proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #540 kedy: 03. Apríl , 2008, 13:57:24 » |
|
odporucil som branovi nech si zozenie este jednu 4x12 na fullstack.to potom bude randal, brano umrie blahom.
To nas odtial skor vyjebu ako ja zozeniem druhu bednu.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #541 kedy: 19. Apríl , 2008, 21:02:12 » |
|
nasiel som jedno video, kde su ukazky nejakych aparatov a preampov, konkretne Mesa Stilleto, Mesa Triaxis, Mesa Dual Rectifier, Marshall JMP-1 a ADA MP-1 pripadne napiste ktory sa vam najviac pozdaval a preco
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
yngsteen
|
|
« Odpoveď #542 kedy: 19. Apríl , 2008, 21:04:40 » |
|
To video sa tu už preberalo .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #543 kedy: 19. Apríl , 2008, 21:11:32 » |
|
To video sa tu už preberalo . uf, tak potom sorry, nejak som si to v tejto velkej teme nevsimol
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
yngsteen
|
|
« Odpoveď #544 kedy: 19. Apríl , 2008, 21:31:40 » |
|
Myslím na fóre, neviem či v tejto téme .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Gila
|
|
« Odpoveď #545 kedy: 20. Apríl , 2008, 20:55:58 » |
|
odkedy vyrábajú 2.sériu Single Rectifier???
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #546 kedy: 21. Apríl , 2008, 15:01:11 » |
|
nasiel som jedno video, kde su ukazky nejakych aparatov a preampov, konkretne Mesa Stilleto, Mesa Triaxis, Mesa Dual Rectifier, Marshall JMP-1 a ADA MP-1 pripadne napiste ktory sa vam najviac pozdaval a preco kokso neznasam taketo testy..na prd nahrane...a este ktomu taky gitarista...nemoze niekto urobit serizony test aparatov??? z takychto ukazok nemam ani sajnu jk to hra..a jak to bude hrat mne
|
|
« Posledná zmena: 21. Apríl , 2008, 15:01:33 od lacrosse »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #547 kedy: 21. Apríl , 2008, 15:18:46 » |
|
Jak to bude hrať Tebe, to zistíš, až keď si tú mašinu vyskúšaš ... jeden a ten istý lampáč znie každému pri hraní ináč.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #548 kedy: 21. Apríl , 2008, 15:36:09 » |
|
Jak to bude hrať Tebe, to zistíš, až keď si tú mašinu vyskúšaš ... jeden a ten istý lampáč znie každému pri hraní ináč.
sak to...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #549 kedy: 21. Apríl , 2008, 16:04:27 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mlha
|
|
« Odpoveď #550 kedy: 21. Apríl , 2008, 16:26:31 » |
|
Prdlajz sa da z toho dozvediet vo všeobecnosti. Šak to sú všetko ampy s viacerými nezávislými kanálmi, k tomu ešte rôzne módy a všetko sa to dá všeliako nastaviť... Týpek tam čosi nakrúti a z toho má byť niekto múdry - to nevystihuje ten amp ani v najmenšom. Ten vie hrať aj úplne naopak. Tiež som mal "predstavy" ako hrá Rectifier z ukážok na youtube - až kým som si na tom nezahral osobne. A doteraz z neho dolujem nové zvuky - a to ho mám už cez dva mesiace. Na to aby si vedel ako amp hrá ho musíš vlastniť - toť môj názor.
|
|
|
Zaznamenané
|
Rock it!
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #551 kedy: 21. Apríl , 2008, 16:33:15 » |
|
Prdlajz sa da z toho dozvediet vo všeobecnosti. Šak to sú všetko ampy s viacerými nezávislými kanálmi, k tomu ešte rôzne módy a všetko sa to dá všeliako nastaviť... Týpek tam čosi nakrúti a z toho má byť niekto múdry - to nevystihuje ten amp ani v najmenšom. Ten vie hrať aj úplne naopak. Tiež som mal "predstavy" ako hrá Rectifier z ukážok na youtube - až kým som si na tom nezahral osobne. A doteraz z neho dolujem nové zvuky - a to ho mám už cez dva mesiace. Na to aby si vedel ako amp hrá ho musíš vlastniť - toť môj názor.
ak mam pravdu povedat este som na youtube nepocul serizony zvuk mesa boogie..vsetko kraviny...ako povedal uto kolega..treba videt nazivo...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mlha
|
|
« Odpoveď #552 kedy: 21. Apríl , 2008, 16:47:51 » |
|
ak mam pravdu povedat este som na youtube nepocul serizony zvuk mesa boogie..vsetko kraviny
njn - furt to je to tom že gain na maximum stredy preč a rozhodne nahrať iba najbrutálejší mód. Ale jednu sériu videí, ktoré možnosti mesa ampu celkom pokrývali som videl. Bolo to od tohoto týpka Sú to ukážky na single rectifier - tých videí je viacero, ukazuje všetky módy, hrá na rôzne gitary... Tiež je to nahraté iba na kameru. Ja ten amp poznám a počujem ho z toho videa, či z toho bude niekto iný múdry to neviem - zase môžeš gombíkmi krútíť a dostať niečo úplne iné. To by muselo byť video tak na hodinu a aj tak ti to o pocite z hry nepovie nič
|
|
|
Zaznamenané
|
Rock it!
|
|
|
acdc100
|
|
« Odpoveď #553 kedy: 21. Apríl , 2008, 16:53:05 » |
|
Pekné ukážky, aj zvuk sa mi páči. mal som Single asi 3x. dá sa nakrútiť pekný zvuk, no viac mi sedí starý Marshall s krabičkami.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
C3llario.HQ
|
|
« Odpoveď #554 kedy: 21. Apríl , 2008, 17:00:36 » |
|
to už sa celkom dá pekne m uto hra :D
tu som nasiel jedno videjko kde ma v Singli daté EL 34 ale tiež jedne z tých čo tam maju vela gainu tiez len daka običajná kamera :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|