Branko
|
|
« Odpoveď #135 kedy: 14. Máj , 2009, 11:58:29 » |
|
3 piva su tvoje! Je to bugera 333 a si myslim ze aj ked na to kazdy kyda tak ten aparat vie slusne hrat hlavne na zivo.Keby somzohnal lepsi box a vedelako nahravat tak je to podstatne lepsie! gratulujem hh Neviem, co stoja 3 piva, lebo stale mi ho niekto kupuje... ale toto potesi viac: http://www.thomann.de/de/planet_waves_pws05.htm
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #136 kedy: 14. Máj , 2009, 11:58:46 » |
|
Nekydam na samotny aparat, verim ze to moze hrat slusne, mam problem s tym ze niekto uplne drzo ukradol produkt niekoho inemu a este na tom zaraba prachy.
semish nebud taky zly na piratov. na svete sa robia vacsie ojeby ako bugera. takto si aspon moze mlady gitarista za par korun kupit aparat kedze 3x taku cenu by nemohol zaplatit.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
korn24
|
|
« Odpoveď #137 kedy: 14. Máj , 2009, 11:59:02 » |
|
Nekydam na samotny aparat, verim ze to moze hrat slusne, mam problem s tym ze niekto uplne drzo ukradol produkt niekoho inemu a este na tom zaraba prachy.
ja som to s tym kydanim nemyslel na teba. len celkovo som cital na nete ze to hra strasne ze sa to neda pouzit a tak. a ja len tolko ze valveking to vyplieska lavou zadnou.
|
|
|
Zaznamenané
|
nechcelo sa mi ale uz som.
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #138 kedy: 14. Máj , 2009, 12:00:22 » |
|
semish nebud taky zly na piratov. na svete sa robia vacsie ojeby ako bugera. takto si aspon moze mlady gitarista za par korun kupit aparat kedze 3x taku cenu by nemohol zaplatit.
Z tohto pohladu jasne ze je to dobre, to som uz viac krat napisal. Ale ved vies ze ja proste aj tak trochu musim byt zly na piratov .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
korn24
|
|
« Odpoveď #139 kedy: 14. Máj , 2009, 12:01:16 » |
|
hral si na tej bugere niekedy?
|
|
|
Zaznamenané
|
nechcelo sa mi ale uz som.
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #140 kedy: 14. Máj , 2009, 12:02:18 » |
|
Z tohto pohladu jasne ze je to dobre, to som uz viac krat napisal. Ale ved vies ze ja proste aj tak trochu musim byt zly na piratov . ja neviem, ci su to len take zle famy, ale o istom B. G. tiez koluje vela historiek, ako dosiel k svojim povodnym produktom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #141 kedy: 14. Máj , 2009, 12:03:11 » |
|
hral si na tej bugere niekedy?
Na 333XL som hral, mali sme to v skusobni, ze vraj na porovnanie s mojim JSX. Cisty este ako tak porovnany s JSX, ale drive to ma trosku iny, resp. podstatne iny, co sa tyka stylu hrania. Podla mna to moze byt aj lampami.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #142 kedy: 14. Máj , 2009, 12:04:40 » |
|
ja neviem, ci su to len take zle famy, ale o istom B. G. tiez koluje vela historiek, ako dosiel k svojim povodnym produktom ten uz zarobil tolko penazi ze pravdu si moze kupit svoju.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #143 kedy: 14. Máj , 2009, 12:05:45 » |
|
ja neviem, ci su to len take zle famy, ale o istom B. G. tiez koluje vela historiek, ako dosiel k svojim povodnym produktom Rasto, samozrejme som toto cakal . Akurat ze ten B.G. na to isiel trosku dost inak ako Uli B. Ale to je na inu debatu, takze dajme pivo .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #144 kedy: 14. Máj , 2009, 12:12:33 » |
|
10 stran o hovne, mal by si mi kupit aj mne pivo, ze som sa sem docital, elbo am to zaujmalo, ale nemalo to grady ani napatie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #145 kedy: 14. Máj , 2009, 12:14:11 » |
|
dostalo sa mi do usi ze predator si kupil nenormalnu hlavu. len skoda ze nas uz o tom zazraku nepride poinformovat. golem to neni od toho uz odskocil.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #146 kedy: 14. Máj , 2009, 12:21:38 » |
|
dostalo sa mi do usi ze predator si kupil nenormalnu hlavu. len skoda ze nas uz o tom zazraku nepride poinformovat. golem to neni od toho uz odskocil.
kde si cital ? na SME blogoch ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mlha
|
|
« Odpoveď #147 kedy: 14. Máj , 2009, 12:25:04 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Rock it!
|
|
|
IBANEZ2
náhodný pocestný
Príspevkov: 137
Pride den, ta zabijem nozom!
|
|
« Odpoveď #148 kedy: 14. Máj , 2009, 12:52:26 » |
|
Predator si nasiel lepsie forum?
|
|
|
Zaznamenané
|
Moj chudobny studentsky gear: Ibanez RG350 EX Marshall JCM 2000 Dsl401 Zoom G2 ... a dalej kable ktore sa furt jebu.
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #149 kedy: 14. Máj , 2009, 13:00:29 » |
|
kto ste tu sikovny fejsbukista ? treba zalozit skupinu zelajucu si navrat Predyho naspat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|