miso_kolo
|
|
« kedy: 16. Máj , 2009, 16:11:04 » |
|
nazdar, toto je moja domovska kapela, hrame akysi alternativny metal (zevraj)... a prave dnes nam vychadza nas prvy pocin, EP s nazvom sic luceat lux viac info a EP na vypocutie tu: www.bandzone.cz/sicPS: velka vdaka patri marekovi rakovickemu a musicmanovi a mne
|
|
« Posledná zmena: 16. Máj , 2009, 19:02:37 od miso_kolo »
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 16. Máj , 2009, 16:27:04 » |
|
no konecne! tu su moje postrehy: velke plus za- spevakovu vybornu a zrozumitelnu anglictinu kvalitny sound paci sa mi ze aj napriek tomu, ze clovek ma dojem opakujuceho sa motivu v pozadi sa odohravaju rozne gitarove vsuvky -jedine minus pre mna je absencia nejakeho vyslovene ze najebu, co by ma posadil na rit, ale to uz je asi dane zanrom ako takym a kontextom.. (jo a zda sa mi to alebo je tam rytmicak s vypnutymi tymi strunamiv 1tke? ) pre mna je naj jednotka Mermaid's Slur
|
|
« Posledná zmena: 16. Máj , 2009, 16:27:53 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proton
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 16. Máj , 2009, 16:53:10 » |
|
jo..v jednotke su struny vypnute, lebo nas miso bubenik pocuval vela ISIS:)
|
|
|
Zaznamenané
|
the hourglass is never right side up...
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 16. Máj , 2009, 17:38:39 » |
|
je to super...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Slayer24
pravidelný návštevník
Príspevkov: 355
Fuck art, let's kill!!!
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 16. Máj , 2009, 17:47:20 » |
|
je to dosť dobré ale štýlovo to je pre mňa úplne mimo... nuda proste...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kuko6
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 16. Máj , 2009, 18:08:44 » |
|
nekomentujem, lebo asi takejto hudbe nerozumiem ale tak v pesnicke Mermaid´s slur sa mi zda , ze odniekial je ten zaciatok odkukany, len neviem uz odkial
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 16. Máj , 2009, 19:40:06 » |
|
nechcem byť zlý, ale nuda pre mňa. chýba mi tam niekde nejaké tatatatata aspoň trochu
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 16. Máj , 2009, 19:42:13 » |
|
pre mna je nuda to tatatata asi tak
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 16. Máj , 2009, 19:54:45 » |
|
pre mna je nuda to tatatata asi tak šak ja nehovorím, že tatata od začiatku do konca pozri opeth, alebo meshuggah
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 16. Máj , 2009, 19:58:02 » |
|
šak ja nehovorím, že tatata od začiatku do konca pozri opeth, alebo meshuggah je to nuda
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 16. Máj , 2009, 20:01:50 » |
|
podla mna celkom fajn, nejaky sviznejsi vypalovak by IMO nebol na skodu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 16. Máj , 2009, 21:25:10 » |
|
2Kaolko: Anglictina mi pride taka euroslovenska... ale zase lepsia ako slovensky priemer. 2Musicman: Zvukovo sa mi zda, ze Zakkyho kapelka Ti vysla o dost viac. Asi to VHT nie je az taka bomba
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 16. Máj , 2009, 21:29:19 » |
|
2Kaolko: Anglictina mi pride taka euroslovenska... ale zase lepsia ako slovensky priemer. 2Musicman: Zvukovo sa mi zda, ze Zakkyho kapelka Ti vysla o dost viac. Asi to VHT nie je az taka bomba spevak zije dlhodobo v londyne (neviem ci 5 alebo viac rokov)... jeho anglictina mi pride uplne koser anglicky anglicka (nie americka) a k tej druhej veci, nebolo to tocene u musicmana, robil na to len master a dalsia vec je ze to nie je mainstream, cize aj zvukovo je to niekde uplne inde... nema sa to podobat zvukovo na dnesne moderne metalove kapely ani naznakom. a s VHT to nema nic spolocne, dobry zvuk vie dobry zvukar nahrat aj na valvekingu, najvacsia sila tychto aparatov je samozrejme nazivo...
|
|
« Posledná zmena: 16. Máj , 2009, 21:32:53 od miso_kolo »
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 16. Máj , 2009, 21:50:49 » |
|
spyros - to bola specialna poziadavka ze zvuk nema byt americky komercny aby sa to zvukovo odlisovalo od typickeho zvuku metalcore kapiel. miso si to aj nahraval inde kvoli tomu a je to ich prve EP tak urcite si este najdu svoj original zvuk. je to tazsia cesta ale zase nebudu zaradovani ako odvar nejakej kapely co ju kopiruje dalsich 1000.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 16. Máj , 2009, 21:58:26 » |
|
len aby to nebola ako vyhovorka a v skutocnosti to znamena, ze " zvuk sa mi nepodaril tak, ako sme chceli, tak to budeme prezentovat ako nas svojsky zvuk a ze sa chceme odlisovat "
bez rypania, ak je to naozaj cielom, tak pohoda. ale ak nie - tak nevadi - ved treba si aj uvedomit, ze na zvuk studii v USA treba aj HW, SW a aj hlavu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|