Branko
|
|
« Odpoveď #1590 kedy: 17. Jún , 2011, 12:11:22 » |
|
podla mna takto zahra cez dobry box a na podladenej gitare kazdy lampovy zosik od valvekinga cez bugeru az po neviem co. Staci sa pohrat s nastavenim a pripadne nakopavadlom. ...
Uplne suhlasim. Presne viem, co mas na mysli. Tento typ skreslenia je taky bez charakteru, takto hra hocico. Charakterne zosiky su podla mna Mesa, VHT, Fender, Plexi, Orange. Ostatok je vsetko okolo toho.
|
|
« Posledná zmena: 17. Jún , 2011, 12:12:27 od Branko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #1591 kedy: 17. Jún , 2011, 12:14:46 » |
|
podla mna takto zahra cez dobry box a na podladenej gitare kazdy lampovy zosik od valvekinga cez bugeru az po neviem co. Staci sa pohrat s nastavenim a pripadne nakopavadlom. Mne to cele pride tieto prijebane testy chlapcov s PRSkami a drahymi hlavami naskladanymi na seba ktorych je plne youtube ako ked skusaju ci mu budu lepsie cierne trenky alebo cierne so srdieckami , ci je lepsia voda s dvoma kockami ladu alebo s tromi ..aj tak vsetci hraju uplnu picu ..kazdy tam drbe dokolecka tri kila ..a hlada rozdiel v tom ci mu to bude zniet ako vrrrrrr alebo vrrrRRR ..ci vRRrrRRR . Uz by sa mohla zalozit nejaka sekta ..ze Hladaci svateho kila ...ze ktora hlava sa dostane najblizsie k svatemu Fibonaciho golden ratiu v pomere VRRRR k Vrrrrrrr. ..treba si este usrat bude viac tlaku v spodkoch do znacnej miery suhlasim s tym ze takto hra vela zosikov na podladeni.. az na to co si povedal ze 'hraju tam picu' to ze tam niekto nehra kukurice a nepredvadza sa v jednej stupnici stlae dokola je aspon pre mna lendobre.. mna totiz zaujima to ako hra zosik na tie kila prave, ci je pri kile pocut struny ako hraju kazda jedna a nie nejake solovanie ..to ma nezaujima, lebo na to solo ten zvuk v 99% pripadoch staci a ked nestaci tak je tu tubescreamer a GEQ.. a na tych solo zvukoch je to prave vacsinou uplne fuk jaky tam je zvuk kedze ide o horne registre a tony hrane v nejakych rychlostiach na tuto prezentaciu mi to pride uplne dotacujuce tak ako to je
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #1592 kedy: 17. Jún , 2011, 12:17:18 » |
|
do zadnej Viery
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
fataljoe
|
|
« Odpoveď #1593 kedy: 17. Jún , 2011, 12:26:41 » |
|
do znacnej miery suhlasim s tym ze takto hra vela zosikov na podladeni.. az na to co si povedal ze 'hraju tam picu' to ze tam niekto nehra kukurice a nepredvadza sa v jednej stupnici stlae dokola je aspon pre mna lendobre.. mna totiz zaujima to ako hra zosik na tie kila prave, ci je pri kile pocut struny ako hraju kazda jedna a nie nejake solovanie ..to ma nezaujima, lebo na to solo ten zvuk v 99% pripadoch staci a ked nestaci tak je tu tubescreamer a GEQ.. a na tych solo zvukoch je to prave vacsinou uplne fuk jaky tam je zvuk kedze ide o horne registre a tony hrane v nejakych rychlostiach na tuto prezentaciu mi to pride uplne dotacujuce tak ako to je no ja si prezentaciu zosiku predstavujem trochu inak nie ze tam da klasicke jedno kilo a to si drbnem do spektralneho analyzera a zistim ci to hra dobre ci nie. Potom to mne osobne pripada tak , ze sa tam hladaju strasne rozdiely v pevnosti a charaktere toho ako komu znie B powerchord ...pri com sa tento rozdiel moze este po signalovej ceste milionkrat stratit a na konecny vysledok ma minimalny vplyv. Mohla by sa spravit nejaka zvukova kniznica ze by sa na kazdy zosik na svete zahralo jedno kilo a nechalo dozniet a to by sme potom porovnavali ze ktory je najlepsi najpopicovejsi zosik ..
|
|
|
Zaznamenané
|
Not everyone likes METAL.... FUCK THEM!!!!
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #1594 kedy: 17. Jún , 2011, 12:28:15 » |
|
to je tiez pravda
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #1596 kedy: 26. Jún , 2011, 23:05:29 » |
|
podla mna takto zahra cez dobry box a na podladenej gitare kazdy lampovy zosik od valvekinga cez bugeru az po neviem co. Staci sa pohrat s nastavenim a pripadne nakopavadlom. Mne to cele pride tieto prijebane testy chlapcov s PRSkami a drahymi hlavami naskladanymi na seba ktorych je plne youtube ako ked skusaju ci mu budu lepsie cierne trenky alebo cierne so srdieckami , ci je lepsia voda s dvoma kockami ladu alebo s tromi ..aj tak vsetci hraju uplnu picu ..kazdy tam drbe dokolecka tri kila ..a hlada rozdiel v tom ci mu to bude zniet ako vrrrrrr alebo vrrrRRR ..ci vRRrrRRR . Uz by sa mohla zalozit nejaka sekta ..ze Hladaci svateho kila ...ze ktora hlava sa dostane najblizsie k svatemu Fibonaciho golden ratiu v pomere VRRRR k Vrrrrrrr. ..treba si este usrat bude viac tlaku v spodkoch tusim prve co si tu napisal a aj by som s tym trochu suhlasil
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #1597 kedy: 26. Jún , 2011, 23:09:00 » |
|
cim bol taky uzasny ? hlavne 2kusy EL84 maju dat 20W ? v tomto mesabugy trochu ulietavaju, to jak ked robili Caliber 50+ s 4xEL84 a tvrdili, ze ma 50W a hralo to vykurene tak, ze si sa pri tom mohol normalne rozpravat s kamosmi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #1598 kedy: 27. Jún , 2011, 07:55:41 » |
|
cim bol taky uzasny ? hlavne 2kusy EL84 maju dat 20W ? v tomto mesabugy trochu ulietavaju, to jak ked robili Caliber 50+ s 4xEL84 a tvrdili, ze ma 50W a hralo to vykurene tak, ze si sa pri tom mohol normalne rozpravat s kamosmi No tak mal som ten koncak vyse roka k TriAxisu a ked som ho zapojil do sterea, tak veru som bicie prehlusil. Na svoj vykon to jebalo az az. A uzasny bol v dynamike hlavne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #1599 kedy: 29. Jún , 2011, 09:15:49 » |
|
Ma tu niekto, resp. poznate niekoho, kto vlastni na Slovensku Stiletto Deuce II ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #1600 kedy: 29. Jún , 2011, 09:57:54 » |
|
Ma tu niekto, resp. poznate niekoho, kto vlastni na Slovensku Stiletto Deuce II ? Poznam, co ma Stiletto Deuce I
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pelko
|
|
« Odpoveď #1601 kedy: 29. Jún , 2011, 10:09:14 » |
|
aky je inak rozdiel medzi tymi stilettami? odjakživa v tom tápam, ale nikdy sa mi nechcelo pátrať
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #1602 kedy: 29. Jún , 2011, 10:19:32 » |
|
Poznam, co ma Stiletto Deuce I
Jop, to viem. Len skoda, ze II je dost velky skok vpred, vraj. Hlavne v Crunch.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #1603 kedy: 29. Jún , 2011, 10:36:53 » |
|
aky je inak rozdiel medzi tymi stilettami? odjakživa v tom tápam, ale nikdy sa mi nechcelo pátrať Tak trosku pomenili obovody, aby mohli pridat k nazvu II. Vstup a vystup navyse tam nie je ziadny. Neviem, ci pri blind teste by niekto odhalil I a II.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
motorman
|
|
« Odpoveď #1604 kedy: 01. Júl , 2011, 17:10:40 » |
|
Uplne suhlasim. Presne viem, co mas na mysli. Tento typ skreslenia je taky bez charakteru, takto hra hocico. Charakterne zosiky su podla mna Mesa, VHT, Fender, Plexi, Orange. Ostatok je vsetko okolo toho. ak nejde o charakter tak kludne staci aj Marshall Valvestate 8100 ak sa pred neho postavi nakopavadlo tak bude hrat ako z pekla a predava sa $180 EUR na eBay dokonca som pocul ze Chuck Shuldiner z Death nahraval v studiu s toutu hlavou tiez Billy Gibbons ho pouzival na turne a doteraz pouziva solid state hlavy ak hra na zivo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|