proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 09. Máj , 2009, 17:01:04 » |
|
Progrocker Iggy Mario johnzo bara MMM pista58 Roberto
|
|
« Posledná zmena: 09. Máj , 2009, 17:21:26 od Progrocker »
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 09. Máj , 2009, 17:18:20 » |
|
to je ale malo ludi doriti pome este...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 09. Máj , 2009, 17:22:20 » |
|
dátum je určený... aký iný by si chcel?
tak mozno sa malo brat ohlad aj na skuskove, lebo par ludi chodi aj na VS, ale vsak to je jedno, termin je, tak si to uzite
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 09. Máj , 2009, 17:23:04 » |
|
tak mozno sa malo brat ohlad aj na skuskove, lebo par ludi chodi aj na VS
Ved vtedy sa najlepsie flamuje.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 09. Máj , 2009, 17:24:40 » |
|
Ved vtedy sa najlepsie flamuje.
po skuskovom sa mi zda vhodnejsie flamovat, teda aspon mne
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 10. Máj , 2009, 11:58:57 » |
|
Progrocker Iggy Mario johnzo bara MMM pista58 Roberto Temo
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 10. Máj , 2009, 12:23:49 » |
|
nechcem zajebavat temu ale fakt to je j*ebnuty termin sak sa blizi koniec roka a hodne ludi si nemoze dovolit chybat v skole
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 10. Máj , 2009, 12:25:42 » |
|
nechcem zajebavat temu ale fakt to je j*ebnuty termin sak sa blizi koniec roka a hodne ludi si nemoze dovolit chybat v skole Zivot je casto o kompromisoch.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 10. Máj , 2009, 12:28:04 » |
|
Vsak je to piatok - nedela.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 10. Máj , 2009, 12:32:03 » |
|
Vsak je to piatok - nedela.
samozrejme ale je to pred koncom roka a v piatok uz nemoze ist do skoly a v pondelok tiez
|
|
« Posledná zmena: 10. Máj , 2009, 12:32:48 od Valla »
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 10. Máj , 2009, 12:32:44 » |
|
samozrejme ale je to pred koncom roka tak sa raz nenajebes doma v krcme ale na chate, to je problem???
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 10. Máj , 2009, 12:33:18 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 10. Máj , 2009, 12:41:57 » |
|
Progrocker Iggy Mario johnzo bara MMM pista58 Roberto Temo Fajn, uz sme 9, hoci Bara zevraj nebude moct ist. Pockame este, ci sa sama vyskrtne.
|
|
« Posledná zmena: 10. Máj , 2009, 12:43:55 od Progrocker »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 10. Máj , 2009, 12:57:56 » |
|
Bara zevraj nebude moct ist. Pockame este, ci sa sama vyskrtne.
to čo je?? ja si to zariadim tak, aby som mohla ísť.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 10. Máj , 2009, 13:07:00 » |
|
to čo je?? ja si to zariadim tak, aby som mohla ísť. No ja som dostal od isteho clena fora info, ze to asi nestihnes, tak som nevedel.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|