no já asi nepřekvapím když napíšu Peavey Classik 50 212 +412 B Marshall 1960
a proč mé PV mi hrozně připomíná Marshalli z 80let na víc jsem to podpořil Vintage repráky v celém systému mám možnost i porovnat s jinými zesilovači včetně Mesy Cal. i Rekt. , Soldána, preamp Marshall Jmp1 , Marshall 6100, Marshall 1987, JTM 30 a 60 i JCM 900, ESH MK II, ESH MK I ,
všechny tyhle zesíky mi přišli do cesty poslední dobou a vždy jsem se rychle vrátil k PV Classik....
nic neodpusti co se hry týká přijde mi více Marshallský než Marshally samotní ale je to jeden z mála zesíku který i EL 84 umí pořádně zatlačit a nemusím ohluchnout i když i to umí na plno se stímhle kouskem prostě hrát nedá leda ve studiu za sklem
bedna tomu dodá co je třeba a při zapojení repráků i v kombu vám zvuk neutíká pod nohy
a myslím že velmi důležitý je i přístup člověka co vám dělá lampy aby měl dostatek materialu a nevycházel jen z přinesené dvojice či čtveřice lamp s ruznými lampami se dají dělat vysloveně psí kusy a to téměř s každým tak i človíčka co se vám v tom rejpe radeji zaplatte nez šetřit tam kde nemáte vyplatí se to " ne vaší peněžence" ale zvuku to jistě pomůže