stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #210 kedy: 23. Marec , 2011, 23:27:52 » |
|
hm poriadnu kapelu a koncert som nemal už 10rokov ale stale mam nastroj a hram , len furt nemam ským , tu v malomestách je to tak , chýba mi fakt javisko to su stavy tam vyliest a dat im to riadne do hlavy aby na chvíľu ludia zabudli na svoje stavy v hlave ale toto je tema o jednej kapele ktorá to má hotove a možu chodit po javiskách , v každom meste su podniky kde sa hra , a po europe je mrte miest večších ako ba a v tých sa hrá každý den v x podnikoch , to znamená zaujem o živu hudbu tu je tak im to treba dat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #211 kedy: 23. Marec , 2011, 23:31:53 » |
|
ale hej vždy som sa najviac cítil bit nezávislák - a to čo hráte je nezávislá hudba poriadny grunge lebo grunge je všetko čo do toho chceš dat hlavne s energiou
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
fataljoe
|
|
« Odpoveď #212 kedy: 23. Marec , 2011, 23:38:38 » |
|
to nevadi, je tam par chybiciek, ale je z toho citit ze si velky umelec. je tam ton, je tam dynamika, vyborna farba. mas cit pre takyto styl hudby. a tie chybicky len dotvaraju tu nezamenitelnu autenticitu, je to hned jasne ze to nehra stroj ale clovek a o to ide. hudba je o pocitoch a tie tam jednoznacne su!
az mi slza vyhrkla...
|
|
|
Zaznamenané
|
Not everyone likes METAL.... FUCK THEM!!!!
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #213 kedy: 24. Marec , 2011, 00:42:38 » |
|
az mi slza vyhrkla... bojim sa opytat, ci od smiechu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #214 kedy: 24. Marec , 2011, 09:44:07 » |
|
podla mna je to nahovno keby som mal tri mesiace času aspon tri dni do týždna a aspon po tri hodiny tak potom by to mohlo zniet dobre
A kebyze mas 6 mesiacov casu aspon 6 dni do tyzdna a aspon 6 hodin denne ...to by este len bola jeba!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #215 kedy: 24. Marec , 2011, 09:47:03 » |
|
chcel by som počut hocikoho z Vás ako by improvizoval do veci ktoru počuje prvý krát a na druhý krát nahral v priebehu 10min , som písal že by som si zahral solo do jedneho motívu a ten celý rozpísaný a samozrejme po dlhšom čase lepšom zvuku a tak , mam v p c
V tom to prave je, nedat tam prvu picovinu, co nahras za 10 minut
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #216 kedy: 24. Marec , 2011, 09:49:08 » |
|
Inak ja sa musim priznat, ze stevinove solo od 0:27 do 1:08 ma celkom nieco do seba.Bez srandy.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
FakyGrobian
|
|
« Odpoveď #217 kedy: 24. Marec , 2011, 10:08:23 » |
|
to je náser!
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Custom Shop ´55 Precision Bass Relic / Sivčák TB4 Jazz Custom / Sivčák NDHS5 -> kvantum efektov -> Aguilar Tone Hammer 500 -> GK 410 RBH / Ampeg SVT810
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #218 kedy: 24. Marec , 2011, 10:50:48 » |
|
....ach jaaaj už aj túto tému to postihlo ....
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
proton
|
|
« Odpoveď #219 kedy: 24. Marec , 2011, 10:52:27 » |
|
Inak ja sa musim priznat, ze stevinove solo od 0:27 do 1:08 ma celkom nieco do seba.Bez srandy. hej,red hot chili peppers
|
|
|
Zaznamenané
|
the hourglass is never right side up...
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #220 kedy: 24. Marec , 2011, 10:53:45 » |
|
RHCP je prva vec co mi napadla ked som to pocuval.. je to velmi zaujimava fuzia.. povedal by som ze taky happy grunge je z toho.. sranda
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #221 kedy: 24. Marec , 2011, 11:43:15 » |
|
ja to už druhý krat po sebe nikdy nezahrám ,ale rad niekedy prídem s aparatom a gitarou niekde do skušobne do ba si zahrat ak ma niekto pozve
Urcite, riesime s Robertom novu skusobnu, tak Ta potom radi pozveme, aby si spoznal nas vintagisticky klub netopierov.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #222 kedy: 24. Marec , 2011, 11:49:07 » |
|
1:24 - 1:27 mi pripomina Allana Holdswortha.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #223 kedy: 24. Marec , 2011, 12:56:27 » |
|
Inak ja sa musim priznat, ze stevinove solo od 0:27 do 1:08 ma celkom nieco do seba.Bez srandy. Ja som videl stevina hrat, tak viem ako hra a niektore veci su ok, ale to by chcelo trosku seriozneji pristup z oboch stran, poslat mu nahravku bez gitar a tak. Neda sa do existujucich dohrat hentake ako funky, ved to je gulas
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #224 kedy: 24. Marec , 2011, 12:59:32 » |
|
Ja by som mu poslal len prazdnu stopu s nicim, pripadne len s bicimi nejakej vasej songy. Mozno bude aj nova pesnicka !
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|