rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 10. Január , 2010, 11:01:26 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Srnac
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 10. Január , 2010, 11:20:25 » |
|
Fu uplne super...A nacom to vlastne hra???nejaky marshall alebo co to je
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 10. Január , 2010, 12:17:24 » |
|
Fu uplne super...A nacom to vlastne hra???nejaky marshall alebo co to je
Ma robeny amp v podobe Plexi podla seba. Dalej viem, ze ma aparat Two rock - na tom hraje John Mayer, ma aj vlastnu signaturu. Na prazkom koncerte pouzival dokonca aj Engl, myslim, ze R. Blackmore model.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mazzi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 727
His spirit and music live on!
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 10. Január , 2010, 13:23:48 » |
|
tu je video kde predstavuje svoj equipment
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16 -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5 '78.
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 10. Január , 2010, 13:58:48 » |
|
Hm, neviem co sa tu z neho robi taky zazrak. Podla mna relativne bezny americky bluesrockovy gitarista. Takych je...
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 10. Január , 2010, 14:10:03 » |
|
Hm, neviem co sa tu z neho robi taky zazrak. Podla mna relativne bezny americky bluesrockovy gitarista. Takych je... Ale zvacsa su to senilni starci. On je relativne mlady chlapik, ktory si zahral s velkymi bluesovymi hviezdami.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 10. Január , 2010, 14:14:05 » |
|
Ale zvacsa su to senilni starci.
Aj ti boli mladi a hrali takmer navlas rovnako. Fakt mi na nom nepride nic zaujimave ani originalne.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 10. Január , 2010, 14:16:08 » |
|
Aj ti boli mladi a hrali takmer navlas rovnako. Fakt mi na nom nepride nic zaujimave ani originalne.
V tejto prehajgejnovanej spolocnosti je takyto ukaz vynimocny.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 10. Január , 2010, 14:17:50 » |
|
V tejto prehajgejnovanej spolocnosti je takyto ukaz vynimocny.
Mozno v Europe. V USA je takychto bluesoidnych fidlikantov ako hovien. Staci ist na www.lespaulforum.com alebo si kukat ukazky Gibsonov na youtube.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 13. Január , 2010, 12:58:52 » |
|
podla mna je bonamassa excelentny napriklad v tom ze ma take ucho ako nikto...a taktiez pochybujem ze fidlikanti z les paul fora sa nanho hrabu v technike... podla mna je uplne zasluzene znamy lebo vobec nieje nejaky tradicny fidlikant... staci si vypocut hocijaky zivak a musi to byt cloveku jasne... on ma proste nieco naviac
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 13. Január , 2010, 14:14:48 » |
|
Hm, neviem co sa tu z neho robi taky zazrak. Podla mna relativne bezny americky bluesrockovy gitarista. Takych je... Vynimocne suhlasim. Akurat som vcera dopozeral 2 lajvka. Na jednom v Rockpalaste hral na taky skaredy Tele typu Las Vegas v nejakom nemeckom pajzli a dalsi uz vo vacsom style v Royal Albert Hall. Asi bude dobry, ale mna to nechytilo. Taky Craig Ericsson ma ovela viac bavi napr...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 25. Január , 2010, 16:16:02 » |
|
.. rundown jeho rigu. Vidiet, aky je to velky clovek, ako celou vecou zije. Ochotny, pri zemi, zapaleny, pozna cely setup do poslednej bodky uplne ho zeriem a zabudol som, zvuk ako blaazon !
|
|
« Posledná zmena: 25. Január , 2010, 16:17:41 od mn »
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 25. Január , 2010, 16:24:45 » |
|
Joe Coffey, ako ten napoj? ano ako ten napoj (zelena mila)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 25. Január , 2010, 16:35:07 » |
|
toto je taky pan ze dovi, zboznujem jeho spev a prejav..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 25. Január , 2010, 19:29:33 » |
|
Serte na neho, hra na posratych staromodnych lespooloch a este aj hra staromodne. Je to neinvencny supak, mal sa narodit o 40 rokov skor.
|
|
« Posledná zmena: 25. Január , 2010, 19:30:02 od poprocker »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|