Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
22. November , 2024, 07:36:58
Strán: 1 [2] 3 4 ... 30 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: [sic]  (Prečítané 84546 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #15 kedy: 16. Máj , 2009, 22:02:43 »

len aby to nebola ako vyhovorka a v skutocnosti to znamena, ze " zvuk sa mi nepodaril tak, ako sme chceli, tak to budeme prezentovat ako nas svojsky zvuk a ze sa chceme odlisovat "

tak to urcite nie.  mne sa nemoze stat ze by sa zvuk nepodaril. ja si ho mozem reampovat aj rok dokola dokedy nebude dobry.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #16 kedy: 16. Máj , 2009, 22:08:59 »

Miso paci sa mi to, je to fajn. A super je tiez ze na Slovensku niekto hra takuto muziku, mne to naladou pripomina prave napriklad Isis a trochu Tool. Aj zvukovo je to na slovenske pomery nadpriemerne. Rad si to pozriem aj niekde na koncerte, tak sa snazte a spravte este kopu dobrych songov.  Na zdravie!

Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #17 kedy: 17. Máj , 2009, 08:27:34 »

len aby to nebola ako vyhovorka a v skutocnosti to znamena, ze " zvuk sa mi nepodaril tak, ako sme chceli, tak to budeme prezentovat ako nas svojsky zvuk a ze sa chceme odlisovat "

bez rypania, ak je to naozaj cielom, tak pohoda. ale ak nie - tak nevadi - ved treba si aj uvedomit, ze na zvuk studii v USA treba aj HW, SW a aj hlavu.

vobec nie
Zaznamenané

stoka!
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #18 kedy: 17. Máj , 2009, 11:57:55 »

No chcelo by to aj nejaky najeb :) Ten prvy song kusok nudil, chcelo by to viac srdiecka do spevu :), paci sa mi medzihra dvojka a trojka. Hitovy potencial ma stvorka. Len som cakal ze v refrene bude nejaky scream.
Zaznamenané

miso_kolo
inventár podniku

« Odpoveď #19 kedy: 24. Júl , 2009, 09:35:27 »

odchytil si ma jeden chalan z hudobneho portalu, spravil so mnou rozhovor, nuz, som uz hviiizda  Bavím sa skvele

tu to je:
http://hard-music-base.net/index.php?stranka=vypis_rozhovoru&id=1658&m=1
Zaznamenané

stoka!
joey
miestny štamgast
Príspevkov: 1808

« Odpoveď #20 kedy: 11. Október , 2009, 22:20:17 »

cesky mesacnik Filter:

* foto_new.jpg (380.12 KB, 1276x1650 - prehliadnuté 731 krát.)
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #21 kedy: 11. Október , 2009, 22:34:02 »

cesky mesacnik Filter:
pche, co tam po nich... ale MaTeS tam ma fotku na pol strany  Bavím sa skvele
Zaznamenané
proton
pravidelný návštevník
Príspevkov: 339

« Odpoveď #22 kedy: 26. Október , 2009, 13:26:45 »

Kebyze niekto nemate nahodou co robit,tak v pondelok 09.11. zahrame v Randali spolu s kapelami Mandragora a Beer Society, talianskymi Zippo a španielmi Kathaarsys...
Zaznamenané

the hourglass is never right side up...
shorty.
pravidelný návštevník
Príspevkov: 235

« Odpoveď #23 kedy: 26. Október , 2009, 18:00:26 »

Som velmi rad, ze sa konecne na slovensku dostava do povedomia postmetal a zanre jemu naklonene. Ci uz len navstevnostou na koncertoch alebo zrodu dobrych kapiel coho dokazom ste aj Vy.
Prvy song (asi najviac ISIS influence, mozno tym rytmicakom :) )sa mi moc nepaci. Pride mi taky nedomysleny a ku koncu uz nudny nakolko cakam nejake rozuzlenie alebo posun niekam inak ale opak je pravdou. Inner ma ovela vacsi potencial co sa tyka napaditosti nastrojov aj spevov, aranzma, lamave riffy. Trochu mi pripomina Rumburax. Impety of one je TOP! velmo sa mi paci a strofa trochu pripomina kapelu Tryangle. Tym nemyslim nic zle  Zdravíčko
Co sa tyka spevu, priklanam sa k nazoru, ze znie trosku tak slovensko-anglicky. Ale nevadi. Trosku v prvej pesnicke ubieha, ale mozno je to zamer.
Zvuk super. Spominani hudobny kuchtici vedia na kolko predhriat aparaty a kedy vytiahnut kolac z truby. O tom ziadne pochyby :)

Kazdopadne sa na Vas tesim do Randalu.  Na zdravie!
Zaznamenané

"I want something good to die for, to make it beautiful to live."
[J.Homme]

https://www.facebook.com/MillhouseSK  www.mkmb.sk/u/shorty
miso_kolo
inventár podniku

« Odpoveď #24 kedy: 02. Apríl , 2010, 10:02:24 »

kto ma cas a chut, zajtra vecer hrame v trnave s temnymi metalistami Celeste z Fransuczska, v Artklube, o 20:00.

* Celeste_plagat_aternative.jpg (342.24 KB, 1240x1754 - prehliadnuté 546 krát.)
Zaznamenané

stoka!
yeah
Hosť
« Odpoveď #25 kedy: 02. Apríl , 2010, 10:21:36 »

Tak som si vypocul aj tuto skupinu, teda tie pesnicky co su na bandozne. Co musim pochvalit je robota bubenika, hned v tej prvej Mermald´s slur sa mi paci ten groove v slohe. Najviac ma chytila Inner, tam som zo zaciatku mal pocit, ze sa to strhne do niecoho na sposob Godsmack, ale to by tam muselo byt viac priamociarosti v melodiach atd. ale super  Som metlak A takisto nasledujuca Impiety of One. Ten recitacny prvok co som postrehol v tych poslednych dvoch by som mozno trosku obmedzil lebo spevak chyta na objeme ked tlaci melodie  :)
No asi som nadobro zmenil nazor, ze co sa tyka tvrdych veci tak na Slovensku skapal pes, len za posledny mesiac som pocul minimalne 3-4 kapely co by to vedeli  Na zdravie!
Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku

« Odpoveď #26 kedy: 02. Apríl , 2010, 10:23:32 »

dakujem pekne, toto EP je stare rok, momentalne chystame dalsi pocin, ktory bude v kazdom smere viac.... :)

Zaznamenané

stoka!
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #27 kedy: 03. Apríl , 2010, 23:28:50 »

kto ma cas a chut, zajtra vecer hrame v trnave s temnymi metalistami Celeste z Fransuczska, v Artklube, o 20:00.

vyborny koncert chlapci, kazdy vas koncert je lepsi a lepsi, dnes to bolo ozaj presvedcive, a PODSTATNE lepsie ako hlavna hviezda  Na zdravie!
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #28 kedy: 04. Apríl , 2010, 09:03:34 »

vyborny koncert chlapci, kazdy vas koncert je lepsi a lepsi, dnes to bolo ozaj presvedcive, a PODSTATNE lepsie ako hlavna hviezda  Na zdravie!

aj tie kapelne skusky sa lepsia co som pocul aspon v nedelu  Bavím sa skvele  Zdravíčko
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #29 kedy: 05. Apríl , 2010, 19:22:48 »

ja mam najradsej Impiety of one, vyborny song a ten refren...celkovo vyborna kapela. tesim sa na koncerty co sa blizia, dufam ze aj spevak uz nebude taky ustrachany a poriadne udrie  Na zdravie!
povodny spevak sa mi pacil, najvacsi zazitok bolo sledovat ho pri praci v studiu  Bavím sa skvele Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
Strán: 1 [2] 3 4 ... 30 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.035 sekund, 22 otázok.