dufam ze vsetci poctivo hlasuju . Hlasoval som uz dva krat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 30. Apríl , 2009, 07:54:11 » |
|
No len aby neboli v blizkej dobe všetky festivaly zakazane.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 30. Apríl , 2009, 07:55:50 » |
|
No len aby neboli v blizkej dobe všetky festivaly zakazane. Kvoli comu? Chripka?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 30. Apríl , 2009, 07:57:26 » |
|
Kvoli comu? Chripka?
Kvik,kvik
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 30. Apríl , 2009, 07:59:00 » |
|
Kvoli comu? Chripka?
Yes. / Mááááme to zráááááátanééééé už len pár dní a sme ............../
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 30. Apríl , 2009, 08:00:10 » |
|
Kvik,kvik Myslel som si . Momentalne som v Statoch a tu vsetkym z toho sibe, dost robia paniku, v telke dokola kecaju o prasacej chripke, v hoteli su vsade nejake antibakterialne mydla, uz som videl aj ludi s ruskami cez tvar na ulici, hruza.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 30. Apríl , 2009, 08:01:19 » |
|
Myslel som si . Momentalne som v Statoch a tu vsetkym z toho sibe, dost robia paniku, v telke dokola kecaju o prasacej chripke, v hoteli su vsade nejake antibakterialne mydla, uz som videl aj ludi s ruskami cez tvar na ulici, hruza. S ruškami sa chodi už aj v Blave. Pardon v Bratislave.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 30. Apríl , 2009, 08:03:19 » |
|
S ruškami sa chodi už aj v Blave. Pardon v Bratislave.
Ale to bol asi obdivovatel Michaela Jacksona
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 30. Apríl , 2009, 08:30:49 » |
|
Myslel som si . Momentalne som v Statoch a tu vsetkym z toho sibe, dost robia paniku, v telke dokola kecaju o prasacej chripke, v hoteli su vsade nejake antibakterialne mydla, uz som videl aj ludi s ruskami cez tvar na ulici, hruza. V jakych statoch okamzite naspat, sak utorok robite predskokanv strigulakom, na to treba cvicit poradneeeeeeeeee
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|